Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kaše un "Ducks" vienojas par 7,8 miljonu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kaše un "Ducks" vienojas par 7,8 miljonu līgumu
Ondržejs Kaše komandas biedru ielenkumā
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Anaheimas "Ducks" uz trim gadiem pagarinājis līgumu ar 22 gadus veco uzbrucēju Ondržeju Kaši, kurš bija ierobežoti brīvais aģents.

Aizvadītajā sezonā Ondržejs Kaše pirmo reizi tika pie nopietna spēles laika pasaulē spēcīgākajā līgā, un cerības viņš attaisnoja ar uzviju – uzbrucējs 66 spēlēs sakrāja 38 punktus, tostarp gūstot 20 vārtus. Čehs guva piecus uzvaru nesošos vārtus un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +18.

Pēc sezonas Kaše kļuva par ierobežoti brīvo aģentu, un viņam izdevies vienoties ar Anaheimas "Ducks" par jaunu līgumu. Saskaņā ar to uzbrucējs nākamo trīs sezonu laikā saņems 7,8 miljonus dolāru. Tādējādi gada laikā Kaše nopelnīs 2,6 miljonus, kas ir vairāk nekā viņa pirmā līguma summa – debijas līgums bija noslēgts uz trim sezonām par 2,01 miljonu.

Kaše tika draftēts 2014. gada septītajā kārtā, bet uz Ziemeļameriku viņš devās sezonu vēlāk. Uzbrucējs ir pārstāvējis Čehijas U20 valstsvienību, taču lielajā komandā nav spēlējis.

Niks Ričijs ir vienīgais Anaheimas "Ducks" ierobežoti brīvais aģents, kurš mēnesi pirms treniņnometnes sākuma vēl nav noslēdzis jaunu līgumu. Šajā starpsezonā "Ducks" panāca vairākas nozīmīgas vienošanās – ar vārtsargu Džonu Gibsonu, aizsargu Brendonu Montoru un uzbrucēju Adamu Henrīku.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/ducks-sign-kase-...

     [+] [-]

, 2018-08-16 10:50, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: Neapnīk kropļoto uzvārdus??
kas tur ir izkropļots?? orģinālā ir Ondřej Kaše

Labāk atzīsti, ka Tu pats esi lohs!

     [+] [-]

, 2018-08-16 10:51, pirms 6 gadiem
Sevišķi ''gudrajiem'':
Ondřej Kaše podepsal novou tříletou smlouvu s Anaheimem