Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" un Toronto veic apjomīgu deviņu spēlētāju darījumu

Rolands Eliņš

"Senators" un Toronto veic apjomīgu deviņu spēlētāju darījumu
Dions Fanefs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubi Otavas „Senators” un Toronto „Maple Leafs” apstiprinājuši deviņu spēlētāju apmaiņu, kuras rezultātā Otavā nonācis rezultatīvais aizsargs Dions Fanefs.

30 gadus vecais Dions Fanefs Toronto spēlēja kopš 2010. gada un visās pilnajās sezonās bija guvis vismaz 28 punktus. Viņa karjeras rekords ir 43 punkti „Flames” sastāvā 2007./08. gada sezonā, bet nu Fanefs, kurš ir viens no labāk apmaksātākajiem aizsargiem līgā un šosezon guvis 24 punktus, pārstāvēs „Senators” krāsas. To pašu tagad darīs arī uzbrucēji Mets Fretins, Keisijs Beilijs, Raiens Rūperts, kā arī „Senators” rīcībā nonācis jaunais aizsargs Koudijs Donahejs.

Savukārt Toronto šajā darījumā ieguvusi aizsargu Džaredu Kovenu un uzbrucējus Kolinu Grīningu un Milanu Mihaleku, kā arī tiesības uz 20 gadus veco zviedru Tobiasu Lindberju. Grīnings šosezon spēlējis maz, bet Mihaleks 32 spēlēs guvis desmit punktus. Toronto ieguvusi arī 2017. gada drafta otrās kārtas izvēles tiesības. „Maple Leafs” galvenais ieguvums gan ir Fanefa milzīgā līguma aizmainīšana, kurš noslēgts līdz 2021. gadam par septiņiem miljoniem ASV dolāru sezonā. "Senators" apstiprinājusi, ka uzņemsies visas finansiālās saistības ar Fanefu.

„Maple Leafs” šosezon spēlē neveiksmīgi un ieņem pēdējo vietu Atlantijas okeāna divīzijā, par vienu punktu atpaliekot arī no Zemgus Girgensona pārstāvētās „Sabres”. Arī Otava šobrīd ir ārpus „play-off” zonas, tiesa, daudz reālāk tēmē uz iekļūšanu konferences labāko astotniekā un arī no ceturtās vietas šobrīd atpaliek vien sešus punktus.

Izmantotie resursi:
News Release: Senators acquire defenceman Dion...

  -1 [+] [-]

, 2016-02-09 19:19, pirms 8 gadiem
A ko sabre neko nemaina prom

     [+] [-]

, 2016-02-09 19:23, pirms 8 gadiem
Nedaudz dīvaini, ka Sens veica šo darījumu, kaut gan tagad maina - Karlssons un Phaneuf būs labākā līgā! (starp aizsargiem)

     [+] [-]

, 2016-02-09 19:28, pirms 8 gadiem
maple leafs aizmainīja savu kapteini. tagad senatoros būs divi kapteiņa līmeņa aizsargi.

     [+] [-]

, 2016-02-09 19:44, pirms 8 gadiem
Man liekas , ka tā bija klūda aizmainīt Phaneufu .

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 19:45, pirms 8 gadiem
Tie ir āpši, visu komandas kodolu divu gadu laikā iznīcina... Toronto vispār nabagi palikuši, ka čekeris Leo komandu velk

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 19:47, pirms 8 gadiem
Beidzot Toronto no ta Phaneuf tika vaļa Toronto faniem šausmīgi viņš nepatika, bet vareja jau kko labāku dabūt idioti pagājšgad Kesselu aizmainija.

  +2 [+] [-]

, 2016-02-09 19:49, pirms 8 gadiem
Un Bebkoks kļūst par Maple Leafs apmaksātāko cilvēku komandā. Un otrā galā Ottavā Karlsons vairs nav vislabāk pelnošākais aizsargs komandā. Tas tik ļoti pierāda Diona pārlieku milzīgo līgumu.
Ottavas zilā līnija tagad izskatās superagresīva. Tik daudz spēka spēles!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 20:04, pirms 8 gadiem
Neesmu baigu sekojis nhl pārejām, bet varbūt kāds zin, kādi darījumi briest līdz deadline? Par kaut ko skaļāku darījumu šogad runā?

