Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Torntons jau tuvākajā laikā pagarinās līgumu ar "Sharks"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Torntons jau tuvākajā laikā pagarinās līgumu ar "Sharks"
Džo Torntons. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Sanhosē "Sharks" jau tuvākajā laikā noslēgs jaunu līgumu ar pieredzējušo centra uzbrucēju Džo Torntonu, kuram tā būs 22. sezona.

40 gadus vecais Torntons pagājušajā sezonā piedalījās 73 spēlēs, kurās izcēlās ar 16 vārtu guvumiem un 35 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt 19 izslēgšanas mačos centra uzbrucējs pievienoja vēl desmit punktus. Viņš jūnijā pavēstīja, ka negrasās beigt karjeru un ka varētu aizvadīt vēl piecas sezonas. Pagaidām Torntons ir bez līguma, taču jaunas vienošanās ar "Sharks" noslēgšana esot tikai laika jautājums.

Sanhosē vienībai ir 4,68 miljoni dolāru zem algu griestiem, spēkā esot līgumiem ar 11 uzbrucējiem. Torntons "Sharks" rindās spēlē kopš 2005. gada, kad tika iegūts maiņas darījuma rezultātā no Bostonas "Bruins". Šajā sezonā viņš kļuva par NHL rezultatīvāko spēlētāju un ieguva MVP balvu. Vēl divas reizes Torntons ir bijis labākais piespēlētājs.

Šajās dienās Torntons trenējas kopā ar Patriku Marlo, kurš arī karjeras lielāko daļu spēlējis "Sharks". Tiesa, pēdējās sezonas viņš pavadīja Toronto "Maple Leafs", līdz šovasar tika aizmainīts uz Karolīnas "Hurricanes", kas izpirka 39 gadus vecā uzbrucēja līgumu, viņam kļūstot par brīvo aģentu. Pērn Marlo aizvadīja 82 spēles, kurās guva 16 vārtus un pievienoja 21 piespēli, bet septiņos izslēgšanas mačos viņa kontā divas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/report-joe-thorn...