Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Monahana vārti pagarinājumā atnes "Flames" uzvaru Kanādas komandu duelī

Monahana vārti pagarinājumā atnes "Flames" uzvaru Kanādas komandu duelī
"Flames" uzbrucējs Šons Monahans mačā pret "Canadiens" guva 25. uzvaras vārtus karjerā
Foto: USA Sports Today/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās deviņas spēles. „Canadiens” nespēj uzvarēt jau trešo maču pēc kārtas, bet otro zaudējumu divos mačos piedzīvoja viena no Rietumu līderēm „Jets”.

Stenilja kausa čempione Pitsburgas „Penguins” papildlaikā pārspēja Ņujorkas „Islanders” - 4:3. Vēl 12 minūtes līdz mača pamatlaika beigām pingvīni bija vadībā ar 3:1, bet tad Metjū Barzals un Broks Nelsons panāca izlīdzinājumu, trešos vārtus gūstot 1:10 minūti līdz sirēnai. Papildlaikā veiksmīgāki izrādījās „Penguins” un viņu aizsargs Mets Hanviks, kurš ieraidīja atlecošo ripu vārtos – 4:3.

Monreālas „Canadiens” piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas, papildlaikā zaudējot Kalgari „Flames” ar 2:3. Izšķirošos vārtus papildlaikā guva uzbrucējs Šons Monahans, kuram tie bija 25 uzvaras vārti karjerā. „Canadiens” atpaliek no „play-off” zonas par pieciem punktiem.

Otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Vinipegas „Jets”, kas vēl dažas dienas atpakaļ ieņēma pirmo vietu NHL Rietumu konferencē. Šoreiz Pola Morīsa trenētā komanda piekāpās Floridas „Panthers” ar 4:6. Galvenie notikumi norisinājās trešajā periodā – pie neizšķirta rezultāta 4:4 Maikls Reilijs pielika nūju, un mainot ripas lidojuma virzienu, ieraidīja to vārtos – 4:5, bet pēdējā minūtē jau spēlējot bez vārtsarga, „Jets” ielaida vēl vienu golu - 4:6. Uzvarētāju rindās ar trīs piespēlēm atzīmējās Džonatanas Huberdo, zaudētāju komandā 1+2 Patrikam Lainem.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 9. decembri ar piecām spēlēm

NHL spēles, 8. decembris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Coyotes – Bruins1:6Islanders – Penguins3:4 PL
Flames – Canadiens3:2 PLAvalanche – Lightning2:5
Jets – Panthers4:6Stars – Blues0:3
Flyers – Canucks4:1Senators – Kings3:4 PL
Hurricanes – Sharks4:5 PL

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-08 09:36, pirms 6 gadiem
Pirmkārt, Canadiens šis bija tikai 2.zaudējums pēc kārtas. Otrkārt, šo par īstu zaudējumu nevar nosaukt, jo 1 punktu komanda ieguva. Treškārt, no play off zonas komanda neatpaliek par 5 punktiem, jo Canadiens ir tikpat punktu, cik Bruins - un tieši Bruins ieņem 3.vietu savā divīzijā, kas dod ceļazīmi uz play off. Bruins ir tikai mazāk aizvadītu spēļu - tāpēc viņi ir augstāk.