Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" revanšējas "Sabres" par zaudējumu, Girgensons paliek bez punktiem

"Maple Leafs" revanšējas "Sabres" par zaudējumu, Girgensons paliek bez punktiem
Zemgus Girgensons uzbrukumā
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trešo uzvaru pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izcīnīja Toronto „Maple Leafs”, kas pārspēja Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo „Sabres” ar 5:2, latviešu uzbrucējam maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Desmit dienas atpakaļ komandas jau tikušās savā starpā. Toreiz pie panākuma tika „Sabres”, bet Girgensons guva septītos vārtus sezonā. Šodien uzvarētājkomanda arī guvusi piecus vārtus. Maču veiksmīgi uzsāka viesi no Toronto – pēc sešām nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 0:2, divus vārtus gūstot Džeimsam van Rimsdaikam, uz ko „Sabres” atbildēja ar Sema Reinharta precīzo šāvienu – 1:2. Otrajā trešdaļā Konors Keriks un Tailers Bozaks panāca 1:4, bet Bufalo rindās atzīmējās Džeisons Pominvils – 2:4, savukārt spēles pēdējā minūtē Patriks Marlou iemeta ripu tukšos vārtos – 2:5.

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja 14:14 minūtes, kuru laikā trīs reizes uzmeta pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Iepriekšējā spēle pret Toronto ir pēdējā, kurā latviešu uzbrucējam izdevies gūt vārtus un tagad viņa bezpunktu sērija ilgst četrus mačus. Šosezon Girgensons aizvadījis 64 spēles, kurās guvis septiņus vārtus un atdevis piecas piespēles.

„Sabres” palika Austrumu konferences pēdējā vietā ar 56 punktiem 70 mačos, „play-off” zona ir 24 punktu attālumā kas nozīmē, ka izredzes iekļūt izslēgšanas mačos paliek vien teorētiskas. „Maple Leafs” ar 91 punktu 71 spēlē ieņem trešo vietu Atlantijas divīzijā.

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-03-16 08:10, pirms 6 gadiem
„Sabres” palika Austrumu konferences pēdējā vietā ar 56 punktiem 70 mačos, „play-off” zona ir 24 punktu attālumā kas nozīmē, ka izredzes iekļūt izslēgšanas mačos paliek vien teorētiskas.

!!! Šī rindkopa mani sasmīdināja un atgādina tikko Rīgas Dinamo šīssezonas "cerības" dažu autoru prātos.Starp citu,uzvarot atlikušajos 12 mačos,Sabres var savākt tikai 80 punktus,kas jau tagad ir tikpat ,cik Ņudžersijai,kura astotā,šobrīd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja