Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

E. Keins iemet četrus vārtus uzvarā, "Predators" pirmā nodrošina vietu Stenlija kausā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

E. Keins iemet četrus vārtus uzvarā, "Predators" pirmā nodrošina vietu Stenlija kausā
Evanders Keins
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas karjerā pirmo reizi ar hat-trick izcēlies uzbrucējs Evanders Keins, tomēr viņš Sanhosē "Sharks" uzvarā ar to nesamierinājās, gūstot vēl vienus vārtus. Rietumu konferences kopvērtējumā izveidojusies sarežģīta situācija – četrām komandām, kas cīnās par vietu izslēgšanas mačos, ir 84 punkti.

Sanhosē "Sharks" izbraukumā ar 7:4 pieveica Kalgari "Flames", un Evanders Keins, kurš komandai pievienojās 26. februārī pēc maiņas darījuma ar Bufalo "Sabres", kļuva par ceturto spēlētāju kluba vēsturē, kurš vienā mačā izcēlies ar četriem precīziem metieniem. Jāizceļ fakts, ka Keinam līdz šim bija 27 spēles, kurās viņš guvis divus vārtus, un nevienam no jorpojām aktīvajiem hokejistiem bez hat-trick nebija tik daudz.

Otrās trešdaļas ievadā viesi nonāca iedzinējos, taču Keins guva savus otros vārtus spēlē un panāca 2:2. Džonijs Gudro vēlreiz vadībā izvirzīja Kalgari "Flames", bet pretinieki nākamo sešu minūšu laikā atbildēja ar trim precīziem metieniem. Keins savus pirmos vārtus guva ar tālu plaukstas metienu, turpinājumā viņš mainīja metiena no zilās līnijas trajektoriju, bija pirmais pie atlēkušās ripas pēc sava metiena un pielika nūju kapteiņa Džo Pavelska piespēlei.

Vietu Stenlija kausa izcīņā garantējusi pagājušās sezonas fināliste Nešvilas "Predators", kas izbraukumā ar 4:2 pieveica Kolorado "Avalanche" un ar 104 punktiem ieņem pirmo vietu līgā. Komanda pie punktiem tikusi 14 spēlēs pēc kārtas, un tas ir atkārtots rekords. Panākumu ar diviem precīziem metieniem kaldināja gan Koltons Sizonss, gan Filips Fošberjs, kurš priekšpēdējā minūtē dubultoja pārsvaru.

Ja "Predators" situācija ir vienkārša, tad cīņa par Rietumu konferences astotnieku ir sarežģīta. Anaheimas "Ducks" savās mājās ar 4:2 apspēlēja Detroitas "Red Wings", un tagad četrām komandām ir 84 punkti – Losandželosas "Kings", kas ir trešajā vietā Klusā okeāna divīzijā, Kolorado "Avalanche", kas aizņem pirmo wild card pozīciju, Dalasas "Stars", kas aizņem otro, kā arī "Ducks", kas ir pirmā komanda aiz svītras. Četrus punktus no četru komandu pulciņa atpaliek Kalgari "Flames".

Regulārā sezona, 17. marts

SpēleRez.SpēleRez.
Capitals – Islanders6:3Senators – Stars3:2 P
Avalanche – Predators2:4Flames – Sharks4:7
Ducks – Red Wings4:2Golden Knights – Wild2:4

  -3 [+] [-]

, 2018-03-17 10:38, pirms 6 gadiem
Heh, re kā baltkrievs spridzina.

Fuj Savickim ka togad atšuva Keinu no Dinamo.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-17 10:44, pirms 6 gadiem
Leons_Dravnieks rakstīja: Heh, re kā baltkrievs spridzina.

Fuj Savickim ka togad atšuva Keinu no Dinamo.
Ko Tu tur murgo?