Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Betmens: "Neesam pret olimpiskajām spēlēm, bet esam pret sezonas pārtraukšanu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Betmens: "Neesam pret olimpiskajām spēlēm, bet esam pret sezonas pārtraukšanu"
Gerijs Betmens
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nav mainījusi domas un neplāno doties uz 2018. gada olimpiskajām spēlēm, sacīja komisārs Gerijs Betmens. Viņš atklāja, ka nākamā gada Zvaigžņu spēle, kas norisināsies vienlaikus ar olimpiādi, notiks Tampā, bet nākamās sezonas kalendārs tiks publiskots jūnijā.

Lai gan Starptautiskās hokeja federācijas vadītājs Renē Fāzels pagājušajā mēnesī teica, ka vēl ir iespējams pārliecināt Nacionālo hokeja līgu sakarā ar dalību 2018. gada olimpiskajās spēlēs, tās komisārs Gerijs Betmens pirms Stenlija kausa fināla pirmās spēles ieskicēja citu ainu: "Pirms sešām nedēļām skaidri paziņojām, ka komandas nav ieinteresētas doties uz Phjončhanas olimpiskajām spēlēm. Zinu, ka gan Starptautiskās federācijas prezidents Fāzels, gan Spēlētāju asociācijas pārstāvji norādījuši, ka lēmums varētu mainīties. Tomēr tā nav. Ceru, ka atbilde bija pietiekami skaidra."

Viena no līgas lielākajām zvaigznēm un Vašingtonas "Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins gan pirms, gan pēc lēmuma paziņošanas apgalvoja, ka piedalīsies olimpiskajās spēlēs, neskatoties uz šķēršļiem, un viņu atbalstīja arī kluba īpašnieks Teds Leonsiss. Tomēr Betmens norādīja, ka līga sagaida, ka neviens tās spēlētājs nepiedalīsies Phjončhanas olimpiskajās spēlēs. Vienlaikus viņš nevēlējās ieslīgt sīkākās detaļās, paužot, ka pašlaik nav īstais laiks kam tādam.

"Pagājušā gada beigās sadarbībā ar Spēlētāju asociāciju cerējām izveidot deviņu gadu plānu, kas iekļautu divas Pasaules kausa izcīņas, iespējams, divas olimpiskās spēles un divus Raidera kausus [golfā Eiropa spēlē pret ASV – aut.]. Tomēr plāns izzuda, jo nespējām rast kopīgu valodu," teica Betmens. Jau iepriekš tika ziņots, ka līgas vadība mēģinās izmantot olimpiskās spēles kā veidu, lai piespiestu hokejistus parakstīt jaunu darba līgumu, taču šantāža neizdevās. Pēdējos divos gadījumos līguma pagarināšana beigusies ar lokautu – vienu reizi izlaista visa sezona, bet vienu reizi tika izlaista puse.

"Pēdējo 18 mēnešu laikā bijušas daudzas tikšanās ar Starptautisko hokeja federāciju, ar Starptautisko olimpisko komiteju un Spēlētāju asociāciju. Domāju, ka ikvienā gadījumā sāku ar to, ka olimpiskās spēles atstāj iespaidu uz mūsu komandām. Neesam pret olimpiskajām spēlēm – esam pret sezonas pārtraukšanu. Nedomāju, ka mūsu klubiem ir apetīte turpināt sadarboties," norādīja Betmens. "Vienlaikus norādīju, ka uzklausīsim piedāvājumus, kas varētu ieinteresēt un pārliecināt mūsu komandas."

Paziņots, ka nākamā gada Zvaigžņu spēle notiks Tampā, "Lightning" mājvietā. Savukārt pirms jaunās sezonas divas Rietumu konferences komandas, Losandželosas "Kings" un Vankūveras "Canucks", aizvadīs divas pārbaudes spēles Ķīnā. 2022. gada olimpiskās spēles notiks Pekinā.

"Strādājam pie Ķīnas tirgus iekarošanas. Ķīnas valdība mums teica, ka, ņemot vērā 2022. gada olimpiskās spēles, ziemas sporta veidu attīstīšana ir prioritāte," norādīja Betmens. "Strādāsim kopā ar valdību, lai attīstītu hokeju Ķīnā, bet viņi mums palīdzēs biznesā. Tā būs laba sadarbība. Turklāt nevienā tikšanās reizē netika pieminētas Pekinas olimpiskās spēles. Domāju, ka uzmanība tiek veltīta ilgtermiņa attīstībai, nevis tam, kas notiks divu nedēļu garumā pēc pieciem gadiem."

