Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bedārdam pieci punkti, Anaheimas vārtsargu izraida par dalību masveida konfliktā

Agris Suveizda

Bedārdam pieci punkti, Anaheimas vārtsargu izraida par dalību masveida konfliktā
Konors Bedārds. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Ņujorkas "Rangers", Otavas "Senators", Filadelfijas "Flyers", Floridas "Panthers", Minesotas "Wild", Čikāgas "Blackhawks", Kolorādo "Avalanche" un Lasvegasas "Golden Knights" komandas.

• Pirmo piecu punktu spēli karjerā aizvadījis drafta pirmais numurs Konors Bedārds, kurš ar 1+4 palīdzēja Čikāgas "Blackhawks" sakaut Anaheimas "Ducks" (7:2). Četras piespēles arī Nikam Folīno, četri punkti arī Filipam Kurašovam (2+2).

• Trešā perioda vidū pie Čikāgas vārtiem izcēlās masveida konflikts. Pēc "Blackhawks" vārtsarga Petra Mrāzeka iesaistīšanās reaģēja arī Anaheimas vārtsargs Džons Gibsons, kurš tika izraidīts par centra līnijas šķērsošanu ar mērķi piedalīties nekārtībās.

• Bedārdam divās spēlēs ir 3+5, bet sezonā viņš 52 mačos izcēlies ar 51 (20+31) punktu un negatīvu lietderību -36. Bedārds ir pārliecinoši rezultatīvākais debitants – nākamais ir 21 gadu vecais amerikāņu aizsargs Broks Feibers (66 spēlēs 6+32), kurš 2022. gadā tika draftēts ar 45. numuru.



• Pēc pirmā perioda zaudējusi ar 1:2, Kolorādo "Avalanche" otrajā guva piecus vārtus un ar 6:2 līksmoja Kalgari. Otro reizi trijās spēlēs ar četriem punktiem izcēlās Miko Rantanens (2+2), bet pie 1+1 tika līgas rezultatīvākais spēlētājs Neitans Makinnons (41+72), kurš rezultativitātes sēriju pagarināja līdz 13 spēlēm. Makinnons arī labojis karjeras punktu rekordu (pagājušajā sezonā 42+69).

• Sietlas "Kraken" trešo trešdaļu sāka ar 1:2, astoņarpus minūtes līdz pamatlaika beigām panāca 4:2, bet 17 sekundes līdz beigām izlīdzinājumu ar saviem otrajiem vārtiem izrāva Žonatans Maršeso. Pagarinājumā uzvarēja čempione Lasvegasas "Golden Knights" (5:4). Uzvaras ripas autoram Džekam Aikelam 1+2.

• Pamatlaika izskaņā punktu izrāva arī Pitsburgas "Penguins", Maiklam Bantingam iemetot 23 sekundes līdz beigām, tomēr pagarinājumā uzvarēja Otavas "Senators" (2:1). Pitsburgai jau septītais zaudējums astoņos mačos.

• Floridas "Panthers" spēles vidū atpalika ar 0:3, tomēr viesos apturēja Dalasas "Stars" piecu uzvaru gājienu – 4:3. Uzvaras vārtus 55. minūtē guva Aleksandrs Barkovs, kurš izcēlās ar 2+1 un visus punktus nopelnīja vairākumā.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Sabres – Red Wings7:3
Hurricanes - Rangers0:1
Canadiens – Blue Jackets3:0
Senators - Penguins2:1 P
Flyers - Sharks3:2
Stars - Panthers3:4
Wild - Coyotes4:1
Blackhawks - Ducks7:2
Flames - Avalanche2:6
Kraken – Golden Knights4:5 P

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...