Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2723, Did:0, useCase: 3

Sējējs: ""Dinamo" spēlētāji čempionātā atkārto sezonas laikā pieļautās kļūdas"

Sējējs: ""Dinamo" spēlētāji čempionātā atkārto sezonas laikā pieļautās kļūdas"
Normunds Sējējs
Foto: khl.ru

Latvijas hokeja izlase ir aizvadījusi pirmās trīs spēles pasaules čempionātā, visos mačos piedzīvojot neveiksmes. Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs sarunā ar Sportapersonibas.com atzina, ka ir pamanījis, kuri spēlētāji pieļauj spilgtākas kļūdas.

"Izlase aizvadījusi trīs grūtas spēles un negribu nevienu zākāt, taču jāatzīst, ka ir spēlētāji, kuri iekrituši acīs. Sprukts neko jaunu nav parādījis, tikmēr Bukarts iepriekšējā mačā no pirmās maiņas tika nosūtīts uz ceturto un laikam likumsakarīgi. Ja runājam par “Dinamo” spēlētājiem, tad jāsaka, ka viņi pieļauj tās pašas kļūdas, kuras sezonas laikā. Bet, protams, tam visam ir arī objektīvi iemesli – reāli mums trūkst viena vadošā maiņa ar labiem spēlētājiem: uzbrucēji Mārtiņš Karsums, Ronalds Ķēniņš un Zemgus Girgensons, bet aizsardzībā Oskats Bārtulis un Artūrs Kulda. Tāpat jāsaka, ka biju gaidījis lielāku degsmi no jaunajiem spēlētājiem. Agrāk jaunie ar azartu mūs vecos konkurēja ārā no izlases, bet tagad es to nemanu," par Latvijas izlases sniegumu pasaules čempionāta ievadā izteicās Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Sējējs arī norādīja, ka šis sastāvs ir tuvu optimālajam, kāds vien varēja būt šajā pavasarī. "Grūti teikt, jo es no pārbaudes spēlēm redzēju tikai maču ar Slovākiju un vienu spēli ar Franciju. Principā diez vai varējām atvest spēcīgāku sastāvu, tie, kuri bija pieejami un veseli, tie atbrauca," sacīja "Dinamo" ģenerālmenedžeris.

Kontinentālās hokeja līgas kluba ģenerālmenedžeris piebilda, ka šobrīd nav skaidrības par izlasē spēlējošo hokejistu iespējām noslēgt līgumus ar Rīgas komandu. "Neko nevaru komentēt, laiks rādīs. Ja runājam par izlases kadriem, tad jāskatās, kā viņi aizvadīs atlikušās spēles čempionātā. Pieciem spēlētājiem esam izteikuši kvalifikācijas līguma piedāvājumu, kas nozīmē, ka KHL pret šiem hokejistiem mums ir priekšroka. Līgums ar klubu ir pieciem spēlētājiem," skaidroja Sējējs.

Izmantotie resursi:
Sporta Personības | Latvija

  +4 [+] [-]

, 2015-05-06 00:25, pirms 9 gadiem
Ja Dinamo vispar vel pastaves

  +2 [+] [-]

, 2015-05-06 00:28, pirms 9 gadiem
Pats ģenerālmenedžeris atzīst, ka Dinamo vainīgs! Kā pa sezonu satrenējāt, tā tagad spēlē, tas ir tikai loģiski.

  +4 [+] [-]

, 2015-05-06 00:53, pirms 9 gadiem
A ko tad gaidija, ka Bukarts sāks mest golus un Ābols kapāsies pa ceturto maiņu taka Ķeniņš NHL? Drīzāk problēma tā ka Beļavskis pieļauj tās pasas kļūdas ko Ābols..Bukarts jau Dinamo izlidoja no pirmās maiņas bet vienalga viņu tur vajag ielikt..Tā pat arī aizsargi nau mums nekad metuši golus un arī tagad nesāks mest bet Redliham tik jāliek no zilās,.

