Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Atlaiž Austrijas hokeja izlases galveno treneri

Atlaiž Austrijas hokeja izlases galveno treneri
Larss Bergstrēms
Foto: AP

Šodien kļuvis zināms, ka Austrijas hokeja asociācija ir atlaidusi līdzšinējo izlases galveno treneri Larsu Bergstrēmu. Atlaišanas galvenais iemesls ir neveiksmīgais sniegums pasaules čempionātā hokejā Šveicē.

Austrijas izlase šī gada pasaules hokeja čempionāta ieņēma vien 14.vietu, bet tā kā nākamais pasaules čempionāts notiks Vācijā, bet tā ierindojās zemāk par Austriju, tad Austrija nākošajā sezonā spēlēs līgu zemāk. Pasaules čempionāta ietvaros arī Latvija cīnījās pret Austriju, grupu turnīra spēlē izcīnot uzvaru.

Šodien kļuvis zināms, ka Austrijas hokeja asociācija ir pieņēmusi lēmumu atlaist līdzšinējo izlases galveno treneri Larsu Bergstrēmu. Galvenais atlaišanas iemesls ir neveiksmīgais starts pasaules čempionātā hokejā Šveicē, kur netika izpildīts uzdevums noturēties A grupā, kā arī neiekļūšana 2010.gada olimpiskajās spēlēs, kuras notiks Kanādas pilsētā Vankūverā. Bergstrēms par Austrijas hokeja izlases galveno treneri kļuva 2007.gadā, kad ar treneri tika noslēgts viena gada līgums. Treneris palīdzēja Austrijai atgūt vietu A grupā un ar zviedru speciālistu sadarbība tika turpināta.

Šobrīd gan nav zināms, kas varētu ieņemt Bergstrēma vietu. Vienīgi, Austrijas hokeja asociācija nolēmusi, ka nākamajā izlasē jābūt vairākiem jaunajiem hokejistiem un izlase ir nedaudz jāatjauno.

Izmantotie resursi:
iihf.com

Slēpts komentārs: PēterisP

 +11 [+] [-]

, 2009-06-22 22:14, pirms 15 gadiem
PēterisP rakstīja: austrieši ir igauņi
Kas tev pret mūsu kaimiņiem ? savus tizlos jokus vari iet stāstīt savai mātei .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-06-22 22:30, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: Viņš laikam domāja, ka austrieši vāciesiem ir kā igauņi latviešiem
Nē, drīzāk vāciešiem austrieši tā, kā Latgaliešiem Čiuļi

  +3 [+] [-]

, 2009-06-22 22:31, pirms 15 gadiem
sorry ne par temu bet bilde izskatas it ka Begstrems atdot nacistu sveicienu.
Heil Hitler und cau Austrija
Reciga bilde))

  +1 [+] [-]

, 2009-06-22 22:51, pirms 15 gadiem
Nu bet kada bija iespeja Austrijai palikt grupa, kura bija Latvija, Asv un Zviedriju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja