Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers: ''Spēle ar "Golden Knights" būs labs izaicinājums''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Bļugers: ''Spēle ar "Golden Knights" būs labs izaicinājums''
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

LETA. Teodoram Bļugeram un Vankūveras "Canucks" komandai spēle ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa ieguvēju Lasvegasas "Golden Knights" būs labs izaicinājums, uzskata Latvijas uzbrucējs.

"Canucks" ceturtdien (piektdien plkst.5 pēc Latvijas laika) mājās tiksies ar "Golden Knights" komandu, kuras sastāvā Bļugers šovasar kļuva par Stenlija kausa ieguvēju. Abas komandas ir Klusā okeāna divīzijas un Rietumu konferences galvgalī, lasvegasiešiem iekrājot par punktu vairāk.

"Šis būs labs izaicinājums. Vēlamies koncentrēties uz savu sniegumu, neatkarīgi no pretiniekiem. Šī ir nozīmīga cīņa divīzijā un, lai gan Stenlija kausa izcīņa ir tālu, šiem punktiem var būt nozīme," sarunā ar žurnālistiem stāstīja Bļugers.

Iepriekšējā mačā Bļugers spēlēja trešajā uzbrucēju virknējumā kopā ar Dakotu Džošua un Konoru Gārlendu.

"Iepriekšējā spēlē mēs ilgi bijām uzbrukuma zonā, dodot enerģiju visai komandai un nākamajai maiņai, kas dodas laukumā. Pat, ja mēs negūstam vārtus, tas ir nozīmīgi. Katram no mums ir atšķirīgas kvalitātes un ar tām viens otru papildinām," uzsvēra Bļugers.

Šajā sezonā Bļugers deviņās spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
LETA