Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" devītā uzvara pēc kārtas, "Capitals" turpina zaudēt

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flames" devītā uzvara pēc kārtas, "Capitals" turpina zaudēt
Braiens Eliots
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā devīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Kalgari "Flames", kas viesos atstāja sausā Vinipegas "Jets", savukārt Vašingtonas "Capitals" trešā neveiksme pēc kārtas.

Kalgari "Flames" izbraukumā ar 3:0 pieveica Vinipegas "Jets", un Braiens Eliots atvairīja 31 sāncenšu metienu, aizvadot otro sauso spēli pēc kārtas. "Flames" tā bija pirmā deviņu uzvaru sērija kopš pārcelšanās uz Kalgari.

Uzvaras vārtus pirmajā trešdaļā guva Mikaels Baklunds, kurš realizēja skaitlisko vairākumu. Pēc Dagija Hamiltona metiena no labās malas ripa atdūrās pret vārtu stabu un nonāca Baklunda priekšā, un uzbrucējam izdevās to iebakstīt vārtos. Pārsvars tika dubultots līdzīgā stilā, vairākumā pēc metiena no distances pie atlēkušās ripas tiekot Mihaelam Frolīkam.

Otavas "Senators" ar 4:2 viesos tika galā ar līgas vājāko komandu Kolorado "Avalanche", tiekot pie sestās uzvaras pēc kārtas. Jaunpienācējs Aleksandrs Barouzs guva vārtus vairākumā un atdeva rezultatīvu piespēli. Kreigs Andersons atvairīja 14 metienus, izcīnot 147. uzvaru kopā ar "Senators", kas ir jauns rekords, jo apsteigts Patriks Lalīms.

Dramatisku panākumu savā laukumā guva Bostonas "Bruins", kas ar 2:1 pārspēja Filadelfijas "Flyers". Uzbrucējs Drū Stafords, kurš komandai pievienojās 1. martā, izšķirošos vārtus ar metienu no labās malas guva 5,6 sekundes līdz pamatlaika beigām.

Trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja līdere Vašingtonas "Capitals", kas izbraukumā ar 2:4 atzina Losandželosas "Kings" pārākumu. Uzvaras vārtus 49. minūtē guva Adrians Kempe, kuram izdevās precīzs metiens no labā iemetiena apļa, un 11. mačā viņam tas bija pirmais vārtu guvums NHL.

Savukārt desmitais zaudējums pēc kārtas Ņūdžersijas "Devils", viesos a 4:5 piekāpjoties Arizonas "Coyotes". Divas ar pusi minūtes līdz beigām Teiloram Holam bija iespēja panākt izlīdzinājumu, bet viņš nerealizēja soda metienu. "Coyotes" 24. minūtē bija vadībā ar 4:0.

NHL regulārā sezona, 12. marts

SpēleRez.
Bruins – Flyers2:1
Sharks – Predators1:3
Sabres – Blue Jackets5:3
Lightning – Panthers3:2
Hurricanes – Maple Leafs2:3 P
Jets – Flames0:3
Avalanche – Senators2:4
Blues – Islanders4:3
Coyotes – Devils5:4
Canucks – Penguins0:3
Kings – Capitals4:2

     [+] [-]

, 2017-03-13 22:18, pirms 7 gadiem
Pēdējās spēlēs Eliots rāda to spēli, kādu no viņa gaidīja jau sezonas sākumā - lūk rezultāts.