Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pavalecs lielisks "Jets" uzvarā pār "Stars"

Pavalecs lielisks "Jets" uzvarā pār "Stars"
Ondrejs Pavalecs
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) laukumā devās 20 komandas, aizvadot desmit spēles. Vinipegas "Jets" ar rezultātu 2:1 pārspēja Dalasas "Stars". Lielisku maču aizvadīja čehu vārtsargs Ondrejs Pavalecs, atvairot 47 pretinieku metienus.

Vinipegas “Jets" izbraukumā ar rezultātu 2:1 svinēja uzvaru pār Dalasas “Stars”. Lielākie nopelni čehu vārtsargam Ondrejam Pavalecam.

Jau spēles ceturtajā minūtē Maikls Froliks no vārtu priekšas pārspēja Andersu Lindbaku, izvirzot “Jets” vadībā (1:0). Frolikam tie bija devītie vārti sezonā. Neskatoties uz to, ka “Stars” uzbruka vairāk un bīstamāk, “Jets” trešās trešdaļas vidū, spēlējot mazākumā, palielināja pārsvaru. Evanders Keins laukuma vidusdaļā apzaga “Stars” spēlētāju un ne bez veiksmes palīdzības guva vārtus (2:0). Dalasas hokejisti bija apmulsuši, nezinot, ko iesākt, jo izcili viesu vārtos darbojās Ondrejs Pavalecs.

Minūti un 16 sekundes pirms spēles beigām Trevoram Delijam tomēr izdevās uzlauzt Pavaleca cietoksni, taču ar to bija par maz un Dalasas "Stars" ar rezultātu 1:2 nācās atzīt viesu pārākumu. Mājniece šonakt spēja izmantot tikai vienu no astoņiem vairākumiem.

Spēles galvenais varonis šonakt bija “Jets” vārtsargs Ondrejs Pavalecs, kurš teicami pildīja savus pienākumus, atvairot 47 no 48 pretinieku metieniem.

Citā spēlē Vankūveras "Canucks" ar rezultātu 4:0 sagrāva Filadelfijas "Flyers". Pirmajā trešdaļā Vankūveras “Canucks” ieguva divu vārtu pārsvaru. Vispirms Niks Bonino nodemonstrēja savu individuālo meistarību, ar skaistu manevru apmānot Filadelfijas aizsargu un gūstot vārtus (1:0), bet septiņas minūtes vēlāk, esot skaitliskajā vairākumā, pēc Daniela Sedina metiena viņa brālis Henriks Sedins mainīja ripas lidojuma virzienu, pārspējot Reju Emeriju (2:0).

Otrās trešdaļas otrajā minūtē Radims Vrbata trešo reizi spēlē lika kapitulēt kanādiešu vārtsargam (3:0), sarežģījot “Flyers” iespējas atspēlēties. Pēc zaudētajiem vārtiem Emerijs, kurš spēja tikt galā ar deviņiem no 12 pretinieku metieniem, tika nomainīts. Viņa vietu vārtos ieņēma Robs Zeps.

22 sekundes vēlāk Janiks Hansens pēc lieliskas Aleksandra Edlera piespēles, izlauzās aci pret aci ar Zepu, ceturto reizi spēlē raidot ripu “Flyers” vārtos (4:0). Lai gan Filadelfijas hokejisti izveidoja vairākas bīstamas vārtu gūšanas iespējas pie “Canucks” vārtiem, Raiens Millers darbojās nevainojami, tiekot galā ar visiem 29 pretinieku raidījumiem.

Par mača pirmo zvaigzni tika atzīts Henriks Sedins, kuram vieni vārti un rezultatīva piespēle, savukārt “Canucks” pārtrauca savu trīs zaudēto spēļu sēriju.

Niks Bonino nodemonstrē savu individuālo meistarību, atklājot spēles rezultātu

NHL regulārā sezona, 16. janvāris

KomandasRez.KomandasRez.
Bruins-Rangers3:0Lightning-Oilers3:2
Sabres-Wild0:7Blues-Red Wings2:3 P
Flyers-Canucks0:4Stars-Jets1:2
Panthers-Avalanche2:4Coyotes-Flames1:4
Senators-Canadiens4:1Sharks-Maple Leafs3:1

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League