     [+] [-]

, 2015-05-06 00:53, pirms 9 gadiem
A ko tad gaidija, ka Bukarts sāks mest golus un Ābols kapāsies pa ceturto maiņu taka Ķeniņš NHL? Drīzāk problēma tā ka Beļavskis pieļauj tās pasas kļūdas ko Ābols..Bukarts jau Dinamo izlidoja no pirmās maiņas bet vienalga viņu tur vajag ielikt..Tā pat arī aizsargi nau mums nekad metuši golus un arī tagad nesāks mest bet Redliham tik jāliek no zilās,.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-06 02:20, pirms 9 gadiem
Ja Indrašis nebūtu satraumējies, Bukarts nemaz netiktu pirmajās divās maiņās, varbūt pat vispār uz PČ netiktu.
Tagad jau PČ sākumā īsti nebija variantu, ne jau Kobu likt pirmajā maiņā...

  +2 [+] [-]

, 2015-05-06 02:42, pirms 9 gadiem
musējiem vaig ticību saviem spēkiem, jāskatās uz pozitīvo, paldies Dievam Miks ir atpakaļ un Edža atvaira cienījami topiem, kā arī no jaunajiem prieks par Bajarunu un Saulieti! es nesaprotu ko visi tā nosoda spēlētājus un treneri kad PČ vēl nav pat pusē!?

     [+] [-]

, 2015-05-06 03:06, pirms 9 gadiem
"Agrāk jaunie ar azartu mūs vecos konkurēja ārā no izlases, bet tagad es to nemanu.."
Kā, tad izpaužas šis Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžera Normunda (3x) teiktais?

  +4 [+] [-]

, 2015-05-06 03:25, pirms 9 gadiem
Saulieti par jauno grūti nosaukt... Kopumā jau Sējējs neko nepareizu nepateica - turklāt fakts paliek fakts, ja ierindā būtu Zemgus, Ronalds, Karsums, Bārtulis un Kulda, tas pats Kristers( vēl ir divi, kas izcieš ļoti apšaubāmus diskābeļus) - izlase izskatītos pavisam savādāk. Un par Indraši es jau pāris gadus neloloju cerības - viņu var salīdzināt ar Mozjakinu, tikai divus plauktus zemāk - spēka spēli viņš nevar spēlēt un iztamborēt šajā līmenī arī nesanāk. Pārāk lēns, fiziski atpaliek - principā šī izlase ir labs piemērs tam, kā būtu, ja Rīgas Dinamo būtu izlases bāzes klubs, uz šo PČ tas tāds arī principā ir, bet ne faktiski - un cerēsim, ka nākotnē vēl mazāk tāds būs. Jaunie izaudzināti nekādi un prieks par tiem, kas tikuši prom! Turklāt teikt izaudzināt arī tā diezgan skaļi - savāca krējumu no citiem klubiem un marinēja! Sprukts beidzot ierunājās publiskā telpā par Latvijas hokeja sakārtotību! Pēc gadiem pieciem varbūt tiešām arī kāds kautko sāks darīt tātad!

     [+] [-]

, 2015-05-06 06:32, pirms 9 gadiem
Gribētos no RD lielāku pienesumu. Ne jau spēlētāju skaita, bet kvalitātes ziņā!
Pagaidām ģinamovciem visu baru divi goliņi un neviens no viņiem ne ar ko pozitīvu nepārsteidz...

     [+] [-]

, 2015-05-06 07:28, pirms 9 gadiem
Mani ļoti uzjautrina tie pīļu ganu uzskati, ka Dinamo vairs nepastāvēs!

  -4 [+] [-]

, 2015-05-06 07:34, pirms 9 gadiem
Jācer, ka tas nolādētais krievu ģinamo izputēs un mūsu puišiem būs iespēja uzspēlēt citās līgās un pilnveidoties kā hokejistiem! Kolhozs vairumu tikai degradē, nav izaugsmes!

  -1 [+] [-]

, 2015-05-06 07:40, pirms 9 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Jācer, ka tas nolādētais krievu ģinamo izputēs un mūsu puišiem būs iespēja uzspēlēt citās līgās un pilnveidoties kā hokejistiem! Kolhozs vairumu tikai degradē, nav izaugsmes!
Labrīt Antoha!
Skatos- kafiju padzēris, govi izslaucis, RD nolamājis- diena jau izdevusies...

