Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Markovs vēlas iespēju kopā ar "Canadiens" aizvadīt 1000. spēli NHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Markovs vēlas iespēju kopā ar "Canadiens" aizvadīt 1000. spēli NHL
Andrejs Markovs. Foto: AP/Scanpix

40 gadus vecais aizsargs Andrejs Markovs, kurš pēdējās sezonas pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas klubu Kazaņas "Ak Bars", joprojām ir bez darba. Viņš izteicies, ka labprāt atgrieztos Monreālas "Canadiens".

Markovs pirms diviem gadiem pameta "Canadiens", jo nespēja vienoties par jauna līguma nosacījumiem – viņš vēlējās divu gadu līgumu, bet ģenerālmenedžeris Marks Berževēns piedāvāja vienošanos uz vienu sezonu. Nevēloties spēlēt citā Nacionālās hokeja līgas komandā, Markovs atgriezās dzimtenē un kopā ar "Ak Bars" izcīnīja Gagarina kausu.

Tagad Markovs vēlētos atgriezties Monreālā. "Man pietrūkst pilnīgi viss. Sākot ar sliktajiem ceļiem un sastrēgumiem, beidzot ar "Canadiens". Kad izkāp uz ledus, tūdaļ sajūti fanu enerģiju. Viņi ir kaislīgi, viņi atbalsta katrā spēlē. Tā ir īpaša sajūta," sarunā ar Monreālas medijiem teica Markovs.

Viņš "Canadiens" rindās aizvadījis 990 spēles. Tikai pieciem spēlētājiem Monreālā izdevies sasniegt tūkstoti: Anrī Rišāram (1258), Larijam Robinsonam (1202), Bobam Geinijam (1160), Žanam Belivo (1125) un Klodam Provo (1005). Markovs, kurš tika draftēts 1998. gadā, nav pārstāvējis nevienu citu NHL komandu. 990 mačos viņš izcēlies ar 119 vārtiem un 572 punktiem.

"1000 spēles – tas ir notikums, kuru vēlos sasniegt. Tas ir svarīgi. Taču vēl svarīgāk ir aizvadīt vēl vienu sezonu NHL un pierādīt, ka varu spēlēt šajā līmenī," pauda Markovs. Viņš atzina – ja "Canadiens" nepiedāvās līgumu, tad viņš gatavs klausīties citu komandu sacītajā un apspriest sadarbības iespējas. "Ja "Canadiens" mani nevēlēsies, bet cita komanda dos līgumu un iespēju spēlēt, droši vien to izmantošu."

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/andrei-markov-in...

Slēpts komentārs: pernambucano

  +2 [+] [-]

, 2019-08-08 18:57, pirms 5 gadiem
pag klubs pirms 2 gadiem viņam piedāvāja šo kāroto iespēju ar visiem labumiem, bet pats pasūtīja un aizskrēja pēc tatāru naftas rubļiem .. kas tagad mainījies ?

     [+] [-]

, 2019-08-09 08:33, pirms 5 gadiem
zigiss rakstīja: pag klubs pirms 2 gadiem viņam piedāvāja šo kāroto iespēju ar visiem labumiem, bet pats pasūtīja un aizskrēja pēc tatāru naftas rubļiem .. kas tagad mainījies ?
Pilnīgi piekrītu, kkads du*aks, bija iespēja vismaz uz 1 sezonu noslēgt līgumu, sasniegt 1000+ spēles a tad kko sablatojās, godīgi sakot esmu par to lai neņem neviens klubs, vajadzēja padomat 2x pirms noslēdza līgumu ar Kazaņu