Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Atkinsonam otrais "hat-trick" karjerā, "Blue Jackets" uzvar Čikāgā

Andrejs Siliņš

Atkinsonam otrais "hat-trick" karjerā, "Blue Jackets" uzvar Čikāgā
Kems Atkinsons
Foto: AFP/Scanpix

Kemam Atkinsonam gūstot trīs vārtus, Kolumbusas "Blue Jackets" naktī uz sestdienu Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) turpināja uzvaru sēriju, ar rezultātu 5:2 izbraukumā apspēlēdama Čikāgas "Blackhawks".

Viena no Rietumu konferences pastarītēm Edmontonas "Oilers" mājās ar 4:0 sakāva Dalasas "Stars", pārtraucot teksasiešu četru uzvaru sēriju. Uzvarētāju rindās Ričards Bahmans, kuru savulaik draftēja tieši "Stars", atvairīja visus 29 pretinieku izdarītos metienus, kļūstot par mača pirmo zvaigzni.

Ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Minesotas "Wild", kas, pateicoties trim vārtu guvumiem pēdējā trešdaļā, ar 4:2 apspēlēja Kalgari "Flames", kam tā bija otrā neveiksme pēc kārtas. Tomass Vaneks un Miko Koivu iemeta vārtus pirmajās septiņās pēdējās trešdaļas minūtēs, bet Zeks Perīzs guva savus 30. vārtus sezonā trešdaļas 12. minūtē.

Pie jau piektā panākuma pēc kārtas tika Kolumbusas "Blue Jackets", kas ar 5:2 izbraukumā uzveica Čikāgas "Blackhawks". Kems Atkinsons guva divus vārtus jau pirmajā trešdaļā, ko viesi uzvarēja ar 4:2. Spēles turpinājums bija mazāk rezultatīvs, tomēr Atkinsons pēdējā mača minūtē, raidot ripu tukšos vārtos, noformēja sev "hat-trick". Tas bija 25 gadus vecā labās malas uzbrucēja otrais "hat-trick" karjerā. SergejsBobrovskis uzvarētāju vārtos atvairīja 31 metienu.

NHL regulārā sezona, 28. marts

SpēleRezultāts
Wild - Flames4:2
Blackhawks – Blue Jackets2:5
Oilers – Stars4:0

  +1 [+] [-]

, 2015-03-28 09:41, pirms 9 gadiem
kaut kāda Atkinsona hettriks laikam SC.com autoriem svarīgāks par mūsējo sekmēm ZAmerikā...