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com
TSN
ASAP Sport

1 2 66 komentāri

  -4 [+] [-]

, 2017-05-30 09:37, pirms 7 gadiem
NHL spēlētājiem vajadzēja izteikt ultimātu, nav Korejas, nebūs arī Pekinas. Bet kur nu. Arī spēlētājiem nav nekāda īpaša interese. Aita vienīgais grib skriet un spēlēt pret amatieriem.

  +4 [+] [-]

, 2017-05-30 09:43, pirms 7 gadiem
Kad jākauc par kādiem nenopelnītiem dolāriem, tad izklausās ka resnie tur badā nosprāgs, ja hokejisti uzspēlēs OS, bet tagad tās ir tikai "pāris nedēļas gadā"

 +10 [+] [-]

, 2017-05-30 09:54, pirms 7 gadiem
Problēma tur ir tā, ka pats sportiskais princips tur nevienai no iesaistītajām pusēm nav prioritāte. Spēlētāji grib savas lielās algas un pie reizes būtu forši uzspēlēt OS. Līgai prioritāte ir sava peļņa, SOK prioritāte ir sava peļņa utt. Respektīvi visi tipa grib, kā "hokejam labāk" bet neviens nav gatavs savu maciņu tam mērķim paplest.

  +2 [+] [-]

, 2017-05-30 09:57, pirms 7 gadiem
killo2000 rakstīja: Problēma tur ir tā, ka pats sportiskais princips tur nevienai no iesaistītajām pusēm nav prioritāte. Spēlētāji grib savas lielās algas un pie reizes būtu forši uzspēlēt OS. Līgai prioritāte ir sava peļņa, SOK prioritāte ir sava peļņa utt. Respektīvi visi tipa grib, kā "hokejam labāk" bet neviens nav gatavs savu maciņu tam mērķim paplest.
pilnīgi piekrītu tevis teiktajam

  -2 [+] [-]

, 2017-05-30 10:22, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: NHL spēlētājiem vajadzēja izteikt ultimātu, nav Korejas, nebūs arī Pekinas. Bet kur nu. Arī spēlētājiem nav nekāda īpaša interese. Aita vienīgais grib skriet un spēlēt pret amatieriem.
Spēlētājiem algu maksā NHL, tāpēc NHL arī regulē parādi. Ja SOK grib NHL savās spēlēs, lai maksā, jo SOK saņem pieklājīgu naudiņu no tv translāciju tirgošanas. Ja spēlētāji nespēlē, nav algas, nav naudiņas.
Un arī lokauta gadījumā 70% spēlētāji cieš, jo nevar apmaksāt pat tekošos rēķinus, jo lokauta gadījumā NHL algas nemaksā.

  +3 [+] [-]

, 2017-05-30 10:31, pirms 7 gadiem
archdevil rakstīja: Un arī lokauta gadījumā 70% spēlētāji cieš, jo nevar apmaksāt pat tekošos rēķinus

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 10:32, pirms 7 gadiem
archdevil rakstīja: Spēlētājiem algu maksā NHL, tāpēc NHL arī regulē parādi. Ja SOK grib NHL savās spēlēs, lai maksā, jo SOK saņem pieklājīgu naudiņu no tv translāciju tirgošanas. Ja spēlētāji nespēlē, nav algas, nav naudiņas.
Un arī lokauta gadījumā 70% spēlētāji cieš, jo nevar apmaksāt pat tekošos rēķinus, jo lokauta gadījumā NHL algas nemaksā.
Bet loģiski, lai Fāzelis maksā, bet Betmens savukārt grib Pekinu. Noteikti varēja vienoties. Bet nu neko, būs amatieru spēles.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-30 10:58, pirms 7 gadiem
Vispār ir žēl, ka nebūs normālu OS, bija jau pierasts pie četrgades svētkiem, bet nu jācer, ka PK aizņems godpilno vietu un būs vēl augstākas raudzes turnīrs.

