Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Slafkovskis izceļas ar NHL karjeras pirmo "hat-trick"

Emils Ozerinskis

Slafkovskis izceļas ar NHL karjeras pirmo "hat-trick"
Jurajs Slafkovskis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Slovāku talants Jurajs Slafkovskis savā otrajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonā aizvadījis savu pirmo trīs vārtu spēli, izceļoties Monreālas "Canadiens" uzvarā ar 9:3 pār Filadeldijas "Flyers". Visus vārtus slovāks guva līdz 32. spēles minūtei, kamēr rezultatīvajā mačā cīņa par uzvaru vēl bija aktuāla.

• Iespaidīgu vārtu birumu piedzīvoja hokeja cienītāji Kvebekā. Monreālas "Canadiens" un Filadelfijas "Flyers" savstarpējā spēlē tika gūti 12 vārti, pie panākuma ar rezultātu 9:3 tiekot kanādiešiem. Savu karjeras pirmo "hat-trick" sakrāja pirms diviem gadiem ar pirmo numuru draftētais slovāks Jurajs Slafkovskis. Viņš izcēlās ar trīs no pirmajiem četriem "Canadiens" vārtu guvumiem, otrās trešdaļas vidū panākot 4:0. Pirms noslēdzošā perioda "Canadiens" bija priekšā ar 6:0, bet pēdējā spēles nogrieznī katra no komandām guva pa trīs vārtiem.

• Pie mazāk rezultātīvas, bet tik un tā ievērojamas uzvaras tika cita Kanādas komanda - Toronto "Maple Leafs". Zilās kļavu lapas ar 5:2 guva izbraukuma uzvaru pār Ņūdžersijas "Devils". Toronto vienības līderis Ostons Metjūzs nodrošināja savas komandas panākumu ar rezultatīvu piespēli trešo vārtu guvumā un precīzu metienu komandas ceturtajos vārtos, tādējādi pievienojot 1+1 savai sezonas statistikai. 66 vārtus šosezon guvušais Metjūzs nu jau izcēlās sestajā spēlē pēc kārtas. Savukārt ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Tailers Bertuci.

• Ņujorkas derbijā "Islanders" ar rezultātu 4:2 guva panākumu pār "Rangers" hokejistiem. Salinieki jau pirmajā trešdaļā ar Maika Railija, Bo Horvata un Kaila Palmeri metieniem ieguva 3:0 pārsvaru. "Rangers" atbildēja ar diviem rezultatīviem uzbrukumiem otrajā spēles nogrieznī, tomēr atspēlēšanos "Rangers" līdz galam novest nespēja. Pēdējo sekunžu metiens tukšos vārtos deva "Islanders" panākumu ar divu vārtu pārsvaru.

• Rietumu konferences vicelīdere Kolorado "Avalanche" savā laukumā ar rezultātu 5:2 pieveica Minesotas "Wild" hokejistus. Lavīnu centra spēlētājs Neitans Makinons izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, tādējādi nostiprinoties otrajā pozīcijā līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar kopumā 137 gūtiem rezultativitātes punktiem (51+86).

NHL spēles

SpēleRez.SpēleRez.
Bruins - Hurricanes1:4Canadiens - Flyers9:3
Red Wings - Capitals1:2Lightning - Blue Jackets5:2
Panthers - Senators2:0Maple Leafs - Devils2:5
Islanders - Rangers4:2Predators - Jets3:4 p.
Stars - Sabres3:2Avalanche - Wild5:2
Ducks - Kings3:1Kraken - Coyotes5:0
Sharks - Flames3:2 p.

     [+] [-]

, 2024-04-10 10:30, pirms 3 nedēļām
Domājams,ka Slavkofski redzēsim pasaules čempī.Puisis jauns,jāspēlē.