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 20:11, pirms 8 gadiem
objektiivais rakstīja: Neesmu baigu sekojis nhl pārejām, bet varbūt kāds zin, kādi darījumi briest līdz deadline? Par kaut ko skaļāku darījumu šogad runā?
atradis kur jautat, te vieni pokemoni sez!!!

     [+] [-]

, 2016-02-09 20:27, pirms 8 gadiem
objektiivais rakstīja: Neesmu baigu sekojis nhl pārejām, bet varbūt kāds zin, kādi darījumi briest līdz deadline? Par kaut ko skaļāku darījumu šogad runā?
Kas to lai zin? Par Stamkosu runā dažādas baumas. Tagad parādījies variants Stamkos uz Toronto.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-09 20:29, pirms 8 gadiem
Tampas fani jau sāk šūmēties par Otavas un Toronto darījumu. Diez kāpēc?

     [+] [-]

, 2016-02-09 20:40, pirms 8 gadiem
Avs rakstīja: Kas to lai zin? Par Stamkosu runā dažādas baumas. Tagad parādījies variants Stamkos uz Toronto.
Par Stemkosu un Toronto jau runā kopš sezonas sākuma.
Bet nu negribētos, lai uz turieni viņš iet. Pats tikai nogremdēs savu karjeru.
Tad jau labāk, lai uz Buffalo iet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-09 20:53, pirms 8 gadiem
Dzoniy rakstīja: Neesi dzirdējis, ka NHL ir arī algu griesti?
Nē, zini, pirmo reizi par tādiem dzirdu.
Viņiem 9,7 miljoni brīvi. HockeyBuzz.com - NHL Rumors - ja tam var ticēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-09 21:59, pirms 8 gadiem
Dzoniy rakstīja: Nu un, ka 9,7 miljoni brīvi? Domā pēc sezonas labāk ir parakstīt līgumu ar vienu Stemkosu, nekā ar Ristolainenu, Girgensonu, Larsonu, paskatīties kādu papildinājumu Free Agency, pietaupīt līdzekļus Aikela, Reinharta nākošajam līgumam?
Pie kam Zemgus nekādus dižos miljonus nevarēs prasīt vismaz pēc pašreizējās statistikas, bet kā lādiņu pienesējs un melnā darba darītājs maiņā pie Eihela čalis ir labs to jau pats "Baisma" atzīmēja... kā Greckim bija Kurri, Eihelam tagad ir Girgensons! Kas attiecas uz Toronto, tad tur šobrīd ir viena vienīga bēdu ieleja.... Tur pat Skotijs Boumens šobrīd neko neizdarītu ar tādiem kadriem kādi ir patreiz Toronto.... man kā TML līdzijutējam ir tiešām šobrīd skumji skatīties uz Leafs.... jācer, ka vasarā brīvajos varbūt kaut ko varēs "sazvejot" + varbūt kādu jēdzīgu jauno paņemt draftā (teiksim jauno Tkačuku) + jācer, ka jaunie Marners, Nīlanders, iespējams Kapanens kaut ko sāks rādīt NHL līmenī... bet kopumā, domāju, ja nebūs nopietnas selekcijas brīvajos aģentos, tad nākamsezon nekas diži labāks Toronto nesagaida.... tas ka kaut kāds "average joe" (pēc definīcijas, kas ir tik kādas 3-4 maiņas spēlētājs - provokators) Komarovs, kurš ir šobrīd rezultatīvākais TML spēlētājs... tas nav nopietni!

     [+] [-]

