Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" ielaiž septiņus vārtus, piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" ielaiž septiņus vārtus, piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas
Keisijs Mitlstads
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas regulārās sezonas cīņā Bufalo "Sabres" pirms noslēdzošās trešdaļas atradās vadībā, tomēr turpinājumā ielaida trīs vārtus un izbraukumā ar 5:7 piekāpās Austrumu konferences labākajai komandai Tampabejas "Lightning".

Pirmajās trīs minūtēs komandas bija apmainījušās rezultatīviem metieniem, un Bufalo "Sabres" rindās pirmos vārtus profesionālajā hokejā guva Keisijs Mitlstads, kurš vairākumā bija precīzs no kreisās malas. Ja pēc pirmās trešdaļas viesi atradās iedzinējos, tad laika posmā no 29. līdz 39. minūtei ar precīziem metieniem atzīmējās Džeisons Pominvils, Džordans Nolans un Kails Okposo, palīdzot "Sabres" panākt 5:4.

Tomēr noslēdzošo trešdaļu krietni veiksmīgāk aizvadīja Tampabejas "Lightning", iemetot trīs bezatbildes ripas un nokārtojot panākumu ar 7:5. Uzvaras ripu iemeta otro gadu līgā aizvadošais Breidens Points, kuram tas bija 32. vārtu guvums sezonā. Tādējādi "Sabres" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, kamēr Tampa nostiprinājusies Austrumu konferences pirmajā vietā. Vienu maču pirms regulārās sezonas noslēguma pārsvars pār Bostonas "Bruins" ir divi punkti, bet pretiniekiem viena spēle rezervē.

Ļoti kutelīga situācija izveidojusies Rietumu konferencē. Sentluisas "Blues" viesos ar 4:1 pieveica Čikāgas "Blackhawks", un lielisku maču aizvadīja Patriks Berjlunds, kurš izcēlās ar hat-trick, bet Kārters Hatons uzvarētāju vārtos atvairīja 19 metienus. Tādējādi "Blues" pacēlusies uz pozīciju, kas kā pēdējā dod vietu Stenlija kausa izcīņā, taču tikai vienu punktu aiz muguras atrodas Kolorado "Avalanche", un pēdējā mačā abas komandas tiksies savā starpā. Duelis norisināsies Kolorado, un laukuma saimniekiem derēs tikai uzvara pamatlaikā.

Regulārā sezona, 7. aprīlis

SpēleRez.
Penguins – Senators4:0
Lightning – Sabres7:5
Blackhawks – Blues1:4
Ducks – Stars5:3

     [+] [-]

, 2018-04-07 12:12, pirms 6 gadiem
Nav Girgensons, nav varianti