Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" beidzot vienojas ar Reinhārtu – divu gadu līgums par 7.3 miljoniem

Rolands Eliņš

"Sabres" beidzot vienojas ar Reinhārtu – divu gadu līgums par 7.3 miljoniem
Zemgus Girgensons, Džeks Aikels un Sems Reinhārts. Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo „Sabres” oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar 2014. gada drafta otro numuru Semu Reinhārtu, kurš līdz šim atradās ierobežota brīvā aģenta statusā.

22 gadus vecais Sems Reinhārts iepriekš pārstāvēja Bufalo „Sabres” ar debitanta līgumu. Šovasar šis līgums izbeidzās un Reinhārts kļuva par ierobežotu brīvo aģentu, kas ļāva viņam pretendēt uz ilgtermiņa līgumu. Taču „Sabres” savu nākotni jau bija uzticējusi Džekam Aikelam, aizvadītās sezonas gaitā parakstot astoņu gadu un 80 miljonu līgumu, kamēr Reinhārtam viņa nestabilās sezonas dēļ ilgtermiņa līgumu piedāvāt nebija gatava.

Reinhārts bija bez līguma arī „Sabres” treniņnometnes sākumā, taču šodien, gandrīz nedēļu pēc tās sākuma, tomēr oficiāli atgriezies „Sabres” sastāvā. Viņš ar komandu parakstīja līgumu uz diviem gadiem par 7.3 miljoniem ASV dolāru. Jāpiemin, ka pēc šī līguma beigām Reinhārts tik un tā būs ierobežotā brīvā aģenta statusā, kas šajā darījumā ir liels ieguvums „Sabres”.

Reinhārts aizvadītajā sezonā, kurā vairākkārt darbojās vienā maiņā ar Girgensonu, izcēlās ar 50 punktiem, taču liela atšķirība bija starp sezonas pirmo un otro pusi – sezonas pirmajās 44 spēlēs, kad klubam lielā mērā zuda cerības uz panākumiem, Kanādas uzbrucējs guva tikai 13 punktus, atlikušajā sezonas daļā izcēlās ar 37 punktiem 38 spēlēs.

Reinhārts NHL aizvadījis 249 spēles, kurās guvis 140 punktus, taču komanda kopš viņa pievienošanās vēl ne reizi nav tikusi izslēgšanas spēlēs, pat ne nopietni pretendējusi uz „play-off”. Reinhārts toties ir ieguvis pasaules čempiona titulus ar Kanādas U18 un U20 izlasēm, kā arī ar Kanādas vīriešu hokeja izlasi 2016. gadā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/news/sab...

     [+] [-]

, 2018-09-19 20:41, pirms 6 gadiem
Ļoti labi