Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" aizmaina dārgo un savainoto Vorāčeku un tiek pie AHL vārtsarga

Agris Suveizda

"Blue Jackets" aizmaina dārgo un savainoto Vorāčeku un tiek pie AHL vārtsarga
Jakubs Vorāčeks. Foto: AP/Scanpix

Vēl vienu darījumu veikusi latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas komanda Kolumbusas "Blue Jackets", kas dažu dienu laikā iemainījusi divus vārtu vīrus.

Kolumbusas "Blue Jackets" veikusi maiņu ar Arizonas "Coyotes", iegūstot Amerikas Hokeja līgā spēlējošo vārtsargu Džonu Gilīsu un pretī dodot vienu no saviem dārgākajiem spēlētājiem Jakubu Vorāčeku, kā arī drafta sestās kārtas izvēli.

33 gadus vecais Vorāčeks sezonas sākumā 11 spēlēs sakrāja sešus (1+5) punktus un negatīvu lietderību -7, taču Tamperē tika pie kārtējā smadzeņu satricinājuma, nav spēlējis četrus mēnešus un viņa izredzes uz atgriešanos šajā sezonā tika vērtētas ļoti zemu. Vorāčekam rit priekšpēdējā sezona astoņu gadu līgumā par 66 miljoniem ASV dolāru jeb vidēji 8,25 miljoniem sezonā.

"Blue Jackets" paspārnē nonācis amerikāņu vārtsargs Gilīss, kuram janvārī apritēja 29 gadi. Šosezon viņš ir spēlējis vienīgi AHL, 15 spēlēs atvairot 87,8% metienu un ielaižot vidēji 3,70 ripas, bet pagājušajā NHL sezoā aizvadīja 20 spēles. NHL karjerā Gilīss kopumā piedalījies 32 mačos, atvairot 89,3% metienu un ielaižot vidēji 3,31 ripu, bet 184 spēlēs AHL ticis galā ar 90,4% metienu un ielaidis vidēji 2,94 ripas. Pirms gada Gilīss bija ASV izlases trešais vārtsargs pasaules čempionātā. Gilīsam vasarā beigsies viena gada līgums par 750 tūkstošiem.

Maiņu periods beigsies rītvakar plkst. 22.00 pēc Latvijas laika, bet Kolumbusai šis bija trešais darījums īsā laikā. Nozīmīgākais tika veikts ar Losandželosas "Kings", pret Vladislavu Gavrikovu un Jonasu Korpisalo iegūstot Džonatanu Kviku, nosacītu pirmās kārtas izvēli un trešās kārtas izvēli. Nav izslēgts, ka "Kings" leģenda Kviks līdz beigu termiņam varētu tikt iesaistīts vēl kādā darījumā. Savukārt uz Minesotas "Wild" aizmainīts cits savainots uzbrucējs Gustavs Nīkvists, pretī saņemot drafta piektās kārtas izvēli.

Līgas vājākā komanda "Blue Jackets" nākamo spēli aizvadīs naktī uz sestdienu, uzņemot Sietlas "Kraken".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...

  -1 [+] [-]

, 2023-03-02 20:41, pirms gada
Malacis Jarmo. Šajā trade deadline viņa maiņu darijumi ir bijuši ļoti labi. Interesanti, ko viņš plāno iemainīt vai parakstīt...

Bet Arizona... viss ko viņi dara ir agonē un lasa kopā citu komandu LTIR spēlētājus. Nožēlojami...

  -1 [+] [-]

, 2023-03-02 21:15, pirms gada
Ceru, ka nebūšu fake news izplatītājs, Kviks uz vegasu
Jarmo malacis

  -1 [+] [-]

, 2023-03-02 21:22, pirms gada
andriic16 rakstīja: Ceru, ka nebūšu fake news izplatītājs, Kviks uz vegasu
Jarmo malacis
Tik interesanti pret ko. Brossoit?

     [+] [-]

, 2023-03-02 22:14, pirms gada
andriic16 rakstīja: Ceru, ka nebūšu fake news izplatītājs, Kviks uz vegasu
Jarmo malacis
Nav jau feiks, VGK paši apstiprinājuši. Ja Kviku ņem kā pirmo numuru priekš PO... man viņiem ir sliktas ziņas. Lai gan, varbūt, vecajam krabim Džonatanam vēl ir nedaudz spēka, kas sareizināts ar vēlmi revanšēties LAK. Tad, varbūt, sanāks.

     [+] [-]

, 2023-03-03 00:09, pirms gada
❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ https://ja.cat/id298065