Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:697, Did:0, useCase: 3

Prognožu Konkurss "Pavasara trakums hokejā"

Līdz Pasaules Čempionātam hokejā palikušas vairs tikai 5 dienas. Un pirmo gadu pēc kārtas SportaCentra.com lietotājiem tiks piedāvāts Prognožu Konkurss "Pavasara trakums hokejā #2". Šī konkursa laikā menedžeriem ir jāprognozē Latvijas Izlases potenciālais spēļu rezultāts, kā arī jāprognozē atbildes uz dažādiem jautājumiem par Pasaules čempionātā notiekošo.

Pavisam konkursa laikā tiks piedāvātas pavisam 18 biļetes. No tām 7 biļetes par Latvijas izlases sniegumu Pasaules Čempionātā, 8 biļetes par citu valstu sniegumu Pasaules Čempionāta laikā, bet 3 biļetes par Turnīra izslēgšanas spēlēm.

Konkurss nav iedomājams bez balvām, tāpēc sadarbībā ar Hokejam.lv kopvērtējuma 1.vietai tiks piešķirts Latvijas Fanu krekls.

Konkursa mājaslapā varat iepazīties ar konkursa norisi, nolikumu plašāk, kā arī atrast pirmās konkursa biļetes. Konkursa mājaslapa: xedos.lv: Prognožu Konkurss "Pavasara trakums hokejā #2"

Konkursa 1. biļete tiek veltīta atbilžu prognozēšanai uz dažādiem jautājumiem par turnīru, tai skaitā Latvijas Izlases gaitām tajā. 1. Konkursa biļeti ir iespējams iesniegt līdz 1. Maijam. Links iesniegšanai: xedos.lv: Prognožu Konkurss "Pavasara trakums hokejā #2"

Veiksmi vēlot, rokers.
P.S Ja rodas kādi jautājumi, tad lūdzu uzdodiet komentāros.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-02 21:08, pirms 14 gadiem
Jau 77 dalībnieki 1. biļeti aizpildījuši.

     [+] [-]

, 2010-05-02 21:18, pirms 14 gadiem
Bija ieviesusies kļūda, tāpēc tika pieprasīts obligāti ievadīt 2 nikus, bet kļūda novērsta un tagad var iesniegt veiksmīgi.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-02 23:47, pirms 14 gadiem
jaa iesaku šajā prognožu konkursaa piedaliities - pats piedalos . ceru latviešiem izdosies tikt augstaak par 8 vietu