Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kovaļčuks nākamsezon tomēr nespēlēs NHL

Kovaļčuks nākamsezon tomēr nespēlēs NHL
Iļja Kovaļčuks
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas hokeja uzbrucējs Iļja Kovaļčuks gaidāmajā sezonā nespēlēs Nacionālajā hokeja līgā, tā vietā paliekot Kontinentālajā hokeja līgā, informējis sportista aģents.

Iepriekš tika ziņots, ka Kovaļčuks vēlas atgriezties NHL, kur tiesības uz viņu pieder Ņūdžersijas "Devils". Lai spēlētu NHL, krievu uzbrucējam būtu jāparaksta līgums ar "Devils" un jāspēlē šajā komandā vai arī jāparaksta līgums un jāgaida maiņas darījumu.

"New York Post" raksta, ka lēmums par atgriešanos piederēja pašam hokejistam, taču maiņas darījumu izkārtot neizdevās. "Devils" ģenerālmenedžeris Rejs Šero pagājušās nedēļas nogalē izteicās, ka negrasās pārdot Kovaļčuku par grašiem. "Es nevēlos būt par šķērsli tam, lai viņš atgrieztos līgā. Mans nolūks nav liegt spēlēt NHL," piebilda Šero.

Aģents Džejs Grosmens apliecinājis, ka Kovaļčuks nākamsezon spēlēs KHL. Nākamajā vasarā, kad uzbrucējam būs jau 35 gadi, viņš kļūs par neierobežotu brīvo aģentu un varēs parakstīt līgumu ar jebkuru citu NHL klubu.

2013. gada vasarā Kovaļčuks brīvprātīgi pameta NHL. No 100 miljonus ASV dolāru vērtā līguma uz 15 gadiem bija atlikuši vēl 77 miljoni un 12 gadi. Tā paša gada vasarā Kovaļčuks parakstīja četru gadu līgumu ar KHL klubu Sanktpēterburgas SKA. Līgums ar "Devils" tika pārtraukts, bet tiesības uz viņu klubs saglabā līdz 35 gadu vecumam. Pirms šī vecuma sasniegšanas pārejai uz citu klubu būtu nepieciešama pārējo NHL komandu piekrišana.

2001. gada NHL draftā ar 1. numuru izvēlētais hokejists NHL aizvadījis 816 spēles, pārstāvot Atlantas "Thrashers" un "Devils". Viņa kontā ir 417 gūti vārti un 399 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2017-07-05 15:26, pirms 7 gadiem
Gan vēl paspēs uzspēlēt pēc 50 gadu vecuma sasniegšanas, kā to šobrīd dara Jaromirs.

  +4 [+] [-]

, 2017-07-05 15:45, pirms 7 gadiem
Bišķi čurakai aizgājis ciet, jo iedomājas, ka NHL klubu tā vienkārši uzmetīs, un tad cer, ka tagad viņš NHL vel kādam ir vajadzīgs. Tā tas nenotiek.

     [+] [-]

, 2017-07-05 15:58, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Bišķi čurakai aizgājis ciet, jo iedomājas, ka NHL klubu tā vienkārši uzmetīs, un tad cer, ka tagad viņš NHL vel kādam ir vajadzīgs. Tā tas nenotiek.
"Devils" ģenerālmenedžeris Rejs Šero pagājušās nedēļas nogalē izteicās, ka negrasās pārdot Kovaļčuku par grašiem.

Tā rādās, ka ar lasītprasmi arī tev problēmas. Pats vien esi tas čurka uz Kovaļčuka fona.

     [+] [-]

, 2017-07-05 16:04, pirms 7 gadiem
Kas ta nu? Nē nu var jau saprast. Ja ir pabūts civilizētajā pasaulē, tad pēc laiciņa gribās atpakaļ. Tomēr tā lidināšanās uz Habarovsku un Vladivostoku, kur jāspēlē uz dzeltena ledus un miglā, pie pustukšām tribīnēm gan jau pieriebjas. Gagarina turzas "izcīnīšana" gan jau nedeva to gandarījumu, kas tika gaidīts. Bet nu vismaz čalim kkādas ambīcijas dzīvē vel ir. Tik diez vai kādai no Stenlija kausa pretendentēm šitas pensis būs vajadzīgs. bet nu tā kā krievu nauda ir piepelnīta tad gan jau par grašiem aizbrauks.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-05 16:12, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: "Devils" ģenerālmenedžeris Rejs Šero pagājušās nedēļas nogalē izteicās, ka negrasās pārdot Kovaļčuku par grašiem.

