Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bufalo "Sabres" aizmaina kapteini un Girgensona maiņas biedru Okposo

Agris Suveizda

Bufalo "Sabres" aizmaina kapteini un Girgensona maiņas biedru Okposo
Zemgus Girgensons un Kails Okposo. Foto: AP/Scanpix

Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas komanda Bufalo "Sabres" pavēstījusi par darījumu ar Floridas "Panthers", maiņu perioda pēdējās stundās šķiroties no vienības kapteiņa Kaila Okposo.

Bufalo "Sabres" pametīs 35 gadus vecais malējais uzbrucējs Okposo, kuram ir vienas sezonas līgums par trim miljoniem ASV dolāru, bet Floridas "Panthers" pretī dos 24 gadus veco fārmkluba aizsargu Kalli Helīnu, kuram beigsies divu sezonu līgums par 1,85 miljoniem, un nosacītu septītās kārtas izvēli draftā.

2006. gada drafta 7. numurs Okposo Bufalo "Sabres" pārstāvēja jau astoto sezonu un 516 spēlēs sakrāja 245 (103+142) punktus. Amerikānis šosezon 61 mačā ticis pie 22 (12+10) punktiem, 32 soda minūtēm un negatīvas lietderības -1. Zviedrs Helīns 2017. gadā tika draftēts ar 145. numuru un NHL vēl nav debitējis, spēlējot Uvja Balinska pārstāvētajā AHL komandā Šārlotas "Checkers".

Vēlāk Bufalo "Sabres" aizmainīja vēl vienu amerikāņu veterānu – 35 gadus veco aizsargu Eriku Džonsonu, kuram ir vienas sezonas līgums par 3,25 miljoniem. Filadelfijas "Flyers" pretī deva drafta ceturtās kārtas izvēli. 2006. gada drafta pirmais numurs un 2022. gada Stenlija kausa ieguvējs Džonsons pirmajā sezonā Bufalo aizvadīja 50 spēles, guva trīs vārtus un tika pie 24 soda minūtēm un negatīvas lietderības -5.

Bufalo "Sabres" ar 63 punktiem 64 spēlēs ieņem sesto vietu Atlantijas divīzijā un par deviņiem punktiem atpaliek no konferences astoņnieka, ļoti iespējams, 13. sezonu pēc kārtas netiks Stenlija kausā. Floridas "Panthers" ar 90 punktiem 64 spēlēs ir līgas līdere, bet Filadelfijas "Flyers" ar 74 punktiem savā divīzijā ieņem trešo vietu. Kolumbusas "Blue Jackets" pret kompensāciju savukārt ieguvusi fārmkluba vārtsargu Malkolmu Subenu no Sentluisas "Blues". 30 gadus vecais kanādietis savulaik tika draftēts ar 24. numuru un NHL aizvadījis 86 spēles. Maiņu periods beigsies šovakar plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/news/buf...
https://www.nhl.com/bluejackets/new...
https://www.nhl.com/sabres/news/buf...

  -3 [+] [-]

, 2024-03-08 19:55, pirms 2 mēnešiem
🏳️

  -4 [+] [-]

, 2024-03-08 22:09, pirms 2 mēnešiem
Kapēc par zirgu vispār raksta un piemin ziņās? Tas pagraba bomzis Latvijas izlasē nespēlē un pat nedomā spēlēt.

  -1 [+] [-]

, 2024-03-08 22:51, pirms 2 mēnešiem
Kartejais-Wannabe-Eksperts rakstīja: Kapēc par zirgu vispār raksta un piemin ziņās? Tas pagraba bomzis Latvijas izlasē nespēlē un pat nedomā spēlēt.
Kāpēc tad tu par viņu lasi? Tu taču esi tas, kurš izvēlas kādu informāciju uzņemt, pareizi?

  -2 [+] [-]

, 2024-03-08 23:04, pirms 2 mēnešiem
K-Rab rakstīja: Kāpēc tad tu par viņu lasi? Tu taču esi tas, kurš izvēlas kādu informāciju uzņemt, pareizi?
Es šaubos, ka šajā "rakstā" ir kāda informācija, es izlasu virsrakstu, kur ir zirgs, bet stāsts nemaz nav par viņu, bet par viņa komandas biedriem. Bet šim visam pa vidu atbildu uz spirtacentra bomža komentāru
';

     [+] [-]

, 2024-03-09 00:04, pirms 2 mēnešiem
Kartejais-Wannabe-Eksperts rakstīja: Kapēc par zirgu vispār raksta un piemin ziņās? Tas pagraba bomzis Latvijas izlasē nespēlē un pat nedomā spēlēt.
Ko tu esi paveicis Latvijas labā, lai Zemgus būtu pagraba bomzis?