, 2016-02-09 22:27, pirms 8 gadiem
als rakstīja: Pie kam Zemgus nekādus dižos miljonus nevarēs prasīt vismaz pēc pašreizējās statistikas, bet kā lādiņu pienesējs un melnā darba darītājs maiņā pie Eihela čalis ir labs to jau pats "Baisma" atzīmēja... kā Greckim bija Kurri, Eihelam tagad ir Girgensons! Kas attiecas uz Toronto, tad tur šobrīd ir viena vienīga bēdu ieleja.... Tur pat Skotijs Boumens šobrīd neko neizdarītu ar tādiem kadriem kādi ir patreiz Toronto.... man kā TML līdzijutējam ir tiešām šobrīd skumji skatīties uz Leafs.... jācer, ka vasarā brīvajos varbūt kaut ko varēs "sazvejot" + varbūt kādu jēdzīgu jauno paņemt draftā (teiksim jauno Tkačuku) + jācer, ka jaunie Marners, Nīlanders, iespējams Kapanens kaut ko sāks rādīt NHL līmenī... bet kopumā, domāju, ja nebūs nopietnas selekcijas brīvajos aģentos, tad nākamsezon nekas diži labāks Toronto nesagaida.... tas ka kaut kāds "average joe" (pēc definīcijas, kas ir tik kādas 3-4 maiņas spēlētājs - provokators) Komarovs, kurš ir šobrīd rezultatīvākais TML spēlētājs... tas nav nopietni!
Gribās Toronto atdzimšanu kaut viena iemesla dēļ. Tāda atmosfēra kāda valda Toronto play-off laikā, nav nekur redzēta. Vēl atceros salīdzinoši neseno sēriju ar Bruins. Kā saka, kas būtu sports bez faniem.
https://www.youtube.com/watch?v=XIJ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-09 23:22, pirms 8 gadiem
quarterr rakstīja: Gribās Toronto atdzimšanu kaut viena iemesla dēļ. Tāda atmosfēra kāda valda Toronto play-off laikā, nav nekur redzēta. Vēl atceros salīdzinoši neseno sēriju ar Bruins. Kā saka, kas būtu sports bez faniem.
https://www.youtube.com/watch?v=XIJVIiC_GXc
Ne pa velti tiek uzskatīti (objektīvi) par vieniem no labākajiem faniem pasaulē, jo atbalsta ar pilnām tribīnēm (99% spēļu) pat tad, kad komandai neiet... gadās jau arī tur pa kādam "brīnumam" piem. kādi īpaši jūtīgie (vai arī vienkārši provokatori) pēc kādas sāpīgākas zāģu sērijas paņem un izmet uz laukuma savu TML kreklu, bet tā nav masveida parādība un pa kādam "tirliņfanam" jau ir katrai komandai!
Toronto Maple Leafs fans ticketed, banned for a...

     [+] [-]

, 2016-02-09 23:37, pirms 8 gadiem
Dzoniy rakstīja: Tādus kā Zemgus pēc plikiem cipariem statistikā nevērtē. Pie tam neaizmirsti, ka sezonas pirmo daļu viņš pavadija shutdown centra lomā. Tā kā manuprāt 2,5-3 miljoni viņš tā vai tā saņems. Paskaties uz Folinjo- viņš tika pie gandrīz 2 miljoniem bez nevienas 20+ punktu sezonas. Zemgum tādas jau ir 2 + šī sezona nav galā. Un Zemgus dod un dos komandai daudz vairāk par Folinjo.

Runājot par Toronto- Tu tak pirms sezonas bļaustijies, ka atnāks Bebkoks ar savu sistēmu un nu tik būs un nu tik Toronto spēlēs. Kas tad nu? Tas tak pirms sezonas jau bija zināms, ka nekā tur nebūs, pēdējās vietas garantētas. Un visticamāk nākošgad tas pats- pārbūve caur draftu tik ātri neiet, mans draugs. Paskaties kā Oilers un Sabres vēl netiek ārā no pagraba un domājams TML ar vēl pāris gadus tur dzīvosies. Un Tkačuks- tiešām Tu viņu gribi? Es gan vairāk cerētu uz kādu no somiem, nevis Tkačuku, kurš kad pēdējo reizi par viņu ko lasīju, bija pārliedzinošs OHL līderis otrajās piespēlītēs. Tātad būtībā maiņas biedru produkts. Un man šķiet ka slidošanas ziņā viņš arī nebija tas izcilākais kadrs. Nez vai es gribētu tādu ņemt ar savu TOP piku.
Es skatos pēc reāli pieejamiem, jo tādu Metjūsu vai Laini šaubos, ka TML dabūs (tiks pie šiem kadriem) draftā 3-4 piks visdrīzākais var būt Tkačuks... vai arī jāņem jaunākais Nīlanders pie bračkas uz pāri! Tad var mēģināt veidot kaut ko līdzīgu Sedīniem Vankuverā!