Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čehs Pastrņāks nespēj vienoties ar "Bruins" un varētu doties uz KHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čehs Pastrņāks nespēj vienoties ar "Bruins" un varētu doties uz KHL
Davids Pastrņāks
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Bostonas "Bruins" un čehu uzbrucējam Davidam Pastrņākam joprojām neizdodas vienoties par jaunu līgumu, un spēlētāja aģents pavēstījis, ka esot piedāvājumi arī no Kontinentālās hokeja līgas.

Uz jautājumu, vai kāds no viņa klientiem varētu Ziemeļameriku nomainīt pret Kontinentālo hokeja līgu, aģents Jurijs Nikolajevs kā pirmo nosauca čehu Davidu Pastrņāku, kuram ir tikai 21 gads. "Viņš joprojām nav parakstījis jaunu līgumu ar Bostonas "Bruins". Taču mums ir vienošanās ar diviem KHL klubiem. Iespējams, redzēsim viņu šeit."

Tāpat Nikolajevs sacīja, ka izvēli atgriezties Eiropā varētu ietekmēt Nacionālās hokeja līgas nevēlēšanās piedalīties 2018. gada olimpiskajās spēlēs. "Tāpēc ja cilvēks vienu sezonu pavadīs Krievijā, nekas briesmīgs nenotiks," norādīja aģents.

21 gadu vecajam uzbrucējam Pastrņākam pagājusī sezona bija izlaušanās – viņš 75 spēlēs savāca 70 punktus, komandā atpaliekot tikai no Breda Maršāna, kurš rudenī spēlēja Kanādas izlases pirmajā maiņā Pasaules kausā. Čehs guva 34 vārtus un pievienoja 36 rezultatīvas piespēles.

Pavasarī Pastrņāks pievienojās Čehijas izlasei un piedalījās pasaules čempionātā, astoņās spēlēs izceļoties ar vieniem vārtiem un septiņiem punktiem. Starp viņa nomenti un Bostonas "Bruins" notiek sarunas par jaunu līgumu, un tiek vēstīts, ka Pastrņāks noraidījis piedāvājumu uz septiņām sezonām par sešiem miljoniem dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/a...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-09-11 21:14, pirms 7 gadiem
Aģents sūdīgs. Jauns, perspektīvs čalis, kurš 21 gadu vecumā savāc 70 punktus grib doties neattīstītā KHL līgā? Ceru, ka spēs parakstīt vienošanos, jo domājams, ka būs piedāvājumi arī no citiem NHL klubiem.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-11 21:29, pirms 7 gadiem
Bratislavas Slovan 3-4 maiņai būs gana labs.

     [+] [-]

, 2017-09-11 21:45, pirms 7 gadiem
merikikifans rakstīja: brožberjs atkal lej.laikam ar angļu valodu problēmas.šaubos,ka Bostona savam otram labākajam uzbrucējam piedāvāja mazāk nekā miljonu sezonā.brožberj,smaga pirmdiena?
paskaties uz raksta pēdējo rindiņu - tas ir uzticams informācijas avots??? (zinot krievu aģentu spēlītes...)

     [+] [-]

, 2017-09-11 21:46, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: cerams izrausies no NHL regresa žņaugiem
o jaa un khl tas progress ir mezonigs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-11 22:28, pirms 7 gadiem
RahX rakstīja: Aģents sūdīgs. Jauns, perspektīvs čalis, kurš 21 gadu vecumā savāc 70 punktus grib doties neattīstītā KHL līgā? Ceru, ka spēs parakstīt vienošanos, jo domājams, ka būs piedāvājumi arī no citiem NHL klubiem.
kurā vietā grib?
negrib. khl "piedāvājumus" tikai mēģina izmantot, lai izspiestu izdevīgāku līgumu NHL ..

     [+] [-]

, 2017-09-15 12:38, pirms 7 gadiem
Septiņās sezonās kopā 6 mill. vai gadā 6 mill.?