Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons, Rubīns un Balcers nespēlē, "Sabres" revanšējas "Maple Leafs"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Girgensons, Rubīns un Balcers nespēlē, "Sabres" revanšējas "Maple Leafs"
Viktors Ulofsons. Foto: Jeffrey T. Barnes/AP/Scanpix

Ārpus savu komandu sastāviem šonakt palika gan Bufalo "Sabres" uzbrucējs Zemgus Girgensons, gan Toronto "Maple Leafs" sistēmas aizsargs Kristiāns Rubīns, "Sabres" mājās spējot revanšēties Kanādas komandai ar 5:3.

Kā zināms, tad vakardien "Maple Leafs" bija guvusi panākumu ar 3:0. Arī šodien pirmā pēc Džona Tavaresa metiena vadībā izvirzījās Toronto vienība, tomēr turpinājumā krietni labāk savas iespējas realizēja "Sabres", kuras labā divus vārtus šonakt guva 24 gadus vecais zviedru uzbrucējs Viktors Ulofsons.

Jāatzīmē, ka otro maču pēc kārtas "Sabres" rindās aizvadīja Girgensona tiešais konkurents par vietu pamatsastāvā Artu Ruotsalainens, kurš ar rezultativitāti neizcēlās, taču uzvarēja 82% iemetienu un savāca lietderības koeficientu +1.

Graujošu uzvaru izbraukumā šoreiz svinēja no komandas nometnes atskaitītā Rodrigo Ābola Floridas "Panthers", kas ar 6:0 sarāva gabalos Dalasas "Stars". Līdz šim vienu spēli NHL aizvadījušais Entonijs Greko izcēlās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Ārpus Otavas "Senators" sastāva palika cits latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, komandai mājas laukumā ciešot sakāvi 0:4 pret Monreālas "Canadiens". Uzvarētāju sastāvā 27 metienus pa vārtiem atvairīja Kīts Kinkeids.

Vašingtonas "Capitals", kuras sistēmā ir latviešu aizsargs Kristofers Bindulis, ar 3:2 apspēlēja Karolīnas "Hurricanes" vienību. Dubli galvaspilsētnieku rindās iekrāja Braiens Pinjo.

Ar trim rezultativitātes punktiem - vienu vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm - atzīmējās Makss Pačioretī, kurš palīdzēja Lasvegasas "Golden Knights" izcīnīt ceturto panākumu četrās pirmssezonas spēlēs. Šoreiz "Golden Knights" ar 3:1 viesos apspēlēja Sanhosē "Sharks".

Jautra spēle tika aizvadīta Losandželosā, kur vietējā "Kings" ar 7:5 sakāva Vankūveras "Canucks". Pa diviem rezultatīviem raidījumiem spēja veikt karaļi Džarets Andersons-Dolans un Maiks Amadio, kā arī "Canucks" uzbrucējs Adams Godets.

Pagājušās sezonas beigās uz Vinipegas "Jets" aizmainītais Kevins Heizs guva vārtus pret savu bijušo ilggadējo komandu Ņujorkas "Rangers", tādējādi palīdzot savai pašreizējai vienībai Filadelfijas "Flyers" mājās pieveikt ņujorkiešus ar 4:1.

Izdarītajos metienos ar graujošu 45:21 dominēt, taču tikai pagarinājumā ar 5:4 Tampabejas "Lightning" komandu uzvarēt izdevās Nešvilas "Predators", kas tādējādi veica atbildi par zaudējumu ar 1:3 viesos.

Visbeidzot divi 20 gadus vecā zviedra Jespera Bukvista vārti kaldināja Ņūdžersijas "Devils" ceturto panākumu pēc kārtas, velniem ar 4:3 sakaujot Ņujorkas "Islanders", kas, savukārt, nokāpa no trīs uzvaru takas. Trīs rezultatīvas piespēles Niko Hišīra kontā.

NHL pārbaudes spēles, 22. septembris

SpēleRez./Laiks
Wild – Avalanche4:3
SabresMaple Leafs5:3
Devils – Islanders4:3
Flyers – Rangers4:1
Capitals – Hurricanes3:2
Senators – Canadiens0:4
Stars – Panthers0:6
Predators – Lightning5:4 P
Sharks – Golden Knights1:3
Blackhawks – Bruins3:2 P
Coyotes – Ducks4:3 PM
Kings – Canucks7:5
Blues – Blue Jackets22:30

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/en

  -1 [+] [-]

, 2019-09-22 09:38, pirms 5 gadiem
Kāds zin kāpēc Zemgurons nespēlē?trauma?