Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" uzbrucējs Kučerovs vēlreiz atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni

Rolands Eliņš

"Lightning" uzbrucējs Kučerovs vēlreiz atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni
Ņikita Kučerovs
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi, ka par aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju atzīts 23 gadus vecais krievu uzbrucējs Ņikita Kučerovs, bet otrās un trešās zvaigznes godu izpelnījušies attiecīgi Kari Lehtonens un Raiens Geclafs.

Tampabejas "Lightning" uzbrucējs Ņikita Kučerovs aizvadītajā nedēļā piedalījās trīs spēlēs un palīdzēja komandai gūt divas uzvaras. Visās trīs spēlēs viņš izcēlās ar vismaz diviem punktiem, kopā sakrājot piecus vārtus un divas piespēles.

Kučerovam šī ir jau otrā nedēļas labākā spēlētāja atzinība pēdējā mēneša laikā, jo viņš šo godu izpelnījās arī pirms trim nedēļām. Sezonā kopā viņš guvis 38 vārtus, kas ir otrs labākais rezultāts, un savācis 78 punktus 67 spēlēs.

Nedēļas otrās zvaigznes gods piešķirts somu vārtsargam Kari Lehtonenam, kurš palīdzēja "Stars" gūt trīs uzvaras četrās spēlēs, vidēji ielaižot tikai 0.98 vārtus un atvairot 96% pretinieku metienu. 33 gadus vecais Lehtonens šosezon 54 spēlēs guvis 20 uzvaras, atvairot 90.5% pretinieku metienu.

Bet trešais labākais spēlētājs aizvadītājā nedēļā bija Raiens Geclafs no "Ducks", kurš trijos mačos paspēja izdalīt septiņas rezultatīvas piespēles. Geclafs šosezon kopumā izdarījis 52 piespēles, kas ir ceturtais labākais rādītājs līgā, bet mačā pret "Rangers" viņam veseli četri punkti.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nikita-kuc...

  -1 [+] [-]

, 2017-03-27 22:09, pirms 7 gadiem
Labakais krievs ieksh pasaules labakaja liigaa. ☺
Bet ja gr8 un caps nepacels stenliju! 😠

  -1 [+] [-]

, 2017-03-28 01:11, pirms 7 gadiem
Būtu baigi jauki, ja Tampa izspiestu no PO zonas Bostonu.