     [+] [-]

, 2024-03-09 00:06, pirms 2 mēnešiem
NHL deadline nav pelnījis "tiešraidi"? Tur atšķirībā no šī gada NBA deadline vismaz ir action - Hertls, Hanifins, Gencels, krievu narkomāns, tomēr tika pie jaunas mājvietas. + ne jau tikai Zemgum pamainījušies komandas biedri. Kolumbusa atdevusi Rosloviku uz Reindžeriem, uz fermu dabūjusi Subanu (kuru noteikti SC trollēni sauks par to, kas izēdīs Elvi)

  +1 [+] [-]

, 2024-03-09 00:22, pirms 2 mēnešiem
Nu ko, Girgensons nākamais Sabres kapteinis līdz sezonas beigām?

     [+] [-]

, 2024-03-09 00:36, pirms 2 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Ko tu esi paveicis Latvijas labā, lai Zemgus būtu pagraba bomzis?
Tas būtu smieklīgi, ja nebūtu pa īstam, jo citas atbildes es nemaz šeit negaidīju : spirtacentra boti ir tik paredzami :

Bet es labprāt palasītu kādu no taviem pārgudrajiem palagiem ar reāliem argumentiem par to, ko zirgs girgensons ir devis Latvijai un Latvijas hokejam.

es reāli gribu zināt, lai salīdzinātu, cik daudz no viņa dzīvē nopelnītā ir samaksāts nodokļos Latvijā. es neesmu interesējies, bet cik daudz jauno latviešu viņš ar savu sievu ir uztaisījis?

pēc šo jautājumu uzdošanas, es ticu, ka es esmu izdarījis vairāk kā viņš un lielākā daļa spirtacentra bomžu.

kādu iespaidu zirgs ir atstājis uz Latvijas hokeju? viņš ir pilnīgi nenozīmīgs, cik jaunie hokejisti grib būt kā girgensons?

bet nē, neraudi, droši uzcep kādu no saviem "fake deep" analītiskajiem palagiem, es labprāt palasīšu tavus komiksus.

  -3 [+] [-]

, 2024-03-09 01:03, pirms 2 mēnešiem
Porziņģis arī neraujas spēlēt izlasē, tikai pazīmēties tribīnēs un Latvijas medijos. Bet viņu lielākā daļa Latviešu dievina. Par Porziņģa bērniem arī nekas nav dzirdēts. Vienīgā atšķirība, ka Porziņģis šeit atstāj kāpostu, bet uz Girgensona kapeiku fona, viņš to var atļauties.

     [+] [-]

, 2024-03-09 07:22, pirms 2 mēnešiem
Kartejais-Wannabe-Eksperts rakstīja: Es šaubos, ka šajā "rakstā" ir kāda informācija, es izlasu virsrakstu, kur ir zirgs, bet stāsts nemaz nav par viņu, bet par viņa komandas biedriem. Bet šim visam pa vidu atbildu uz spirtacentra bomža komentāru
Bet es jau atbildēju uz bomža komentāru pirms tevis.

     [+] [-]

, 2024-03-09 08:25, pirms 2 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Porziņģis arī neraujas spēlēt izlasē, tikai pazīmēties tribīnēs un Latvijas medijos. Bet viņu lielākā daļa Latviešu dievina. Par Porziņģa bērniem arī nekas nav dzirdēts. Vienīgā atšķirība, ka Porziņģis šeit atstāj kāpostu, bet uz Girgensona kapeiku fona, viņš to var atļauties.
Fakings visu kāpostu Latvijā ziedo pērtiķbolam, kas, manā skatījumā, ir nevis labdarība, bet gan gluži otrādi, proti, visnotaļ kaitnieciska un destruktīva rīcība attiecībā pret Latvijas valsti un tautu
Tas dergadē Latviešu mentalitāti, vecina bērnu un jaunatnes pievēršanos afropērtiķu subkultūrai, par kādu mūsdienās ir kļuvis pērtiķbols
To var salīdzināt ar BLM, LGTB un citu ākstu atbalstīšanu