Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par ASV kapteini Džiontu interesējas vairākas NHL komandas

Juris Miņins
Juris Miņins

Par ASV kapteini Džiontu interesējas vairākas NHL komandas
Braiens Džionta
Foto: SIPAUSA/Scanpix

ASV hokeja izlases kapteinis Braiens Džionta jau tuvākajā laikā varētu atgriezties Nacionālajā hokeja līgā (NHL), jo par veterānu interesi izrāda vairākas līgas komandas.

Pašlaik 39 gadus vecais Braiens Džionta Nacionālajā hokeja līgā ir aizvadījis 17 sezonas, pārstāvot trīs dažādas komandas, taču pirms 2017./2018. gada sezonas darbs pasaules vadošajā hokeja līgā viņam neatradās un mazais uzbrucējs gatavojās 2018. gada olimpiskajām spēlēm. ASV izlase gan par medaļām šajā turnīrā tā arī nepacīnījās un pats Džionta arī neguva nevienu punktu piecās spēlēs, taču tas neattur vairākas komandas izrādīt interesi par veterāna pakalpojumiem.

Tā kā olimpiskais hokeja turnīrs šodien noslēdzās, bet NHL sezona tuvojas uz beigām un komandas gatavojas izslēgšanas mačiem, tad pieredzes bagātu un labā formā esošu veterānu vērtība tika pieaug un Braiens Džionta, kuram ir ļoti bagātīga "play-off" pieredze, ir kļuvis interesants daudzām līgas vienībām.

Spēlētāja aģents gan neatklāj ne interesentu skaitu, ne to identitātes, taču tiek ziņots, ka pārsvarā par Džiontas pakalpojumiem interesējas Austrumu konferences komandas un viena no tām ir Bostonas "Bruins".

Jāpiebilst, ka iepriekš tika ziņots, ka arī par ASV izlases aizsargu Džeimsu Višņūski, kurš šo sezonu aizvada Vācijas otrajā līgā, ir izrādīta interese no NHL komandām, tiesa pagaidām šajā situācijā nav ieviesies vairāk skaidrības.

Braiens Džionta NHL karjeras laikā ir aizvadījis 1006 mačus regulārajā sezonā, kuru laikā guva 289 vārtus un atdeva 299 rezultatīvas piespēles, bet Stenlija kausa izcīņā izcēlās ar 112 mačiem, 32 vārtiem un 36 rezultatīvā piespēlēm. Tiesa, profesionālajā hokejā uzbrucējs sevi ir vairāk pierādījis nevis kā izteikts punktu guvējs, bet gan kā lielisks divvirzienu spēlētājs.

Izmantotie resursi:
https://www.thescore.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-02-25 10:54, pirms 6 gadiem
Visnuuvski:d je*al lohu bars.

     [+] [-]

, 2018-02-25 11:22, pirms 6 gadiem
Eu jenoti, kas tas par mērkaķi višņūvski . Unikālie autori. Ceru ka raksteļi iekš sc būs jusu griesti žurnālistikā...

  -1 [+] [-]

, 2018-02-25 11:45, pirms 6 gadiem
Jenoti un lohi ir visi tie, kas tagad streso par to, ka beidzot kāds Višņūvska uzvārdu Latvijā ir pareizi uzrakstījis, jo tieši tā to arī izrunā.

Pārliecināties var te:
James Wisniewski Pronunciation - The Name Engine

Bet ko tur daudz, jo tāpat pie mums ir tādi, kas Aivenu Kornojē par Ivanu sauks, jo tā viņiem ir ērtāk.

  +3 [+] [-]

, 2018-02-25 11:46, pirms 6 gadiem
...taču pirms 2017./2018. gada sezonas darbs pasaules vadošajā hokeja līgā viņam neatradās

Nevis neatradās darbs, bet pats Džionta savā vecumā vairs nevēlējās pārcelties ar visu ģimeni uz jaunu pilsētu. Piedāvājumi viņam bija arī vasarā.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-25 12:11, pirms 6 gadiem
Jānāk uz Kurbadu, teicami apstākļi plus dzīvoklis Dārziņos. Tandēmā ar Spruktu lieliski iederētos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-02-25 15:05, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Nav kā par utaino izlases zvjozdām interesējas tikai pāris iestādes

Un ta pati ir WADA :d:d:d