  -3 [+] [-]

, 2015-05-06 07:43, pirms 9 gadiem
Ticību vajag iedvest....trennera darbs....beļavskim viņa sejā rakstīts..nolemts zāģiem. Kļūdas pieļauj jo Ābola dinamo ir tūplī...kā var spēlēt tādu hokeju mūsdienās....viņš no hokeja saprot ļoti maz....beļavskis tāpat...ar zema līmeņa komandu spēlēt meistarīgu hokeju Tādām izlasēm kā latvija ir jāgrauž ledus un jāmirst katrā kvadrātmetrā...tad kautko izdarīs.

     [+] [-]

, 2015-05-06 07:44, pirms 9 gadiem
Alfonso77 rakstīja: Labrīt Antoha!
Skatos- kafiju padzēris, govi izslaucis, RD nolamājis- diena jau izdevusies...
Labrīt, Alfrēd! Šodien solās būt lieliska diena! Ceru, ka arī Tev!

     [+] [-]

, 2015-05-06 07:54, pirms 9 gadiem
KHL ir tik stiprs kā nekad bet Rīgas Dināmo ir nolaists līdz grīdai visa nauda nozagta visi gandrīz visi spēlētāji atlaisti

  -1 [+] [-]

, 2015-05-06 08:27, pirms 9 gadiem
Divas lietas vēlētos sacīt, pirmkārt, autor mums ur Oskats Bārtulis vai tomēr Oskars Bārtulis......Otrkārt sen zināms, ka DR pienesums izlasei kvalitātes ziņā nav liels un izlase tikai iegūtu ja tā kluba nebūtu, tas klubs tikai pārmaksā spēlētājus un nenodrošina izaugsmi

     [+] [-]

, 2015-05-06 08:34, pirms 9 gadiem
henrijz rakstīja: Saulieti par jauno grūti nosaukt... Kopumā jau Sējējs neko nepareizu nepateica - turklāt fakts paliek fakts, ja ierindā būtu Zemgus, Ronalds, Karsums, Bārtulis un Kulda, tas pats Kristers( vēl ir divi, kas izcieš ļoti apšaubāmus diskābeļus) - izlase izskatītos pavisam savādāk. Un par Indraši es jau pāris gadus neloloju cerības - viņu var salīdzināt ar Mozjakinu, tikai divus plauktus zemāk - spēka spēli viņš nevar spēlēt un iztamborēt šajā līmenī arī nesanāk. Pārāk lēns, fiziski atpaliek - principā šī izlase ir labs piemērs tam, kā būtu, ja Rīgas Dinamo būtu izlases bāzes klubs, uz šo PČ tas tāds arī principā ir, bet ne faktiski - un cerēsim, ka nākotnē vēl mazāk tāds būs. Jaunie izaudzināti nekādi un prieks par tiem, kas tikuši prom! Turklāt teikt izaudzināt arī tā diezgan skaļi - savāca krējumu no citiem klubiem un marinēja! Sprukts beidzot ierunājās publiskā telpā par Latvijas hokeja sakārtotību! Pēc gadiem pieciem varbūt tiešām arī kāds kautko sāks darīt tātad!
Nepiekrītu,,manuprāt,Indrašim vel ir neizmantots potenciāls,bet kā Nolans teica,ir jāstrādā,tad arī viss izdosies.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-06 08:59, pirms 9 gadiem
Nedaudz ar smaidu lasīju Sējēja komentus,atceroties kādus ūdeņus viņš pats gāza PČempjos(kaut aizsargs nenoliedzmi bija labs)...es saprotu,ka žurnālistiem kas jāraksta,lai paēstu,bet šitā gudrā pļūtīšana par to,kā nu varēja un ka viss slikti...ta kā nu mēs nezinājām,ka čempis mums pa lielam sākās ar spēli pret Šveici un nedomāju,ka paši džeki jūtas baigi labi pēc pirmajām trīs spēlēm...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-05-06 09:05, pirms 9 gadiem
A-BURTS ar lielo "A" rakstīja: No visiem nosauktajiem tikai Karsums varētu būt atslēgas spēlētājs Naivi cerēt, ka Ķēniņš ar Grigensonu pēķšņi sāktu mest bankas Pa lielam, abi viņī nav nekādi skoreri un diez vai kādreiz būs
Atslēgas spēlētāji jau nav tikai vārtu guvēji, pie tam, Girgensonam divos PČ ir 3 vārti, kas nav nemaz tik slikts rādītājs, atceroties, ka abos PČ viņš nespēlēja visas spēles (pirmajā atbrauca vēlāk, otrajā bija DSQ).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-05-06 09:36, pirms 9 gadiem
Pilnīgi piekrītu Sējēja viedoklim par jaunajiem!

