Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stāla 37. vārti palīdz "Wild" tikt galā ar "Canucks"

Stāla 37. vārti palīdz "Wild" tikt galā ar "Canucks"
"Wild" uzbrucējs Ēriks Stāls (priekšplānā)
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās četras spēles. Pateicoties Ērika Stāla 37. vārtu guvumam, Minesotas „Wild” svinēja trešo uzvaru pēc kārtas un astoto pēdējo desmit spēļu laikā, pārspējot Vankūveras „Canucks” ar 5:2.

Kolambusas „Blue Jackets” ar 3:2 apspēlēja Detroitas „Red Wings”. Pēc pirmā perioda rezultāts bija 1:1, bet otrajā „Blue Jackets” aizsargs Sets Džonss guva divus vārtus un panāca 3:1. Noslēdzošajā trešdaļā Detroita panāca 3:2, bet izglābties no otrā zaudējuma pēc kārtas neizdevās.

Kalgari „Flames” pārspēja Otavas „Senators” - 2:1, turpinot cīņu par iekļūšanu „wild-card” zonā. Smes Benets uzvarētas cīņas vārtu priekšā atklāja rezultātu – 1:0. Trešajā periodā Mets Steidžans izmantoja partnera piespēli un ar metienu vienā pieskārienā panāca 2:0. Pēc minūtes uz „Flames” vārtiem tika nozīmēts soda metiens, ko realizēja Žans-Gabriels Pežo – 2:1, un šīs rezultāts arī saglabājās līdz mača beigām.

Anahaimas „Ducks” ar 1:2 piekāpās Dalasas „Stars”. Raiens Geclafs izvirzīja pīles vadībā pirmajā periodā – 1:0. Pēdējā trešdaļā zvaigznes realizēja divus vairākumus sešu minūšu laikā, vārtus gūstot Devinam Šoram un Džemijam Benam – 1:2.

Minesotas „Wild” viegli apspēlēja Vankūveras „Canucks” - 5:2. Mača vidū rezultāts bija 2:2, bet spēles otro pusi veiksmīgāk aizvadīja „Wild” – Ēriks Stāls guva 37. vārtus šosezon un panāca 3:2, bet spēles pēdējā minūtē vēl divas ripas ielidoja „Canucks” vārtos – 5:2.

NHL regulārā sezona turpināsies šovakar un naktī uz 11. martu ar 11 spēlēm. Plkst. 20:00 pēc Latvijas laika Zemgus Girgensona Bufalo „Sabres” aizvadīs maču pret „Golden Knights”.

NHL spēles, 10. marts

SpēleRezultāts
Red Wings – Blue Jackets2:3
Flames – Senators2:1
Ducks – Stars1:2
Wild – Canucks5:2

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...