Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bez līguma esošais Laine sezonai gatavosies kopā ar Šveices "Bern"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bez līguma esošais Laine sezonai gatavosies kopā ar Šveices "Bern"
Patriks Laine. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubiem sākušās treniņnometnes, taču vairāki ierobežoti brīvie aģenti ar skaļiem vārdiem joprojām nav tikuši pie jauna līguma. Viens no viņiem ir Patriks Laine, un somu snaiperis gatavošanos sezonai sāks Šveicē.

Bez līgumiem joprojām ir tādi hokejisti kā Miko Rantanens (Kolorado "Avalanche"), Breidens Points (Tampabejas "Lightning"), Broks Besers (Vankūveras "Canucks"), Metjū Tkačaks (Kalgari "Flames"), kā arī Vinipegas "Jets" pārstāvošie Patriks Laine un Kails Konors. Pēdējo dienu laikā par līgumu izdevies vienoties Mičam Mārneram (Toronto "Maple Leafs"), Čārlijam Makavojam (Bostonas "Bruins") un Zakam Verenskim (Kolumbusas "Blue Jackets").

Ja Mārnera, kurš ar jauno līgumu kļuvis par NHL septīto vislabāk apmaksāto spēlētāju, gadījumā tika runāts par pievienošanos Cīrihes "Lions", tad Laine gatavošanos sezonai turpinās "Bern" nometnē. Komandas galvenais treneris ir Kari Jalonens, kurš savulaik vadījis arī Somijas valstsvienību. Viņš gan atzina, ka Laine Bernes rindās tikai trenēsies, bet laukumā viņš pavisam noteikti nedosies.

Spēlētājiem ir dots termiņš līdz decembra sākumam, lai parakstītu jaunu līgumu. Ja neizdodas panākt vienošanos, tad jāizlaiž visa NHL sezona. Pērn "Maple Leafs" un zviedrs Viljams Nīlanders līgumu noslēdza tikai dažas stundas pirms loga aizvēršanās. Pēdējo gadu laikā nav bijis neviens gadījums, kad hokejistam šāda iemesla dēļ būtu nācies izlaist sezonu.

"Patiešām, patiešām labi. Saprotu, kāpēc spēlētāji reizēm pievienojas amatieru komandu treniņiem vai junioriem, kur kādreiz ir spēlējuši. Taču viņš trenēsies ar profesionāļiem, ar komandu, kas trenējas ātri. Prieks par to, patiešām," teica "Jets" galvenais treneris Pols Morīss.

"Protams, mēs būtu ļoti priecīgi, ja viss būtu nokārtots un mēs varētu gatavoties sezonai. Tieši to arī vēlas abas puses. Ja mēs būtu vienīgā komanda, kura atrodas šādā situācijā, tad varētu sākt uzdot jautājumus un brīnīties, kas notiek," mierināja Vinipegas ģenerālmenedžeris Kevins Ševeldejofs.

Pagājušajā sezonā Laine aizvadīja 82 spēles, kurās izcēlās ar 30 vārtiem un 20 piespēlēm. Tomēr somu snaiperim tika pārmests pārāk nevienmērīgs sniegums. Vienā pašā novembrī viņš iemeta vairāk vārtu nekā pārējos mēnešos kopā – 18 pret 12.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/patrik-lai...

     [+] [-]

, 2019-09-16 12:27, pirms 5 gadiem
Laine beigas izskatijas ka ir depresija vai kautkas tamlidzigs!cerams viss bus kartiba!

  +1 [+] [-]

, 2019-09-16 12:30, pirms 5 gadiem
Nevis depresija bet viņam ir fortnite atkarība.