Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maršānam piecu punktu spēle un uzvara Bostonai, ''Ducks'' grauj ''Capitals''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Maršānam piecu punktu spēle un uzvara Bostonai, ''Ducks'' grauj ''Capitals''
Breda Maršāna uzvaras vārti
Foto: AP/Scanpix

Šonakt NHL aizvadītas deviņas regulārās sezonas spēles. Niks Bjugstads, Patriks Laine un Breds Maršāns šovakar iemeta pa trīs ripām katrs, savukārt Teilora Hola rezultativitātes sērija sasniegusi 26 spēļu atzīmi.

Spīdošu vakaru aizvadījis Bostonas ''Bruins'' līderis Breds Maršāns, kurš guva trīs vārtus, kā arī atdeva divas rezultatīvas piespēles, sekmējot komandas uzvaru pagarinājumā ar 6:5 pret Detroitas ''Red Wings''. Tieši Maršāns guva uzvaras vārtus papildlaika 34. sekundē, kad ar teicamu pauzi noguldīja pretinieku vārtsargu un pārmeta ripu tam pāri. 2+2 uzvarētāju rindās sakrāja aizsargs Torijs Krugs, savukārt zaudētājiem to pašu iespēja uzbrucējs Entonijs Manta.

Savu supersēriju joprojām izdevies turpināt kanādietim Teiloram Holam, kurš Ņūdžersijas ''Devils'' palīdzēja ar 6:4 pieveikt Monreālas ''Canadiens''. Uzbrucējam izdevās gūt rezultativitātes punktus jau 26. spēlē pēc kārtas, šoreiz Hols divreiz rezultatīvi piespēlēja partneriem. Vinipegas ''Jets'' ar 3:0 pieveica Ņujorkas ''Rangers'', visus trīs vārtus gūstot somu uzbrucējam Patrikam Lainem (ceturtais ''hattrick'' karjerā). 31 no 31 metienam ''Jets'' vārtos atvairīja Stīvs Meisons.

Pakaļ vietai izslēgšanas spēļu turnīrā turpina dzīties Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas ar 4:1 pārspēja Vegasas ''Golden Knights''. Uzvarētāju vārtos Jonass Korpisalo atvairīja 33 pretinieku metienus, savukārt ar 1+2 izcēlās Artemijs Panarins un Pjērs-Luks Dubuā. Sīvu pretestību līgas līderei Tampabejas ''Lightning'' izrādīja Floridas ''Panthers'', ko no zaudējuma pagarinājumā ar 4:5 neglāba arī Nika Bjugstada karjeras pirmais hattrick. Skaistus uzvaras vārtus guva Tampabejas uzbrucējs Breidens Points, uz kura māņkustību uzķērās Jevgeņijs Dadonovs, un Points ar precīzu plaukstas metienu atnesa uzvaru savai komandai.

Devīto uzvaru pēc kārtas svinēja Rietumu konferences līdere Nešvilas ''Predators'', kas ar 2:0 uzveica Dalasas ''Stars'', sauso maču ar 19 no 19 atvairītiem metieniem aizvadot Pekam Rinnem. Uzvaru izcīnīja arī Minesotas ''Wild'', ar 6:2 apspēlējot Karolīnas ''Hurricanes''. Uzvaru minesotieši sev nodrošināja jau otrajā trešdaļā, kad nepilnu trīsarpus minūšu laikā guva četrus vārtus. Čikāgas ''Blackhawks'' ar 2:1 papildlaikā pārspēja Kolorado ''Avalanche'', uzvaras vārtus pagarinājuma devītajā sekundē gūstot Džonatanam Teivzam.

Sagrāvi piedzīvoja Vašingtonas ''Capitals'', kas ar 0:4 kapitulēja Anaheimas ''Ducks'' priekšā. Izcīnītais panākums ļāvis ''Ducks'' pacelties uz otro vietu Klusā okeāna divīzijā. Anaheimas rindās vārtus guva četri dažādi hokejisti, savukārt visu 32 ''Capitals'' metienus atvairīja Džons Gibsons.

SpēleRez.
Red Wings - Bruins5:6(P)
Canadiens - Devils4:6
Jets - Rangers3:0
Golden Knights - Blue Jackets1:4
Panthers - Lightning4:5(P)
Stars - Predators0:2
Hurricanes - Wild2:6
Avalanche - Blackhawks1:2(P)
Capitals - Ducks0:4

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

  -1 [+] [-]

, 2018-03-07 09:17, pirms 6 gadiem
Maršāns bija labākais Pasaules Kausa spēlētājs. Šogad varēja parādīt pat vēl ko vairāk, bet nu playoff vēl tikai priekšā.

  -2 [+] [-]

, 2018-03-07 09:18, pirms 6 gadiem
Panarins tagad velk Blue Jackets. Tur pietrūka uzbrukuma līdera. Tagad tāds ir.

     [+] [-]

, 2018-03-07 09:55, pirms 6 gadiem
Pointam smuki OT vārti

     [+] [-]

, 2018-03-07 10:38, pirms 6 gadiem
Pirmajā sekundē padomāju - kas tas vēl par čangali Maršānu?
Vai nav kāda ECHL līga vai kas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja