Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Arbitrāžā 2,65 miljonus prasījušais Ullmarks tomēr vienojas ar "Sabres"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Arbitrāžā 2,65 miljonus prasījušais Ullmarks tomēr vienojas ar "Sabres"
Līnuss Ullmarks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar Līnusu Ullmarku, un vārtsargs saņems 1,325 miljonus dolāru, kaut iepriekš arbitrāžas tiesā prasīja lielāku summu.

26 gadus vecais zviedrs pagājušajā sezonā aizvadīja 37 spēles. Viņš sāka 34 mačus, bet vēl trīs reizes nomainīja pirmo numuru Kārteru Hatonu. Ullmarks izcīnīja 15 panākumus un atvairīja 90,5% metienu, pēc sezonas kļūstot par ierobežoti brīvo aģentu.

Ullmarks izmantoja sev piešķirto iespēju un vērsās arbitrāžas tiesā. Viņa prasība bija nākamajā sezonā pelnīt 2,65 miljonus, kas ir par 100 tūkstošiem mazāk nekā Hatonam, kamēr "Sabres" zviedra pienesumu vērtēja daudz zemāk – 800 tūkstoši. Sēde tika aizvadīta, tomēr lēmums netiks paziņots, jo abām pusēm pēc tam izdevās vienoties par jaunu līgumu.

Tas paredz, ka Ullmarks nākamajā sezonā pelnīs 1,325 miljonus, bet nākamvasar viņš jau kļūs par neierobežoti brīvo aģentu un varēs uzklausīt jebkuras komandas piedāvājumu.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...