Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam lielākais spēles laiks šosezon, "Sabres" svin uzvaru bullīšos

Girgensonam lielākais spēles laiks šosezon, "Sabres" svin uzvaru bullīšos
Zemgus Girgensons
Foto: AP / Scanpix

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo „Sabres” tika pie 22. panākuma Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šosezon, pēcspēles metienu sērija apspēlējot Otavas „Senators” – 4:3, latvietim uz ledus pavadot 21 minūti.

Šī bija otrā spēle „Sabres” divu dienu laikā – vakar komanda bez variantiem piekāpās „Flames” – 1:5. Šodien sanāca līdzīgāka cīņa, jo arī pretinieks bija cits – „Senators” ieņem priekšpēdējo vietu, pirms mača apsteidzot „Sabres” par trīs punktiem.

Pirmajā periodā Marko Skandela izvirzīja „Sabres” vadībā – 1:0, bet otrā perioda sākumā divas reizes pēc kārtas precīzs bija „Senators” uzbrucējs Raiens Cingels – 1:2. Trešdaļas turpinājumā Sems Reinharts panāca izlīdzinājumu – 2:2, bet divarpus minūtes pirms pārtraukuma Tomass Čobats atkal izvirzīja „Senators” vadībā – 2:3. Noslēdzošās trešdaļas 28. sekundē Skots Vilsons izlīdzināja rezultātu – 3:3. Pamatlaiks un arī papildlaiks noslēdzas neizšķirti, bet pēcspēles metienu sērijā savas iespējas izmantoja Reinharts un Jakubs Jozefsons, kas ļāvis „Sabres” tikt pie panākuma un izcīnīt divus punktus – 4:3.

Zemgus Girgensons uz ledus pavadīja 21:29 minūti, kas ir otrais lielākais spēles laiks starp uzbrucējiem un paša latvieša lielākais spēles laiks šosezon. Mača gaitā Girgensons trīs reizes meta pa vārtiem, pielietoja četrus spēka paņēmienus un bloķēja vienu metienu. Pēc 62 sezonas spēlēm uzbrucēja kontā ir septiņi vārti, piecas piespēles un negatīva lietderība -8.

„Sabres” joprojām ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē ar 55 punktiem pēc 68 spēlēm. Nākamo maču komanda aizvadīs sestdien, 10. martā plkst. 20:00 pēc Latvijas laika pret Vegasas „Golden Knights”.

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: rezgalis007
Slēpts komentārs: Kuba-Baku Express

  +2 [+] [-]

, 2018-03-09 08:31, pirms 6 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Viss jau ir labi, tik žēl, ka nedod punktus par ilgāko spēles laiku vai skaistāko slidojumu.
Viņam maksā nevis par skaistāko slidojumu ,bet smagu darbu komandas labā.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-09 08:39, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Viņam maksā nevis par skaistāko slidojumu ,bet smagu darbu komandas labā.
Čota pamaz par to darbu šim maksā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-03-09 09:20, pirms 6 gadiem
Žēl.. Jo man bija ticība, ka Temu Sajaucejis būs īstens sporta komentators. Nekā..
Var vairs nerakstīt.. Jēga sekot līdz!?! Ne tur stila, ne pietiekoša intelekta..
Kāda mums daļa par Temu un troļļiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-09 12:30, pirms 6 gadiem
Otava vispar sogad nabagi. Karlsons "izcils", Duseins ta pat. Duseins aizgaja no nekam nederigas Kolarado uz Otavu un viss pagriezas otradak - Otava ir luzeri un Kolarado atkal beidzot cinas par PO.

Divi zviedru super aizsargi Karlsons un Ekmans Larsons par abiem driiz iekraas lietdeibu -70