Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" galvenā trenera amatā apstiprina Toketu

Krišs Upenieks

"Coyotes" galvenā trenera amatā apstiprina Toketu
Maiks Salivans un Riks Tokets
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Arizonas ''Coyotes'' galvenā trenera amatā apstiprinājis bijušo Pitsburgas ''Penguins'' galvenā trenera asistentu Riku Toketu, liecina līgas oficiālajā mājaslapā pieejamā informācija.

53 gadus vecais Tokets pēdējās divās sezonās ieguva Stenlija kausu, esot Maika Salivana asistents pie Pitsburgas ''Penguins'' stūres. Tagad Riks piekritis vairāku gadu līgumam ar ''Coyotes'', un TSN informācija liecina, ka līgums noslēgts uz četriem gadiem.

Spēlētāja karjeras laikā Tokets NHL nospēlēja 18 sezonas, ieskaitot trīs sezonas Arizonas ''Coyotes'' sastāvā. 2005./2006. gada sezonā Tokets bija ''Coyotes'' galvenā trenera asistents.

''Esmu ļoti laimīgs atkal nonākt ''Coyotes'' organizācijā. Man patika šeit pašam spēlēt, gan strādāt kā trenerim. Vienmēr Arizonu esmu uzskatījis par savām mājām. Mums ir laba, gados jauna komanda, kurā ir kaudze ar talantiem un nevaru vien sagaidīt, kad varēšu šo komandu vadīt,'' tā pats Tokets.

Pats uz ledus Tokets NHL aizvadījis 1144 spēles, kuru laikā guvis 440 vārtus un atdevis 512 rezultatīvas piespēles. Tāpat Rika rēķinā bija 2972 minūtes, pārstāvot Filadelfijas ''Flyers'', Pitsburgas ''Penguins'', Losandželosas ''Kings'', Bostonas ''Bruins'', Vašingtonas ''Capitals'' un Arizonas ''Coyotes''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/rick-tocch...

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 22:13, pirms 7 gadiem
Nav slikti uzspeleja gan NBA gan NHL!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 22:40, pirms 7 gadiem
Par Toketu uzraksta, bet par Gudļevska 1 gada divvirzienu līgumu ne vārda. Tieši tāpēc laikam šeit rakstus raksta neizglītoti cilvēki.