Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" četras nedēļas nāksies iztikt bez Kuturjē

"Flyers" četras nedēļas nāksies iztikt bez Kuturjē
Šons Kuturjē
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Filadelfijas “Flyers” aptuveni četras nedēļas palīdzēt nevarēs centrs Šons Kuturjē, kurš aizvadītajā mačā pret Nešvilas “Predators” iedzīvojies ķermeņa lejasdaļas savainojumā.

Aizvadītajā spēlē pret Nešvilas “Predators” Šons Kuturjē otrās trešdaļas beigās devās uz komandu ģērbtuvēm un laukumā vairs neatgriezās. Jāatzīmē, ka hokejists izlaida arī trīs spēles pirms janvāra beigās aizvadītās Zvaigžņu spēles.

Kluba ģenerālmenedžeris Rons Hekstāls atklāja, ka Kuturjē atsvaidzinājis iepriekšējo traumu: “Tā ir tā pati trauma. Neesmu drošs, vai tur bija pārkāpums, bet viņš vienkārši vairs nevarēja turpināt spēlēt. Savainojums nav nekas īpašs un tas neatspoguļosies uz viņa spēli nākotnē.”

Šons Kuturjē šosezon 40 spēlēs atzīmējies ar deviņiem vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm. Arī aizvadītajā mačā pret “Predators” pirms došanās uz komandu ģērbtuvēm viņš izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kaldinot “Flyers” uzvaru ar rezultātu 6:3.

“Tie nav jaunumi, kurus gaidījām, bet tā notiek,” atzina Hekstāls. “Mums ir laba komanda, un lai gan Kuturjē ir daļa no tās, tagad citiem puišiem būs iespēja sevi pierādīt un pavadīt vairāk laika uz ledus.”

Filadelfijas “Flyers” šobrīd par četriem punktiem atpaliek no otrās “wild-card” pozīcijas, kurā patlaban atrodas Ņūdžersijas “Devils”, tomēr Filadelfijas hokejisti ir aizvadījuši par trīs spēlēm mazāk nekā “Devils”. Savukārt naktī no sestdienas uz svētdienu “Flyers” tiksies ar Ņujorkas “Rangers” hokejistiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/philadelph...