Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Panthers'' zaudē un atlaiž treneri, ''Rangers'' sausā pret Otavu

Krišs Upenieks

''Panthers'' zaudē un atlaiž treneri, ''Rangers'' sausā pret Otavu
Otavas ''Senators'' un Ņujorkas ''Rangers'' cīņa
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas ietvaros aizvadītas trīs spēles, kurās pie uzvarām tika Otavas ''Senators'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Filadelfijas ''Flyers'', savukārt bez darba palicis līdzšinējais Floridas ''Panthers'' galvenais treneris Žerārs Galāns.

Floridas ''Panthers'' šonakt viesos pret Karolīnas ''Hurricanes'' jau pirmajās desmit minūtēs ieguva divu vārtu pārsvaru (2:0). Otrā periodā pirmajā pusē savukārt ''Hurricanes'' atbildēja ar trīs bezatbildes ripām, un atlikušajā spēles daļā rezultāts vairs nemainījās. Pēc šāda iznākuma pacietības mērs bija pilns Floridas kluba vadībai, kas no amata atbrīvoja galveno treneri Žerāru Galānu.

''Mani atbrīvoja no amata,'' pēc spēles īsi situāciju komentēja Galāns, kuram šī bija trešā sezona pie ''Panthers'' stūres. Floridā galvenā trenera amatā Žerārs uzvarēja 96 spēles, piedzīvoja 65 zaudējumus pamatlaikā un 25 spēlēs izcīnīja vienu punktu. Šosezon 22 spēlēs komanda iekrājusi 23 punktus un atrodas desmitajā vietā Austrumu konferencē. Šobrīd Galāna vietā stāsies komandas ģenerālmenedžeris Toms Rovs.

Jau ceturto zaudējumu pēdējās sešās spēlēs piedzīvojusi viena no līgas līdervienībām Ņujorkas ''Rangers'', kas šonakt, izpildot 33 metienus pa vārtiem, nespēja pārspēt Kreigu Andersonu un zaudēja ar 0:2. ''Senators'' pa vārtiem meta 20 reizes un abus vārtus guva otrajā periodā. Ar 29 punktiem Otava tagad ir ceturtajā vietā Austrumus un ar vienu spēli rezervē atpaliek tikai divus punktus no ''Rangers''.

Krietni rezultatīvāka spēle aizvadīta starp Filadelfijas ''Flyers'' un Kalgarī ''Flames''. Vēl pēc pirmā perioda rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu 1:1, bet otrajā nogrieznī Filadelfija guva trīs bezatbildes vārtus, ieguva izšķirošo pārsvaru, bet galarezultātā uzvarēja ar 5:3. Abas komandas katra savā konferencē pēc šīs spēles ierindojas 11. pozīcijā.

NHL, 28. novembris

SpēleRezultāts
Jets-Predators3:0
Bruins-Lightning4:1
Oilers-Coyotes1:2
Hurricanes - Panthers3:2
Rangers - Senators0:2
Flyers - Flames5:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-28 08:43, pirms 7 gadiem
Es galīgi nepiekrītu tam, ka tika aizvadītas 3 spēles... Jets 3;0 predators, Bruins 4;1 Lightning, un Oilers 1;2 Coyotes, Es nezinu vai nu es kko neredzu pareizi, vai ar tās spēles tika ignorētas?

  +2 [+] [-]

, 2016-11-28 08:55, pirms 7 gadiem
Gotfelis rakstīja: Es galīgi nepiekrītu tam, ka tika aizvadītas 3 spēles... Jets 3;0 predators, Bruins 4;1 Lightning, un Oilers 1;2 Coyotes, Es nezinu vai nu es kko neredzu pareizi, vai ar tās spēles tika ignorētas?
Tās bija vakardienas vakara(agrās) spēles. Šeit jau teikts tikai par nakts mačiem.

     [+] [-]

, 2016-11-28 15:08, pirms 7 gadiem
Šobrīd Galāna vietā stāsies komandas ģenerālmenedžeris Toms Rovs.
kaut kur redzēta situācija...

     [+] [-]

, 2016-11-28 16:23, pirms 7 gadiem
Cipanz rakstīja: Šobrīd Galāna vietā stāsies komandas ģenerālmenedžeris Toms Rovs.
kaut kur redzēta situācija...
Rīgas Dinamo iedvesmo.