Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" pārtrauc "Predators" desmit uzvaru sēriju

Andrejs Siliņš

"Devils" pārtrauc "Predators" desmit uzvaru sēriju
Braiens Boils
Foto: AP / Scanpix

Pateicoties Braiena Boila precīzajam pēcspēles metienam, Ņūdžersijas "Devils" naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) apstādināja ieskrējušos Nešvilas "Predators" - 3:2. Nešvilai tas bija pirmais zaudējums pēc desmit uzvaru sērijas.

Lielāko zaudējumu sezonā piedzīvoja Losandželosas "Kings", kas savā laukumā ar rezultātu 2:7 piekāpās Sentluisas "Blues", kas iepriekš bija zaudējusi deviņās no desmit pēdējām spēlēm. Šajā laikā "Blues" bija vidēji iemetusi tikai 1,4 vārtus spēlē. Pateicoties panākumam, "Blues" ir tikai divu punktu attālumā no "Kings", kas atrodas devītajā vietā un kas nekad iepriekš šosezon nebija zaudējusi ar vairāk nekā četru vārtu starpību. "Blues" labā vārtus guva septiņi dažādi spēlētāji.

"Avalanche" pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, ar 5:2 mājās uzveicot pastarīti "Coyotes". Tas ļāva Kolorado vienībai pacelties uz septīto pozīciju Rietumu konferencē. Turpat sestajā vietā ir Sanhosē "Sharks", kas šonakt nespēja gūt vārtus un piedzīvoja otro neveiksmi pēdējās trīs spēlēs, ar 0:2 piekāpjoties Vašingtonas "Capitals".

"Caps" ir ceturtā Austrumos, bet šīs konferences trešās un piektās vietas duelī "Maple Leafs" ar 5:2 savā laukumā apspēlēja "Penguins". Toronto tādējādi pārtrauca četru zaudējumu sēriju, kamēr Pitsburgai šis bija pirmais zaudējums pēc trim panākumiem. Nazems Kadri uzvarētāju labā izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

Floridas "Panthers" pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 apspēlēja Ņujorkas "Rangers", sagādājot tai trešo neveiksmi pēc kārtas. Uzvaras bullīti "Panthers" labā guva Vincents Tročeks.

Pēcspēles metienu sērija bija vajadzīga arī Nešvilā, kur Rietumu līdere "Predators" ar 2:3 piekāpās "Devils". Ņūdžersijai otro uzvaru pēdējās sešās spēlēs sagādāja Braiena Boila precīzais pēcspēles metiens. "Predators" pārtrūka desmit uzvaru sērija, bet komandai aizvien ir līdere Rietumos un vicelīdere visas līgas kopvērtējumā.

Konors Makdeivids guva divus vārtus, sekmējot "Oilers" uzvaru mājās pār "Wild" ar 4:1.

NHL regulārā sezona, 11. marts

SpēleRezultāts
Avalanche - Coyotes5:2
Kings - Blues2:7
Sharks - Capitals0:2
Maple Leafs - Penguins5:2
Panthers - Rangers4:3 PM
Predators - Devils2:3 PM
Oilers - Wild4:1

     [+] [-]

, 2018-03-11 10:45, pirms 6 gadiem
Oilers uzvarēja,bet cerības uz play off diemžēl minimālas.Slikta sezona kopumā jo gan vairākumā,gan mazākumā praktiski sliktākie līgā.Joprojām žēl ,ka aizmainīja Holu kurš tagad ir Devils līderis.Domāju Eberle aizmainīšana nav tik būtiska.

     [+] [-]

, 2018-03-11 11:10, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Oilers uzvarēja,bet cerības uz play off diemžēl minimālas.Slikta sezona kopumā jo gan vairākumā,gan mazākumā praktiski sliktākie līgā.Joprojām žēl ,ka aizmainīja Holu kurš tagad ir Devils līderis.Domāju Eberle aizmainīšana nav tik būtiska.
Kādas minimālas?
Tur jau ļoti sen nav nav nekādas cerības uz play offiem

     [+] [-]

, 2018-03-11 11:33, pirms 6 gadiem
kkaukis rakstīja: Kādas minimālas?
Tur jau ļoti sen nav nav nekādas cerības uz play offiem
Kamēr ir spēles tikmēr ir teorētiskas iespējas,lai gan būšu priecīgs ieraudzīt Makdeividu izlases sastāvā PČ jo arī šā rīta spēlē viņš bija labākais.

     [+] [-]

, 2018-03-11 19:54, pirms 6 gadiem
нaрод недaвно рaскрыл секрет стройного и подтянутого тела, не зaнимаясь спортом и без диет . Этот способ вычитaл в одном блоге и решил сразу же опробовать, результaт удивил: зa две недели убрал живот и начали проступать кубики, подкачал руки и спину.Тeпеpь и жeна захотeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетaх и ходить в cпоpт зал и цена вoпpоca копeeчнaя. Вот тот блог, где подробно все описaно --- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?