Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" pagarina līgumu uz sešiem gadiem ar Railiju un Kadri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Maple Leafs" pagarina līgumu uz sešiem gadiem ar Railiju un Kadri
Nazems Kadri
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Toronto "Maple Leafs", kas atrodas pārbūves procesā, pagarinājis līgumu uz sešiem gadiem ar aizsargu Morganu Railiju un uzbrucēju Nazemu Kadri.

Nacionālās hokeja līgas regulāro čempionātu Toronto "Maple Leafs" noslēdza ar 69 punktiem un ierindojās pēdējā vietā, desmito reizi pēdējo 11 gadu laikā neiekļūstot Stenlija kausa izcīņā. Tomēr iznākums netika uztverts ar paniku un saķertām galvām - vadība laicīgi paziņoja, ka tiks veikta pārbūve un ka tuvāko gadu laikā lielus panākumus negaidiet.

Ar domu par nākotni šodien noslēgti divi līgumi uz sešām sezonām - ar aizsargu Morganu Railiju, kurš gadā saņems piecus miljonus dolāru, un centra uzbrucēju Nazemu Kadri, kurš gadā saņems 4,5 miljonus dolāru.

22 gadus vecais Railijs, kurš pārstāvēs Kanādu gaidāmajā pasaules čempionātā, ar 36 punktiem kļuva par komandas rezultatīvāko aizsargu.

25 gadus vecais Kadri, kurš 2009. gadā tika draftēts ar septīto numuru, ar 17 vārtiem bija komandas labākais snaiperis, kopā savācot 45 punktus.

Izmantotie resursi:
TSN

     [+] [-]

, 2016-04-13 17:59, pirms 8 gadiem
Nesaprotu. Tas ir tas pats Railijs, kas rakstā par Kanādas izlasi bija Rīlijs?

Kanādas hokeja izlase nosauc 18 spēlētājus...

     [+] [-]

, 2016-04-13 18:53, pirms 8 gadiem
Taisnība. Morgana sakarā līdz šim vienmēr bijis Rīlijs, kaut Railijs ir tieši tā, kā būtu jāraksta.
Kadri nav baigais vilcējs, švaks raksturs, manuprāt. Bet nu Leafs vadībai vēl daudz soļus jāveic, lai komanda kļūtu par PO tīmu.