Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Radulovs uzklausa piedāvājumus, Markovs ar "Canadiens" mēģina vienoties bez aģenta starpniecības

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Radulovs uzklausa piedāvājumus, Markovs ar "Canadiens" mēģina vienoties bez aģenta starpniecības
Aleksandrs Radulovs
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubu Monreālas "Canadiens" pārstāvējušie krievi Aleksandrs Radulovs un Andrejs Markovs joprojām ir bez līgumiem.

Aleksandrs Radulovs pagājušajā sezonā pēc četru gadu pārtraukuma atgriezās Ziemeļamerikā un pievienojās Monreālas "Canadiens". Viņš noslēdza līgumu uz vienu sezonu par nepilniem sešiem miljoniem dolāru un bija gatavs pierādīt savu lietderību. Radulovs 76 regulārās sezonas spēlēs savāca 54 punktus un bija viens no komandas vilcējiem. Savukārt sešos Stenlija kausa mačos uzbrucēja kontā septiņi punkti.

1. jūlijā Radulovs kļūs par brīvo aģentu un varēs pievienoties jebkurai citai komandai, savukārt ar Monreālas "Canadiens" viņš līgumu varētu pagarināt kaut šodien. Tomēr Kanādas vienība noraidījusi pirmos uzbrucēja piedāvājumus. Tiek vēstīts, ka Radulovs vēlas līgumu uz sešām sezonām par septiņiem miljoniem gadā.

Nule parādījusies informācija, ka Radulova nometne aprunājusies ar 10-11 citiem līgas klubiem, uzklausot piedāvājumus un izvirzot prasības. Vienlaikus jāatzīmē, ka Radulovs pašlaik negrasās doties ciemos pie nevienas komandas, kas ļautu situāciju aptaustīt uz vietas. Netiek izslēgta iespēja, ka hokejists tomēr vienosies ar Monreālas "Canadiens".

Par brīvo aģentu tūdaļ kļūs arī 38 gadus vecais aizsargs Andrejs Markovs, kurš aizvadītajā sezonā 62 spēlēs izcēlās ar sešiem vārtu guvumiem un 30 piespēlēm, joprojām vadot Monreālas "Canadiens" saspēli skaitliskajā vairākumā. Markovs Monreālā spēlē kopš 2000. gada un Ziemeļamerikā nav pārstāvējis nevienu citu komandu.

Tomēr pašlaik abām pusēm nav izdevies vienoties. Markovs vēloties līgumu uz diviem gadiem par 12 miljoniem, savukārt Monreāla nevēlas tik ilgas saistības ar pieredzējušo aizsargu. Pagājušajā sezonā Markovs saņēma tikpat, cik Radulovs – 5,75 miljonus.

Jāizceļ fakts, kas mūsdienu Nacionālajā hokeja līgā ir milzīgs retums – Markovs pārrunas veic pats, bez aģenta starpniecības.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/PierreVLeBrun/s...
https://twitter.com/renlavoietva/st...

  -3 [+] [-]

, 2017-06-28 01:08, pirms 7 gadiem
Markovu, varētu uz Dinamo, Radulovs lai gadu atpūšas.

     [+] [-]

, 2017-06-28 06:59, pirms 7 gadiem
Felipi varētu uz Strenčiem,lai gadu atpūšas....

  +1 [+] [-]

, 2017-06-28 09:22, pirms 7 gadiem
Domāju gan, ka ar Radulovu neviens negribēs līgumu uz tik ilgu laiku. Zinot viņa izgājienus

  -1 [+] [-]

, 2017-06-28 11:36, pirms 7 gadiem
Saņok uz Dinamo!

  -1 [+] [-]

, 2017-06-28 11:41, pirms 7 gadiem
Diezgan uzjautrinoši ir lasīt, kā dažs labs šeit izplata mītus par kaut kādiem mistiskiem Saņok izgājieniem, taču par kādiem tieši, neviens nav spējīgs pateikt.

     [+] [-]

, 2017-06-28 13:49, pirms 7 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Felipi varētu uz Strenčiem,lai gadu atpūšas....
Mosh tevi uz Kazarmu aizsūtīt, divdesmit gadus atpūsties no kompīša?

     [+] [-]

, 2017-06-28 22:26, pirms 7 gadiem
FelipeLv rakstīja: Mosh tevi uz Kazarmu aizsūtīt, divdesmit gadus atpūsties no kompīša?
Tu atkritum tas sūtītājs??? Ņirgu rauj sūkātāj. Na..uj ej un maziem soļiem kucēn!!!

     [+] [-]

, 2017-06-28 22:30, pirms 7 gadiem
FelipeLv rakstīja: Mosh tevi uz Kazarmu aizsūtīt, divdesmit gadus atpūsties no kompīša?
PS
Vēl kas sakāms gaidu pm un kārtosim jautājumu personiski.