Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Otavas vārtsargs Andersons pirms spēles pret Bufalo atzīts par nedēļas MVP

Rolands Eliņš

Otavas vārtsargs Andersons pirms spēles pret Bufalo atzīts par nedēļas MVP
Kreigs Andersons spēlē pret "Sabres"
Foto: AP/Scanpix

Tieši pirms rītdienas spēles pret Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo „Sabres” par Nacionālās hokeja līgas nedēļas labāko spēlētāju atzīts Otavas „Senators” vārtsargs Kreigs Andersons.

Kreigs Andersons nedēļas pirmās zvaigznes godu izpelnījies otro reizi šosezon. Aizvadītajā nedēļā viņš komandai sarūpēja veselas četras uzvaras, šajos četros mačos kopā ielaižot tikai piecus vārtus. Andersons izcēlās ar 96% atvairītu pretinieku metienu, kamēr sezonā kopā viņa statistikas rādītāji ir vidēji spēlē 2.03 ielaisti vārti un 94% atvairītu metienu.

Otavas „Senators” ieņem otro vietu Atlantijas okeāna divīzijā ar 29 punktiem 22 spēlēs. Tās nākamā pretiniece Bufalo „Sabres” guvusi par desmit punktiem mazāk un ir konferences priekšpēdējā vietā.

Nedēļas otrās zvaigznes tituls savukārt Maiklam Kamaljēri no Ņūdžersijas „Devils”. 34 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs bija rezultatīvākais aizvadītās nedēļas spēlētājs ar četriem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Neskatoties uz vairāku maču izlaišanu sezonas sākumā, Kamaljēri ar 14 punktiem ir komandas otrs rezultatīvākais spēlētājs.

Bet trešās zvaigznes gods Sanhosē „Sharks” aizsargam Brentam Bērnsam, kurš četrās spēlēs guva sešus punktus (2+4) un palīdzēja komandai izcīnīt trīs uzvaras. Nesen ilgtermiņa līgumu parakstījušais Bērns ir šīs sezonas pagaidām rezultatīvākais aizsargs visā līgā ar 20 punktiem (8+12).

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/craig-ande...