Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Flerī 300. uzvara karjerā, "Penguins" papildlaikā uzveic "Bruins"

Flerī 300. uzvara karjerā, "Penguins" papildlaikā uzveic "Bruins"
Marks Andrē Flerī
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē šonakt Pitsburgas "Penguins" ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Bostonas "Bruins". Uzvaras ripa Jevgēņija Malkina kontā.

Rezultātu pirmā perioda ceturtajā minūtē atklāja Sidnijs Krosbijs, bet Bostona otrās trešdaļas sākumā 28 sekunžu laikā ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī izvirzījās vadībā. Pēc septiņām minūtēm Jevgēņijs Malkins atjaunoja līdzsvaru, un krievu uzbrucējs guva arī uzvaras vārtus pagarinājumā.

Jāpiebilst, ka "Bruins" spēles laikā netika ieskaitītas divas ripas (vienreiz vārti gūti no gaisa, nūjai esot pārāk augstu, bet otrreiz ripa nonāca vārtos ar apzinātu rokas kustību). Vairākas reizes glāba "Penguins" vārtsargs Marks Andrē Flerī.

29 gadus vecais Flerī šonakt izcīnīja savu 300. uzvaru NHL. Lai to sasniegtu, Flerī bija nepieciešamas 547 spēles. Kanādiešu vārtsargs 300. uzvaras dienā bija precīzi 29 gadus un 361 dienu vecs. Abi rādītāji ir trešie labākie NHL vēsturē.

Citā spēlē Ņujorkas "Islanders" ar 1:0 pēcspēles metienos uzvarēja Filadelfijas "Flyers". Lielisku spēli demonstrēja abu komandu vārtsargi. "Islanders" vārtos Jaroslavs Halāks tika galā ar 21 ripu, bet "Flyers" vārtsargs Stīvs Meisons atvairīja 46 metienus.

NHL spēļu rezultāti, 24. novembris

SpēleRezultāts
Bruins – Penguins2:3 P
Islanders – Flyers1:0 PM
Red Wings – Senators4:3
Panthers – Wild1:4

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja