Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijs nepiekrīt komandas biedriem, ka "Penguins" kodolam palikušas pāris sezonas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krosbijs nepiekrīt komandas biedriem, ka "Penguins" kodolam palikušas pāris sezonas
Sidnijs Krosbijs. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš karjeras laikā Stenlija kausu izcīnījis trīs reizes, nedomā, ka tuvākajā laikā ceļš pretī triumfam vairs neeksistēs.

Sākoties "Penguins" treniņnometnei, vairāki līderi izteica prognozi, ka logs, kurā būs iespējams izcīnīt Stenlija kausu, sāk tuvoties beigām. Rezultatīvais aizsargs Kriss Letangs norādīja, ka viņš ir par vienu gadu tuvāk karjeras beigām, tāpēc arī čempionu periods sarucis. Piektdien Jevgeņijs Malkins prognozēja, ka "Penguins" palikušas divas līdz četras sezonas titula izcīnīšanai, kamēr Patriks Hērnkvists prognozēja, ka būs vēl trīs četras sezonas.

Tomēr Krosbijs mierināja, nepiekrītot komandas biedriem. "Nedomāju, ka kāds no mums spēj prognozēt, kas notiks turpmākajās sezonās. Citi var lemt par to, cik ilgs ir mūsu čempionu logs, citi par to var spekulēt. Uzskatu, ka veids, kādā trenējamies, ļaus mums vienmēr būt starp favorītiem," teica 32 gadus vecais centra uzbrucējs. Viņš atzina, ka neko nepārmet komandas biedriem par viņu domām.

"Ja iedomātos, ka mums palikuši vēl četri gadi, kuros izcīnīt Stenlija kausu – nē, tas mani nemotivētu strādāt smagāk, ar mani tas nedarbojas. Uzskatu, ka katra sezona ir jauns izaicinājums. Man ar to pietiek. Cenšos domāt par to," teica Krosbijs, kurš joprojām tiek uzskatīts par vienu no pasaules labākajiem hokejistiem.

"2016. gada decembrī droši vien nedomājām, ka izcīnīsim kausu, taču atradām veidu, kā triumfēt. Pareizi? Domāju, ka ir jāskatās no sezonas uz sezonu. Jāgatavojas tā, lai mēs būtu gatavi demonstrēt labāko hokeju. Kā komanda katru sezonu gribam izcīnīt lielo balvu, lai cik veci mēs būtu," teica Krosbijs. Pagājušajā sezonā "Penguins" izstājās jau pirmajā kārtā, ar 0-4 zaudējot Ņujorkas "Islanders".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/sidney-cro...

  +3 [+] [-]

, 2019-09-16 10:16, pirms 5 gadiem
Krosbijs ir monstrs un komandas līderis.

     [+] [-]

, 2019-09-16 11:13, pirms 5 gadiem
Nu jau ar katru sezonu pingvīni sāk izskatīties arvien švakāk. Crosbijs vēl +/- notur to komandu virs ūdens. Bez viņa, iespējams, cīnītos par tikšanu playoff

     [+] [-]

, 2019-09-16 15:43, pirms 5 gadiem
ZORRO rakstīja: Krosbijs ir monstrs un komandas līderis.
Krosbijs tiešām ir līderis, tāds ar kādu jebkurš līgas spēlētājs gribu spēlēt.
Paskatīties kā izskatās Džeiks Gecels tai maiņā ar Sidu, vienkārši monstruāli, tik jauns čalis aizvada lieliskas sezonas. Tas manuprāt ir Sida nopelns, darot labākus komandas biedrus, nevis tikai metot golus.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-16 18:40, pirms 5 gadiem
Šis periods viņiem jau beidzās šajā pavasarī. šosezon iekļūšana play-off būs panākums.