Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Šilovs: "Jāparāda, ka esi uzticams spēlētājs"

Rolands Eliņš

Šilovs: "Jāparāda, ka esi uzticams spēlētājs"
Artūrs Šilovs. Foto: Abbotsford Canucks

LETA. Lai nonāktu no Amerikas Hokeja līgas (AHL) fārmkluba Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības rindās, jāspēj parādīt sevi kā uzticamu hokejistu, sarunā ar laikrakstu "The Province" secināja Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs.

Jau ziņots, ka marta sākumā Šilovs no AHL komandas Ebotsfordas "Canucks" tika izsaukts uz NHL vienību Vankūveras "Canucks" pēc tam, kad savainojumu guva Vankūveras kluba pirmais vārtsargs Tečers Demko. Pagaidām Latvijas sportists vēl nav devies laukumā, pavadot mačus uz rezervistu soliņa.

"Visam vienmēr ir savs laiks, jābūt pacietīgam. Nevaru ierasties un būt ar pārliecību, ka esmu pietiekoši labs, lai uzreiz spēlētu. Ir jāsagaida sava iespēja un jāstrādā. Vankūveras komanda redz, kā es spēlēju AHL. Jāspēlē un jāpierāda, ka esi uzticam un stabils spēlētājs. Ja parādīšu to arī NHL, viņi man uzticēsies vēl vairāk," teica Šilovs.

Viņš arī atklāja, ka no Demko ir mācījies, kā saglabāt mieru un izpildīt ar rūpību arī vismazākās kustības vārtos.

"Viņš ir mierīgs un pacietīgs, esmu mācījies, cik precīzi viņš izpilda kustības, pievēršot uzmanību gan mazām detaļām, gan spēlei kopumā. Ja tava komanda gūst vārtus, būs pretuzbrukumi un ir jāpalīdz nosargāt rezultāts. Ja to izdodas paveikt, tad spēle kļūst mierīgāka," norādīja Šilovs.

Šilovs šosezon spēlējis tikai Amerikas Hokeja līgā (AHL), kur Ebotsfordas "Canucks" rindās 33 dueļos svinējis 15 uzvaras, četras reizes nostāvējis "sausā", ielaidis vidēji 2,74 ripas un atvairījis 90,7% metienu.

"Canucks", kuras rindās spēlē arī Teodors Bļugers, ar 94 punktiem 69 spēlēs Rietumu konferencē ieņem pirmo vietu.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-21 13:23, pirms mēneša
Tagad Canucks ir saspringts spēļu grafiks. It kā pat šodien varētu spēlēt Šilovs, bet DeSmits pēdējās spēlēs rāda lielisku sniegumu.

     [+] [-]

, 2024-03-21 16:52, pirms mēneša
Tikmēr Uvis Balinskis atpakaļ uz Pantērām.

  +3 [+] [-]

, 2024-03-21 17:01, pirms mēneša
archy0 rakstīja: Tagad Canucks ir saspringts spēļu grafiks. It kā pat šodien varētu spēlēt Šilovs, bet DeSmits pēdējās spēlēs rāda lielisku sniegumu.
Nu laikam kas kuram ir saprotams ar "lielisks sniegums" . Uzvarēta 1 no 3 spēlēm. Divās spēlēs 88% atvairīti, vienā 91 % . Es gan nesauktu to par perfektu sniegumu. Un tā vienīgā uzvara pret nabagiem Sabres, kur no nieka 17 metieniem 2 ielaisti vārti. Domāju,ka šonakt būs iespēja Šilovam

  +1 [+] [-]

, 2024-03-21 17:13, pirms mēneša
Tagad tikai aizdomājos, ka abi PČ bronzas spēles vārtsargi šobrīd ir vienā komandā.

     [+] [-]

, 2024-03-21 17:26, pirms mēneša
guntis86 rakstīja: Tagad tikai aizdomājos, ka abi PČ bronzas spēles vārtsargi šobrīd ir vienā komandā.
Canucks ir arī Garlands - bronzas spēles zaudētājs.

     [+] [-]

, 2024-03-21 18:02, pirms mēneša
estijjs rakstīja: Nu laikam kas kuram ir saprotams ar "lielisks sniegums" . Uzvarēta 1 no 3 spēlēm. Divās spēlēs 88% atvairīti, vienā 91 % . Es gan nesauktu to par perfektu sniegumu. Un tā vienīgā uzvara pret nabagiem Sabres, kur no nieka 17 metieniem 2 ielaisti vārti. Domāju,ka šonakt būs iespēja Šilovam
Tiesa, pēdējās 3 tādas švakākas DeSmitam. Tad jau Šilovam šodien spīd spēle vārtos.