     [+] [-]

, 2017-05-30 11:07, pirms 7 gadiem
Mūsdienās viss profesionālais sports ir cieši saistīts ar biznesu, jo algas visiem vajag maksāt un pašu organizāciju arī uzturēt. Iedomājieteis, ja Jūsu biznesu kāds nopauzētu uz 3 nedēļām. Es pieļauju, ka neviens nebūtu iepriecināts par šādu faktu.
Sākotnēji jau OS bija paredzētas amatieriem. Tikai ar profesionālā sporta attīstību arī sāka pielaist pie OS turnīra arī profesionāļus. Līdz ar to jau bija jārēķinās, ka ne viemēr divu biznesa organizāciju griba un vēlme saskanēs.

Līdz ar to neredzu iemeslu satraukties par esošo situāciju.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 11:11, pirms 7 gadiem
Būs kā kādreiz, kad īstais turnīrs bija Kanādas kauss.
Tolaik gan NHL vēl nebija tik daudz eiropiešu.

  +2 [+] [-]

, 2017-05-30 11:18, pirms 7 gadiem
archdevil rakstīja: Spēlētājiem algu maksā NHL, tāpēc NHL arī regulē parādi. Ja SOK grib NHL savās spēlēs, lai maksā, jo SOK saņem pieklājīgu naudiņu no tv translāciju tirgošanas. Ja spēlētāji nespēlē, nav algas, nav naudiņas.
Un arī lokauta gadījumā 70% spēlētāji cieš, jo nevar apmaksāt pat tekošos rēķinus, jo lokauta gadījumā NHL algas nemaksā.
Tekošie rēķini, pipec, nabaga NHListiem lokautā krāna ūdentiņš ir par dārgu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-05-30 11:24, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Vispār ir žēl, ka nebūs normālu OS, bija jau pierasts pie četrgades svētkiem, bet nu jācer, ka PK aizņems godpilno vietu un būs vēl augstākas raudzes turnīrs.
PK nevar aizņemt godpilno olimpiādes vietu, jo tas nav starptautisks turnīrs, bet gan NaHueLas monopola ekskluzīvs! PK nav nekādas atlases, tur piedalīsies tie, kurus ieliks, tas ir turnīrs Z-Amērikas NHL auditorijai, nevis visai Hokeja pasaulei, turklāt tādai valstij, kā Latvijai, tur nav ne mazāko izredžu tikt, jo Latvidža no Pendosu resnvēderu viedokļa ir nerentabla, labāk likt vietējos zaļknābjus vai arī kosmopolitksko Eiropas izlasi

     [+] [-]

, 2017-05-30 11:24, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Bet loģiski, lai Fāzelis maksā, bet Betmens savukārt grib Pekinu. Noteikti varēja vienoties. Bet nu neko, būs amatieru spēles.
vainīgi jau nav Betmens un Fāzels , bet gan SOK ,ka NHL spēlētāji nebūs OS

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 11:27, pirms 7 gadiem
Faktisi OS 2018 būs zemāka līmeņa turnīrs par pč , ja nekas nemainīsies

     [+] [-]

, 2017-05-30 11:31, pirms 7 gadiem
a_burts_hokejdievs_795951075396374529 rakstīja: PK nevar aizņemt godpilno olimpiādes vietu, jo tas nav starptautisks turnīrs, bet gan NaHueLas monopola ekskluzīvs! PK nav nekādas atlases, tur piedalīsies tie, kurus ieliks, tas ir turnīrs Z-Amērikas NHL auditorijai, nevis visai Hokeja pasaulei, turklāt tādai valstij, kā Latvijai, tur nav ne mazāko izredžu tikt, jo Latvidža no Pendosu resnvēderu viedokļa ir nerentabla, labāk likt vietējos zaļknābjus vai arī kosmopolitksko Eiropas izlasi
Bet līmenis tomēr ir augsts, lai arī negodīgs NHL komercturnīrs. Vājinieku tur nebija

     [+] [-]

, 2017-05-30 11:36, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Bet līmenis tomēr ir augsts, lai arī negodīgs NHL komercturnīrs. Vājinieku tur nebija
Tas līmenis varētu būt vēl augstāks, ja komandas tiktu sastādītas un atlasītas OBJEKTĪVI! Pieraksts NHL pats par sevi nav nekāds absolūtais kritērijs! Pat ja paskatās LV izlases kontekstā, Džera Zirgam ieliek vienos vārtos, taču tādai Eiropas izlasei daudz tuvāk būtu Zirgs, tapēc ka viņš ir TUR

     [+] [-]

