Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" turpina veidot treneru štābu un nolīgst divus Krīgera asistentus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" turpina veidot treneru štābu un nolīgst divus Krīgera asistentus
Ralfs Krīgers. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres", kurā spēlē latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, turpina iegūt aprises pirms nākamās sezonas. Par galvenā trenera Ralfa Krīgera asistentiem kļuvuši Dons Granato un Maiks Beilss.

Granato pēdējās divas sezonas bija Čikāgas "Blackhawks" galvenā trenera palīgs, bet pirms tam viņš strādāja kā Viskonsīnas Universitātes galvenais treneris. Karjeras laikā visilgāko laiku – astoņas sezonas – viņš pavadījis Sentluisas "Blues" organizācijā. Tāpat viņam ir liela pieredze starptautiskajā hokejā, jo Granato bijis ASV U18 izlases galvenais treneris, kā arī U20 un nacionālās valstsvienības asistents, tostarp 2018. gada pasaules čempionātā.

Beilss pirms neilga laika paziņoja par aiziešanu no Karolīnas "Hurricanes", kur viņš divus gadus bija vārtsargu treneris. Pirms tam seši gadi pavadīti Pitsburgas "Penguins" organizācijā, un Beilss palīdzēja skautot, draftēt un pēc tam attīstīt komandas pirmo numuru Metu Mareju, kurš aizvedis "Penguins" līdz diviem Stenlija kausiem. Uz Karolīnu Beilss pārcēlās pēc otrā titula. Viņam šī būs pirmā pieredze kā asistentam.

Girgensons, kurš "Sabres" rindās aizvadījis sešas sezonas, ir ierobežoti brīvais aģents. Iepriekš viņš pats pauda cerību, ka saņems kvalifikācijas piedāvājumu un varēs palikt komandā. Pirms tam latvietim bija spēkā divu gadu un 3,2 miljonu dolāru līgums.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/news/buf...

     [+] [-]

, 2019-06-15 15:15, pirms 5 gadiem
Zemgu nepi. bobi nāc pie mums uz vēja pilsētu