Tā rādās, ka ar lasītprasmi arī tev problēmas. Pats vien esi tas čurka uz Kovaļčuka fona.
Pareizi! Jo Devils tajā tukšajā mucā iebēra labu naudiņu, un atdeve no tā bija nulle. Šero cerēja, ka atradīsies vel kādi muļķi, kas parakstīsies uz ko tik muļķīgu kā savulaik uz to parakstījās Devils menedžments, bet kā redzi, tad tādi muļķi neatradās.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-05 16:16, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Pareizi! Jo Devils tajā tukšajā mucā iebēra labu naudiņu, un atdeve no tā bija nulle. Šero cerēja, ka atradīsies vel kādi muļķi, kas parakstīsies uz ko tik muļķīgu kā savulaik uz to parakstījās Devils menedžments, bet kā redzi, tad tādi muļķi neatradās.
Savās Devils sezonās viņš bija labākais komandā, izņemot to, kur aizvadīja tikai 27 spēles. To gluži nevar nosaukt par nulles atdevi.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-05 16:18, pirms 7 gadiem
arch122 rakstīja: Kas ta nu? Nē nu var jau saprast. Ja ir pabūts civilizētajā pasaulē, tad pēc laiciņa gribās atpakaļ. Tomēr tā lidināšanās uz Habarovsku un Vladivostoku, kur jāspēlē uz dzeltena ledus un miglā, pie pustukšām tribīnēm gan jau pieriebjas. Gagarina turzas "izcīnīšana" gan jau nedeva to gandarījumu, kas tika gaidīts. Bet nu vismaz čalim kkādas ambīcijas dzīvē vel ir. Tik diez vai kādai no Stenlija kausa pretendentēm šitas pensis būs vajadzīgs. bet nu tā kā krievu nauda ir piepelnīta tad gan jau par grašiem aizbrauks.
Kam tā tukšā muca,kurā savulaik Devils iebēra laubu naudiņu, bet atdeve nekāda nebija, tagad NHL ir vajadzīgs. Jāgrs ta vismaz ir NHL leģenda, jo ir paņēmis divus SC, bijis OS čempions un ir rezultatīvākais eiropietis NHL. Kas ir Kovaļčuks?

  +1 [+] [-]

, 2017-07-05 16:23, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Savās Devils sezonās viņš bija labākais komandā, izņemot to, kur aizvadīja tikai 27 spēles. To gluži nevar nosaukt par nulles atdevi.
Viņš ir otrs Ovečkins, kurš jau n-tās sezonas ir rezultatīvākais spēlētājs savā komandā, bet kad pienāk laiks sevi pierādīt Play Off, tad čušs vien sanāk. Ne vairs komandas līderis, ne vairs rezultatīvākais spēlētājs. Capital vismaz labu mārketingu uz Ovečkinu uztaisīja, un tādējādi atguva viņā iegrūsto naudu atpelnīt.

     [+] [-]

, 2017-07-05 16:52, pirms 7 gadiem
Ideāli, ka paliks KHL, kam viņam to ŅHĻ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-05 18:22, pirms 7 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Ja būsim objektīvi, tad tieši Kovaļčuks ieveda Devils pēdējo reizi Stenlija kausa finālā, kamēr Ovečkinam un Vašingtonai pat līdz konferences finālām kā cūkai līdz mēnesim
Trollim un tukšmūldētājam Ivaram tak nav jēga to stāstīt, viņš tā pat kad ieņem vienu savu pareizo viedokli galvā mals to līdz nelabumam uz riņķi, nekāda statistika nekas cits nav svarīgs.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: pernambucano

  +1 [+] [-]