, 2017-05-30 11:40, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Bet līmenis tomēr ir augsts, lai arī negodīgs NHL komercturnīrs. Vājinieku tur nebija
Pat ja Latvija trīs gadus pēc kārtas spēlētu PČ pusfinālos, PK netiktu, jo tur, pēc Pendosu viedokļa, labāk iederētos Dāņi, Friči, Franki, Šveicieši, Norvēģi, pat ja visi minētie spēlētu ārpus astotnieka un viens otrs pat divīziju zemāk

  +3 [+] [-]

, 2017-05-30 12:28, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Bet loģiski, lai Fāzelis maksā, bet Betmens savukārt grib Pekinu. Noteikti varēja vienoties. Bet nu neko, būs amatieru spēles.
Žēl, ka Latvija netika uz Koreju. būtu reāla iespēja pacīnīties par kaut ko augstāku, kā 1/4 finālu. Mēs jau īpaši no spēlētājiem neko nezaudētu - Girgensons & co.

     [+] [-]

, 2017-05-30 12:37, pirms 7 gadiem
kastasir rakstīja: Žēl, ka Latvija netika uz Koreju. būtu reāla iespēja pacīnīties par kaut ko augstāku, kā 1/4 finālu. Mēs jau īpaši no spēlētājiem neko nezaudētu - Girgensons & co.
kas ir tad co ?

     [+] [-]

, 2017-05-30 12:38, pirms 7 gadiem
kastasir rakstīja: Žēl, ka Latvija netika uz Koreju. būtu reāla iespēja pacīnīties par kaut ko augstāku, kā 1/4 finālu. Mēs jau īpaši no spēlētājiem neko nezaudētu - Girgensons & co.
un ja godigi es kautka domaju, ka viss bus pa vecam, NHL dzeki aizbrauks uz Olimpiadi

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 12:40, pirms 7 gadiem
Pilnīgs absurds, Olimpiskās spēles ir vislielākais, vissenākais un atpazīstamākais pasākums jebkurā sporta veidā kas ietilpst Olimpiskajās spēlēs, nav sporta sakarā nekā vērtīgāka par dalību Olimpiādē, pārstāvēt savu valsti. Kā kaut kāds sūda Betmens var šitā čakarēt. Skaidrs, ka visur ir iesaistīta nauda, bet vai tiešām nevar rast sakarīgu risinājumu?

  -3 [+] [-]

, 2017-05-30 12:59, pirms 7 gadiem
1vo6m1t5 rakstīja: Pilnīgs absurds, Olimpiskās spēles ir vislielākais, vissenākais un atpazīstamākais pasākums jebkurā sporta veidā kas ietilpst Olimpiskajās spēlēs, nav sporta sakarā nekā vērtīgāka par dalību Olimpiādē, pārstāvēt savu valsti. Kā kaut kāds sūda Betmens var šitā čakarēt. Skaidrs, ka visur ir iesaistīta nauda, bet vai tiešām nevar rast sakarīgu risinājumu?
Olimpiskās spēles jau daudzus gadus ir komerciāla rakstura pasākums. Betmens neko "nečakarē".
SOK ir visas iespējas segt NHL un klubu zaudējumus pauzes laikā vai atdot OS hokeja turnīra ietvaros gūto peļņu. Ja SOK piedāvās minētās darbības, tad gan jau Betmens piekritīs NHL dalībai OS.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 13:09, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: kas ir tad co ?
Bļugers, ja tiek izsaukts uz augšu. Bindulis un Kivlenieks arī teorētiski var tikt izsaukti uz augšu.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 13:32, pirms 7 gadiem
erty rakstīja: Olimpiskās spēles jau daudzus gadus ir komerciāla rakstura pasākums. Betmens neko "nečakarē".
SOK ir visas iespējas segt NHL un klubu zaudējumus pauzes laikā vai atdot OS hokeja turnīra ietvaros gūto peļņu. Ja SOK piedāvās minētās darbības, tad gan jau Betmens piekritīs NHL dalībai OS.
Kāpēc SOK būtu kaut kas jāsedz, bet ne NahueLai jāsamierinās ar materiāliem zaudējumiem VISA Hokeja labad? Kas no tā cietīs, resnvēderi pēkšņi no savām komfortablajām villām pārcelsies uz teltīm vai komunalkām? Savus biezos meršus pret zaporožeciem apmainīs? Melnos ikrus ar šampi pret roltoniem ar dvuļiem? Kāpēc ir tā, jo bagātāki mērgļi, jo mazāk grib ciest, kur loģika?
Un kāpēc ir tādi tupi Lettiņi, kuri šos visus savtīgos un skopos gājienos attaisno un iespringst par tiem ar visu sirdi, prātu un dvēseli? Tāpēc ka tā ir "civilizācija"?

