Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Oilers" aizsargam Sekeram vēl viens savainojums un operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Oilers" aizsargam Sekeram vēl viens savainojums un operācija
Andrejs Sekera
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Edmontonas "Oilers" aizsargs Andrejs Sekera, gatavojoties jaunajai sezonai, iedzīvojies savainojumā, un viņam veikta operācija. Pagaidām nav zināms, kad slovāks varētu atgriezties laukumā.

Piedaloties 2017. gada Stenlija kausa izcīņā, Andrejs Sekera pārrāva ceļgala krusteniskās saites, un pēc savainojuma viņam ierindā izdevās atgriezties tikai decembrī. Atlikušajās 36 spēlēs aizsargs izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles, tomēr Edmontonas "Oilers" jau pirms tam, spēlējot bez viena no aizsardzības līderiem, bija zaudējusi reālas izredzes sasniegt Stenlija kausa izcīņu.

32 gadus vecais Sekera bija noskaņots jaunajā sezonā aizmirst par veselības likstām un atkal palīdzēt komandai ar gūtajiem vārtiem un rezultatīvām piespēlēm, bet viņu piemeklējušas jaunas problēmas – pirmssezonas treniņu laikā slovāks pārrāva Ahilleja cīpslu. Viņam veikta operācija, bet Edmontonas "Oilers" pagaidām nav paziņojusi, cik ilgs laiks aizsargam būs jāizlaiž.

Kajeras laikā Sekera spēlējis četrās komandās – Bufalo "Sabres", kas viņu 2004. gada draftā izvēlējās trešajā kārtā, Karolīnas "Hurricanes", Losandželosas "Kings" un Edmontonas "Oilers", ar kuru viņš 2015. gada vasarā noslēdza līgumu uz sešām sezonām par 33 miljoniem dolāru. 12 sezonu laikā Sekera guvis 45 vārtus un pievienojis 187 piespēles.

Pavasarī Sekera bija Slovākijas izlases kapteinis pasaules čempionātā, septiņos mačos izceļoties ar vieniem vārtiem un trim punktiem. Kopā ar valstsvienību viņš 2012. gadā kļuva par pasaules vicečempionu, bet 2016. gada rudenī Sekera pārstāvēja Eiropas izlasi un piedalījās Pasaules kausā, finālā piekāpjoties kanādiešiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/oilers-d-sekera-...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja