Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Latviešu pārstāvētās "Sabres" un "Panthers" rudenī aizvadīs spēles Eiropā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latviešu pārstāvētās "Sabres" un "Panthers" rudenī aizvadīs spēles Eiropā
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/ Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) otrdien paziņojusi, ka nākamajā sezonā četras komandas dosies uz Eiropu, kur aizvadīs regulārās sezonas spēles. Starp tām ir arī Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" un Uvja Balinska Floridas "Panthers".

Nākamajai regulārajai sezonai starta šāviens tiks dots Čehijas galvaspilsētā Prāgā, kur 4. un 5. oktobrī spēkosies Bufalo "Sabres" un Ņūdžersijas "Devils". Lai gan Zemgum Girgensonam pēc šīs sezonas beigsies līgums ar "Sabres", kluba vadība likusi noprast, ka labprāt latviešu uzbrucēju paturētu.

Savukārt Floridas "Panthers" un Dalasas "Stars" 1. un 2. novembrī tiksies Tamperē, Somijā. Šosezon NHL debitējušais Uvis Balinskis jau pagarinājis līgumu ar "Panthers", turklāt jaunā vienošanās ir vienvirziena. Protams, vislielākā uzmanība tiks pievērsta Floridas kapteinim Aleksandram Barkovam, kurš nāk no Tamperes.

Pirms regulārās sezonas atklāšanas "Sabres" 27. septembrī pārbaudes spēlē tiksies pret Minhenes "Red Bull", un ar šo dueli tiks atklāta Vācijas kluba jaunā arēna.

Uz Prāgā paredzētajām spēlēm biļetes tirdzniecībā nonāks 21. martā, bet uz Tamperes spēlēm – dienu vēlāk.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/topic/nhl-...

     [+] [-]

, 2024-03-12 17:47, pirms 2 mēnešiem
"jaunā vienošanās ir vienvirziena" - bet tas jau negarantē Uvja atrašanos uz soliņa,
tāds līgums nosaka tikai to, ka neatkarīgi, kur spēlē NHL vai AHL, nemainās tikai atalgojums (ja nekļūdos)