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 13:58, pirms 7 gadiem
EJ CIRST , GERIJ!

     [+] [-]

, 2017-05-30 13:59, pirms 7 gadiem
a_burts_hokejdievs_795951075396374529 rakstīja: Kāpēc SOK būtu kaut kas jāsedz, bet ne NahueLai jāsamierinās ar materiāliem zaudējumiem VISA Hokeja labad? Kas no tā cietīs, resnvēderi pēkšņi no savām komfortablajām villām pārcelsies uz teltīm vai komunalkām? Savus biezos meršus pret zaporožeciem apmainīs? Melnos ikrus ar šampi pret roltoniem ar dvuļiem? Kāpēc ir tā, jo bagātāki mērgļi, jo mazāk grib ciest, kur loģika?
Un kāpēc ir tādi tupi Lettiņi, kuri šos visus savtīgos un skopos gājienos attaisno un iespringst par tiem ar visu sirdi, prātu un dvēseli? Tāpēc ka tā ir "civilizācija"?
Hokeju spēlē kabinetos mūsdienās, nevis uz ledus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-30 14:08, pirms 7 gadiem
a_burts_hokejdievs_795951075396374529 rakstīja: Kāpēc SOK būtu kaut kas jāsedz, bet ne NahueLai jāsamierinās ar materiāliem zaudējumiem VISA Hokeja labad? Kas no tā cietīs, resnvēderi pēkšņi no savām komfortablajām villām pārcelsies uz teltīm vai komunalkām? Savus biezos meršus pret zaporožeciem apmainīs? Melnos ikrus ar šampi pret roltoniem ar dvuļiem? Kāpēc ir tā, jo bagātāki mērgļi, jo mazāk grib ciest, kur loģika?
Un kāpēc ir tādi tupi Lettiņi, kuri šos visus savtīgos un skopos gājienos attaisno un iespringst par tiem ar visu sirdi, prātu un dvēseli? Tāpēc ka tā ir "civilizācija"?
Tavuprāt, IIHF, SOK, ir tikai ''sporta'' organizācija, kurai neinteresē peļņa? NHL ir biznesa organizācija. To tā pat necenšas slēpt. IIHF un SOK turpretī slēpjās, un izliekas par to, kas tā patiesībā nav. Tā reāli skatoties - kādēļ, lai NHL ziedotu savu naudu citai organizācijai? SOK grib pelnīt uz NHL rēķina, NHL neļaujas. Loģiska rīcība.. NHL dodoties uz olimpiādi neko neiegūst. SOK iegūst gan..

Ne viena, ne otra organīzācija nav balta un pūkaina. Bet tu, jau protams, saskatīsi ''nepareizo'' tik NHL pusē. #khlirspēks

     [+] [-]

, 2017-05-30 14:09, pirms 7 gadiem
a_burts_hokejdievs_795951075396374529 rakstīja: Kāpēc SOK būtu kaut kas jāsedz, bet ne NahueLai jāsamierinās ar materiāliem zaudējumiem VISA Hokeja labad? Kas no tā cietīs, resnvēderi pēkšņi no savām komfortablajām villām pārcelsies uz teltīm vai komunalkām? Savus biezos meršus pret zaporožeciem apmainīs? Melnos ikrus ar šampi pret roltoniem ar dvuļiem? Kāpēc ir tā, jo bagātāki mērgļi, jo mazāk grib ciest, kur loģika?
Un kāpēc ir tādi tupi Lettiņi, kuri šos visus savtīgos un skopos gājienos attaisno un iespringst par tiem ar visu sirdi, prātu un dvēseli? Tāpēc ka tā ir "civilizācija"?
Nu labi, tad paņemsim izdarīsim eksperimentu. Tu nostrādā trīs nedēļas darbā (kaut gan vari arī neiet uz darbu) un nesaņem algu par šīm trim nedēļām. Tad varēsim parunāt par to, kas ir zaudējumi finansēs.

