Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bukartam divas soda minūtes, ''Oilers'' samet sešas ripas

Krišs Upenieks

Bukartam divas soda minūtes, ''Oilers'' samet sešas ripas
Rihards Bukarts (pa kreisi)
Foto: oilers.nhl.com

Aizvadītajā naktī vēl vienu spēli ''Young Stars Classic 2015'' ietvaros Edmontonas ''Oilers'' sastāvā aizvadīja Rihards Bukarts, kura pārstāvētā komanda ar 6:3 pieveica Kalgarī ''Flames''. Šoreiz ārpus pieteikuma Vankūveras ''Canucks'' rindās palika Rodrigo Ābols.

Naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika Riharda Bukarta pārstāvētā ''Oilers'' ar 8:2 sagrāva Vankūveras ''Canucks'' un Rodrigo Ābolu. Abi Latvijas hokejisti spēlēja savu komandu ceturtajās maiņās, ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem.

Bukarts ''Oilers'' komandas ceturtajā maiņā spēlēja arī šajā naktī, bet diemžēl nepiedalījās nevienā vārtu guvumā Edmontonas 6:3 panākumā pret ''Flames''. Kalgarī aizvadīja izcilu pirmo trešdaļu, kuru uzvarēja ar 2:0, taču atlikušajā spēles laikā pilnībā dominēja ''Oilers''. Otrā perioda vidū Bukarts izcēlās ar divu minūšu noraidījumu par pretinieka turēšanu ar nūju. Diemžēl metienus pa pretinieku vārtiem šonakt Rihards neizdarīja.

Vankūveras ''Canucks'' pieteikumā šonakt nebija atrodams Ābols, bet viņa pārstāvētā komanda ar 4:1 pieveica Vinipegas ''Jets''.

Tampabejas ''Lightning'' 2:5 zaudējumā pret Vašingtonas ''Capitals'' aizvadītajā naktī nepiedalījās Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis. Galvenais treneris Robs Zetlers atzīmēja, ka Kristers 60 minūtes vārtos, visticamāk, aizvadīs ''Lightning'' nākamajā pārbaudes spēlē naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika.

''Rookie Tournament'' ietvaros Mārtiņa Dzierkala Toronto ''Maple Leafs'' ar 6:2 sagrāva Pitsburgas ''Penguins''. Mārtiņš spēlēja Toronto trešajā maiņā, taču šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem izcelties nespēja.

Izmantotie resursi:
Pointstreak Sports Technologies - The Leader...
https://mapleleafshotstove.com/2015...

     [+] [-]

, 2015-09-14 10:29, pirms 9 gadiem
Oilers izskatās vienkārši monstruāli!