Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Golden Knights" pieveic "Kings" un svin astoto uzvaru deviņās mājas spēlēs

"Golden Knights" pieveic "Kings" un svin astoto uzvaru deviņās mājas spēlēs
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās piecas spēles, trīs no kurām noslēdzās ar mājinieku uzvaru ar 4:2, savukārt “Rangers” neļāva “Senators” gūt vārtus un pārspēja komandu no Kanādas ar 3:0.

Henriks Lundkvists atvairīja visus 20 metienus Ņujorkas ”Rangers” uzvarā pār Otavas ”Senators” ar 3:0. Otrajā periodā Kevins Heivzs atklāja rezultātu ar metienu no tuvās distances - 1:0. Trešajā periodā Maikls Grabners pielika nūju pēc pārtnera iemetiena un ieraidīja ripu vārtos - 2:0, bet divarpus minūtes līdz spēles beigām Mika Zibanedžads no savas zonas iemera ripu tukšajā cietoksnī, gūstot savus desmitos vārtus šosezon - 3:0. “Rangers” tā bija sestā mājas uzvara pēc kārtas, bet abas komandas atrodas ārpus “play-off” zonas.

Vegasas “Golden Knights” joprojām ir nepārspējama mājās – savā arēnā komanda piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, taču šodien pārspēja divīzijas līderi Losandželosas “Kings” ar 4:2. Uzvaras pamati tika ielikti pirmajā trešdaļā, kad karaļu vārtsargs Džonatans Kviks tika pārspēts trīs reizes 11 minūšu laikā. 55 sekundes pagāja kopš starta iemetiena, kad zviedru uzbrucējs Viljams Karlsons ieslidoja uzbrukuma zonā un meta no kreisas malas - 1:0. Perioda vidū Kodijs Ikins pretuzbrukumā dubultoja mājinieku pārsvaru - 2:0, bet vēl pēc divām minūtēm Karlsons panāca jau 3:0. “Kings” gandrīz atspēlējās un trešās trešdaļas vidū pateicoties Trevors Ljuisa un Tanera Pirsona gūtajiem vārtiem rezultāts kļuva 3:2, bet minūti līdz pamatlaika beigām Alekss Taks iemeta ripu tukšos vārtos un atnesa “Golden Knights” 12. uzvaru 19 mačos.

Citās spēlēs “Islanders” ar 2:4 piekāpās “Hurricanes”, “Avalanche” papildlaikā pārspēja “Red Wings” ar 4:3, bet “Panthers” zaudēja ”Ducks” – 2:4. NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 21. novembri ar sešām spēlēm.

NHL spēles, 20. novembris

SpēleRezultāts
Islanders – Hurricanes2:4
Avalanche – Red Wings4:3 PL
Senators – Rangers0:3
Kings – Golden Knights2:4
Panthers – Ducks2:4

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-20 17:37, pirms 6 gadiem
Rīgas Dinamo šitā spēlēt vajag, kā Zelta brūņiniekiem.. <3