Laikam tik blāvi debitanti sen nav bijuši, jā tur kāds ik pa brīdim kko dara, bet nu domāju ka Abols varētu kko vairāk parādīt ja spēlētu piemēram Džeriņa vietā kurš nu galīgi nevelk līdz Dāriņam un Daugaviņam - tajā maiņā vajag jaunas asinis centrā - varbūt Bērziņu ielikt kurš šogad aizvada diezgan solīdu čempionātu!

  +1 [+] [-]

, 2015-05-06 09:44, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Pilnīgi piekrītu Sējēja viedoklim par jaunajiem!

Laikam tik blāvi debitanti sen nav bijuši, jā tur kāds ik pa brīdim kko dara, bet nu domāju ka Abols varētu kko vairāk parādīt ja spēlētu piemēram Džeriņa vietā kurš nu galīgi nevelk līdz Dāriņam un Daugaviņam - tajā maiņā vajag jaunas asinis centrā - varbūt Bērziņu ielikt kurš šogad aizvada diezgan solīdu čempionātu!
Tādu īsti jauno debitantu jau nav daudz - viens pats Ābols.

Bajaruns ir 1989. gads, Skvorcovs ir 1990. gads, M.Širokovs vispār veterāns - 1982. gads. Viņi spēlē tā kā pieraduši spēlēt.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-06 10:26, pirms 9 gadiem
Man ir žēl to cilvēku, kuri domā, ka Dinamo dod kaut-ko labu Latvijas hokejam!

  +2 [+] [-]

, 2015-05-06 10:30, pirms 9 gadiem
>>>Sporta novērotājs, Man gan škiet ka RD ir vienīgais iemesls kāpēc LV vēl turās elitē. Diemžel visi spētāji kuri aiziet projām no RD iestājas liela degredācija - Berziņš, Širokovs, Sprukts, Štals, Galviņš, Jēkabs. Tie kuri nespēle RD vispār nav nekadas izaugsmes piemēram Jekimovs, Vilkoits. Ja Bukijs vai Džera nespēlēu RD tad es domāju ka arī viņi jau sen būtu Pečuras līmenī. Tāpēc man šķiet ka pēc RD bankrota iespāsies pilnīga degredācija jo spēlētāji būs spiesti spēlēt pažobeļu līgās. Piemēram no vietējās bomžu līgas jau daudzus gadus neviens nespēlē izlasē un vispār nav nevienu labu spēlētaju izaudzinājuši.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-06 13:50, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Pilnīgi piekrītu Sējēja viedoklim par jaunajiem!

Laikam tik blāvi debitanti sen nav bijuši, jā tur kāds ik pa brīdim kko dara, bet nu domāju ka Abols varētu kko vairāk parādīt ja spēlētu piemēram Džeriņa vietā kurš nu galīgi nevelk līdz Dāriņam un Daugaviņam - tajā maiņā vajag jaunas asinis centrā - varbūt Bērziņu ielikt kurš šogad aizvada diezgan solīdu čempionātu!
Bērziņš aizvada solīdu čempionātu? Nē, nu no otras puses, aizvada, jo nekur augstāk viņš nav tēmējis... Esmu šogad ļoti vīlies Bērziņā. Labāk paņemt kādu Augstkalnu (lieku aizsargu) nekā to "centru"...

  +1 [+] [-]

, 2015-05-06 15:45, pirms 9 gadiem
protams, ka jaunajiem nav degsmes... atēdušies Dinamo baltmaizi, izlases garozu grauzt nav apetītes