     [+] [-]

, 2017-05-30 14:09, pirms 7 gadiem
pasaule neapstātos, ja NHL nebūtu pārtraukums, bet daļa vīru uzspēlētu OS2018
82 spēļu maratonā kādas 6 spēles neko daudz neizšķir, Nešvila no 8.v. konferencē tāpat mauc finālā
būtu iespēja labākajiem no AHL vismaz dažas spēles uzspēlēt NHL
TV kompānijas un reklāmu devēji gan spiegtu traki

     [+] [-]

, 2017-05-30 14:11, pirms 7 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: pasaule neapstātos, ja NHL nebūtu pārtraukums, bet daļa vīru uzspēlētu OS2018
82 spēļu maratonā kādas 6 spēles neko daudz neizšķir, Nešvila no 8.v. konferencē tāpat mauc finālā
būtu iespēja labākajiem no AHL vismaz dažas spēles uzspēlēt NHL
TV kompānijas un reklāmu devēji gan spiegtu traki
Tā nekad nenotiks. Kura komanda būs ar mieru atdot spēlētājus, un turpināt spēlēt ar izrobotu sastāvu? Pie šāda varianta, nevis Betmens ārdītos, bet drīzāk jau komandu īpašnieki, menedžeri.

     [+] [-]

, 2017-05-30 14:25, pirms 7 gadiem
lonja rakstīja: Tāpēc.aburt,ka latviešu smadzenes ļoti smagi ir skārusi amerikanisma propaganda...tas izsaka visu.palasi,ko te raksta pat cienījami cilvēki..
drīz jau kāds uzrakstīs,ka labāk lai amerikānis pašu pakaļā ņem,nekā ar krievu meiču gulēt!!!Tici,tālu līdz tam nav!!!
Jā, Amerikāņi pie visa vainīgi. Jo vairāk, ka pašiem Amerikāņiem/Kanādiešiem nepiedalīšanās OS sāp visvairāk. Grūti būs šiem savākt konkurētspējīgu sastāvu..

  +6 [+] [-]

, 2017-05-30 14:33, pirms 7 gadiem
Suka maitas NHL piechakarees visu starptautisko hoki!
PK nevar uzskatit par iistaam, nopietnaam starptautiskaam sacensiibaam.
Pirmkart, visaam izlaseem jabut kaut teoretiskaam iespeejaam tikt uz finalturniru - ka tas ir OS, ka tas ir futenes PC&EC utt. Otrkart, butu jabut rotacija starp organizetajiem - te katru reizi ASV & CAN spele uz saviem laukumiem, pie saviem faniem.. Tas viniem ir liels pluss, Eiropiesi nedabuu uzspelet maajaas. Treskart, visas sis hibridizlases Team Europe un North America U23 tas vienkarsi ir cirks. Kuraa citaa nopietnaa sportaveidaa tads arprats redzets?
Par tradicijaam nemaz nerunajot.. Kas ir OS un kas ir kaut kads suda PK...

     [+] [-]

, 2017-05-30 14:38, pirms 7 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Suka maitas NHL piechakarees visu starptautisko hoki!
PK nevar uzskatit par iistaam, nopietnaam starptautiskaam sacensiibaam.
Pirmkart, visaam izlaseem jabut kaut teoretiskaam iespeejaam tikt uz finalturniru - ka tas ir OS, ka tas ir futenes PC&EC utt. Otrkart, butu jabut rotacija starp organizetajiem - te katru reizi ASV & CAN spele uz saviem laukumiem, pie saviem faniem.. Tas viniem ir liels pluss, Eiropiesi nedabuu uzspelet maajaas. Treskart, visas sis hibridizlases Team Europe un North America U23 tas vienkarsi ir cirks. Kuraa citaa nopietnaa sportaveidaa tads arprats redzets?
Par tradicijaam nemaz nerunajot.. Kas ir OS un kas ir kaut kads suda PK...
Aber lūdzu.. Lai hokeju mīlošā organizācija SOK paver naudas maku, un sedz kaut daļu zaudējumu, kas rodas NHL. Kāpēc ne? Pa šiem gadiem, tomēr NHL šiem ir devuši zināmus bonusiņus, jo bez NHL spēlētājiem Olimpiādes līmenis nebūs augstāks, par PČ.
Abām organizācijām galvenā ir nauda, bet daži trollīši cenšas pierādīt, ka tikai NHL rūp nauda.
1 2 66 komentāri