Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Jets" tiek galā ar "Predators" un kļūst par ceturto play-off" komandu

"Jets" tiek galā ar "Predators" un kļūst par ceturto play-off" komandu
Vinipegas "Jets" svin iekļūšanu izslēgšanas spēlēs
Foto: The Canadian Press/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā pie svarīga panākuma tika Vinipegas „Jets”, kas pēcspēles metienu sērijā pārspēja Nešvilas „Predators” un kvalificējās izslēgšanas spēlēm pēc divu gadu pārtraukuma.

Filadelfijas „Flyers” papildlaikā piekāpās Pitsburgas „Penguins” ar 4:5. Pirmajā periodā „Flyers” izvirzījās vadībā ar 2:1, savukārt pēc 40 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 3:3. Noslēdzošās trešdaļas 17. sekundē Sidnijs Krosbijs apspēlēja vairākus „Flyers” hokejistus un iemeta ripu vārtos – 3:4, savukārt 43 sekundes pirms pamatlaika beigām Šons Kuterjē tika pie atlēkušās ripas un panāca izlīdzinājumu – 4:4. Papildlaika vidū Braiens Rasts atnesa pingvīniem uzvaru. Neskatoties uz zaudējumu, „Flyers” palika pirmajā vietā Austrumu konferences „wild-card” zonā.

Vankūveras „Canucks” ar 4:1 pārspēja Dalasas „Stars”, sagādājot Kena Hičkoka trenētajai komandai astoto zaudējumu pēc kārtas. Tieši zvaigznes guva pirmos vārtus mačā – to paveica Matiass Janmarks – 0:1, tomēr spēles turpinājumā četras ripas pēc kārtas ielidoja Dalasas vārtos. Vankūverai pietika ar 27 metieniem, lai svinētu uzvaru, kamēr „Stars” meta pa pretinieku vārtiem 31 reizi. „Canucks” uzbrucējam šī bija 1300. spēle NHL, visu savu karjeru zviedrs aizvadījis Vankūverā. „Stars” joprojām atpaliek no Rietumu „wild-card” zonas par pieciem punktiem.

Vinipegas „Jets” kļuva par ceturto komandu, kas kvalificējās „play-off” cīņām – Pola Morisa trenētā vienība pēcspēles metienu sērijā pārspēja Centrālās divīzijas līdervienību Nešvilas „Predators” ar 5:4 un tagad atpaliek no pirmās vietas par pieciem punktiem. Spēles gaitā plēsoņi bija vadībā ar 2:0, 3:1 un 4:3, taču „Jets” atspēlējās visos gadījumos un pamatlaiks noslēdzās ar 4:4, bet vienīgo pēcspēles metienu realizēja Marks Šaiflijs. Mača rezultatīvākais spēlētājs – „Jets” uzbrucējs Kails Konors.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 27. martu ar deviņām spēlēm

NHL spēles, 26. marts

SpēleRezultāts
Flyers – Penguins4:5 PL
Canucks – Stars4:1
Predators – Jets4:5 PSM
Bruins – Wild2:1
Ducks – Oilers5:4

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...