Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" pagarinājumā pieveic "Red Wings", "Bruins" uzvar "Sharks"

Agris Suveizda

"Canadiens" pagarinājumā pieveic "Red Wings", "Bruins" uzvar "Sharks"
Monreālas "Canadiens" atzīmē vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā uzvaru izcīnīja Monreālas "Canadiens", Bostonas "Bruins" un Toronto "Maple Leafs", kas apspēlēja Detroitas "Red Wings" (2:1, pagarinājumā), Sanhosē "Sharks" (5:3) un Ņujorkas "Islanders" (5:2).

Austrumu konferences līdervienība Monreālas "Canadiens" savā laukumā izglābās no zaudējuma un pagarinājumā apspēlēja Detroitas "Red Wings" (2:1). Detroitieši vadībā izvirzījās spēles 34. minūtē, kad zviedru uzbrucējs Henriks Seterberjs ieslidoja pretinieku zonā un no iemetienu apļa pārspēja Keriju Praisu (1:0). Rezultatīva piespēle Pāvelam Dacjukam, kurš aizvadīja pirmo spēli šosezon. "Canadiens", spēlējot vairākumā, neizšķirtu panāca aptuveni trīs minūtes līdz pamatlaika beigām, kad Aleksandrs Gaļčeņuks, ieguvis ripu, izslidoja no aizvārtes un Džimijs Hovards vēl nebija paguvis pārgrupēties (1:1). Pagarinājuma pirmajā minūtē, pielabojot atlēkušo ripu, uzvaru izrāva Davids Dearnē (2:1).

Vāji sezonu sākusī Bostonas "Bruins" mājās uzvarēja vienu no Rietumu konferences līderēm Sanhosē "Sharks" (5:3). Pateicoties diviem precīziem Logana Kutūra metieniem "Sharks" divreiz atspēlējās (2:2) un pēc skaista Džo Torntona vārtu guvuma otro trešdaļu pat noslēdza vadībā (3:2), tomēr noslēdzošajā trešdaļā "Bruins" guva trīs bezatbildes vārtus - Sets Grifits, Gregorijs Kempbels un Milans Krejči, un 5:3 Bostonas labā. Pirmās zvaigznes titulu ieguva "Bruins" uzbrucējs Milans Lučičs, kura rēķinā trīs rezultatīvas piespēles.

Ne tik sekmīgi klājās Austrumu konferences vicelīderei Ņujorkas "Islanders", kas divreiz atspēlējās (2:2), tomēr otrajā trešdaļā ielaida vēl trīs vārtus un savā laukumā atzina Toronto "Maple Leafs" pārākumu (2:5). Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli par spēles pirmo zvaigzni atzina Filu Keselu. Citā spēlē izbraukumā divu ripu deficītu atspēlēja Ņujorkas "Rangers", kas atspēlējās no 1:3 un ar 4:3 pagarinājumā pieveica Ņūdžersijas "Devils".





Torntona vārti no gaisa

Rezultāti

SpēleRezSpēleRez
Bruins – Sharks5:3Devils – Rangers3:4 P
Islanders – Maple Leafs2:5Canadiens – Red Wings2:1 P
Predators – Coyotes4:3 PMJets – Hurricanes3:1
Blackhawks – Flyers4:0Stars – Canucks6:3
Flames – Lightning1:2 PAvalanche – Panthers3:4 P

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2014-10-22 09:38, pirms 10 gadiem
Sajūta tāda, ka tiešām visas komandas izskatās daudz labāk par Sambres...

     [+] [-]

, 2014-10-22 09:42, pirms 10 gadiem
Vispār fascinē Stars sastāvs. Tīrākā uzbrukuma stila komanda un ar tādiem uzbrucējiem par citiem variantiem nemaz nevar būt runas. Duo Seigvins ar Bennu, es pat teiktu bīstamākais uz doto brīdi NHL. Katrā spēlē savu darbiņu uzbrukumā izdara + Specca. Ja traumas neiztraucēs, nebrīnīšos ka Konferences finālā cīnīsies ar dūžiem Hawks vai Kings.

     [+] [-]

, 2014-10-22 10:06, pirms 10 gadiem
Kāpēc Sabres jau 3 dienu pauze ?

     [+] [-]

, 2014-10-22 12:03, pirms 10 gadiem
Ricky#9 rakstīja: Kāpēc Sabres jau 3 dienu pauze ?
Tāds kalendārs, var nospēlēt divās dienās divas spēles un pēc tam 4 atpūsties.

     [+] [-]

, 2014-10-22 12:15, pirms 10 gadiem
BS jau 30. līgā