, 2017-07-05 19:33, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Daru zināmu, ka NHL par plejofiem spēlētāji atalgojumu nesaņem. Tu nāktu vasarā mēnesi uz darbu par brīvu, tā teikt sabiedriskā kārtā?
Tik debīlu atrunu var izdomāt tikai tāds vatņiku urka kā tu.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-05 19:45, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tik debīlu atrunu var izdomāt tikai tāds vatņiku urka kā tu.
Nāc man izravēt dārzu un nojaukt veco šķūni, kā arī vēl šis tas saimniecībā atradīsies ko darīt. Kā reiz līdz augusta vidum pabeigsi. Būs bezmaksas dzeramais ūdens neierobežotā daudzumā ( uz mājām gan nedrīkstēs ņemt).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-07-05 20:42, pirms 7 gadiem
Jobanais trollis ivars no lepajas

  -1 [+] [-]

, 2017-07-05 21:23, pirms 7 gadiem
Topshop rakstīja: Heh labāk neprasi jo tas lempis nomīdīs tev visus stādus.
Strādāt manā dārzā ir jebkura bezdarbnieka sapnis un liels gods! aptuveni tik pat liels, kā jebkuram hokejistam spēlēt NHL par brīvu.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-05 21:27, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Nāc man izravēt dārzu un nojaukt veco šķūni, kā arī vēl šis tas saimniecībā atradīsies ko darīt. Kā reiz līdz augusta vidum pabeigsi. Būs bezmaksas dzeramais ūdens neierobežotā daudzumā ( uz mājām gan nedrīkstēs ņemt).
Ko lai te saka? Vienīgi-idiots pat Āfrikā ir idiots!

  -2 [+] [-]

, 2017-07-05 21:35, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ko lai te saka? Vienīgi-idiots pat Āfrikā ir idiots!
Mans piedāvājums ir veidots uz tavu ideju bāzes.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-05 21:58, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Mans piedāvājums ir veidots uz tavu ideju bāzes.
Urka, nepin mani savās stulbās teorijās, ka NHL spēlētāji negrib spēlēt Play Of, jo tur tipa nemaksājot. Kaut ko tik debīlu var izdomāt tikai smadzeņu traumētais.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-05 21:59, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Urka, nepin mani savās stulbās teorijās, ka NHL spēlētāji negrib spēlēt Play Of, jo tur tipa nemaksājot. Kaut ko tik debīlu var izdomāt tikai smadzeņu traumētais.
Tātad tu atzīsti savu debīlismu nenākot rukāt manā dārzā?

  -2 [+] [-]

, 2017-07-05 22:02, pirms 7 gadiem
Vai nu tu rīt 8:30 stāvi pie mana dārza daba apģērbā, gatavs saņemt uzdevumus, vai es tevi oficiāli pasludinu par divkosi un liekuli.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-05 22:21, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Vai nu tu rīt 8:30 stāvi pie mana dārza daba apģērbā, gatavs saņemt uzdevumus, vai es tevi oficiāli pasludinu par divkosi un liekuli.
Ja Tu man visu gadu maksāsi vairākus miljonus, tad es pāris dienas esmu gatavs pastrādāt par velti.
Bet es patiešām kaut ko tik debīlu lasu SC pirmo reizi, iesaku Tev ar steigu doties pie psihiatra, jo kad ielaidīsi savu garīgo , tad slimību būs par vēlu.
P.S. Painteresēšos vai NHL Play Off tiešām nemaksā spēlētājiem, jo man ir pamatotas aizdomas, ka tie ir tavi kārtējie murgi.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-05 22:40, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja Tu man visu gadu maksāsi vairākus miljonus, tad es pāris dienas esmu gatavs pastrādāt par velti.
Bet es patiešām kaut ko tik debīlu lasu SC pirmo reizi, iesaku Tev ar steigu doties pie psihiatra, jo kad ielaidīsi savu garīgo , tad slimību būs par vēlu.
P.S. Painteresēšos vai NHL Play Off tiešām nemaksā spēlētājiem, jo man ir pamatotas aizdomas, ka tie ir tavi kārtējie murgi.
Palīgstrādniekam diemžēl nemaksā vairākus miljonus...jeb to tu arī apstrīdēsi apgalvodams pretējo? