Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Karlsons gūst 40. vārtus šosezon, Vegasa iesoļo "play-off"

Karlsons gūst 40. vārtus šosezon, Vegasa iesoļo "play-off"
"Golden Knights" uzbrucējs Viljamss Karlsons 40. reizi šosezon iemet ripu vārtos
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Vegasas „Golden Knights” pārspēja Kolorado „Avalanche” ar 4:1 Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē un kļuva par piekto komandu, kas kvalificējās izslēgšanas spēlēm.

Vašingtonas „Capitals” ar 4:2 apspēlēja Ņujorkas „Rangers”, gūstot ceturto panākumu pēc kārtas. Komanda no ASV galvaspilsētas jau pirmajā trešdaļā panāca 4:0 un uzvarētājs bija skaidrs. „Capitals” kapteinis Aleksandrs Ovečkins guva 45 vārtus šosezon, kurš turpina atrasties līgas labāko snaiperu saraksta pirmajā vietā. Mača otrajā daļā Liass Andersons un Mets Zukarello atspēlēja divus vārtus un spēle noslēdzās ar 4:2. „Capitals” ieņem pirmo vietu Metropolitēna divīzijā ar 97 punktiem 76 mačos.

Detroitas „Red Wings” piekāpās Monreālas „Canadiens” - 2:4. Ar diviem vārtiem atzīmējās Kanādas komandas uzbrucējs Brendons Galahers – tieši viņš mača vidū panāca 1:3, tādā veidā gūstot arī uzvaras vārtus. Detroitas šīs bija 13. zaudējums pēdējos 14 mačos, abas komandas jau kādu laiku nepretendē uz dalību „play-off”.

Tampabejas „Lightning” turpina krāt negaidītus zaudējums – šoreiz pret Rietumu konferences pastarīti Arizonas „Coyotes” ar 1:4. Vienīgos vārtus zaudētāju labā guva Ņikita Kučerovs, kuram tie bija 38., bet Arizonas uzbrucējs Kleitons Kelers pagarināju savu punktu sēriju līdz deviņām spēlēm, savukārt pēdējos četros mačos 19 gadus vecais amerikānis guvis pa diviem punktiem katrā.

Kolorado „Avalanche” ar 1:4 piekāpās Vegasas „Golden Knights”. Pēc 40 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 1:2, bet pateicoties Šo Teodora un Viljama Karlsona vārtu guvumiem pēdējā trešdaļā Vegasa svinēja 48. uzvaru šosezon un kļuva par piekto komandu, kas garantēja sev vietu izslēgšanas spēlēs. Jāatzīmē, ka „Golden Knights” zviedru uzbrucējs Karlsons guvis 40 vārtus šosezon, un ieņem pirmo vietu lietderīgāko spēlētāju sarakstā ar koeficientu +42.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 28. martu ar deviņām spēlēm.

NHL spēles, 27. marts

SpēleRezultāts
Flames – Kings0:3
Sabres – Maple Leafs3:2
Panthers – Islanders3:0
Senators – Hurricanes1:4
Capitals – Rangers4:2
Red Wings – Canadiens2:4
Coyotes – Lightning4:1
Sharks – Blackhawks4:3
Avalanche – Golden Knights1:4

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2018-03-27 12:31, pirms 6 gadiem
Džeki gadienā vēsturi nepārraksta? 1. gads un jau PO pie kam gana pārliecinoši tajā iesoļoja.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-27 12:42, pirms 6 gadiem
Tas ir tas pats Kāšons?

  +2 [+] [-]

, 2018-03-27 15:12, pirms 6 gadiem
als rakstīja: Džeki gadienā vēsturi nepārraksta? 1. gads un jau PO pie kam gana pārliecinoši tajā iesoļoja.
Nevienai komandai, kas ir jaunpienācēja, savā pirmajā sezonā tas nebija izdevies.

P.s. Kāšons nepareizi uzrakstīts.

     [+] [-]

, 2018-03-27 18:46, pirms 6 gadiem
Koka klucis konstantīns nu gan izpildījies- kas tiek domāts ar Šo Teodors? vai tas ir Shea Theodore - Eliteprospects.com šis vegasas spēlētājs Šei Teodors? Tur iespējams arī noklausīties spēlētāju izrunas.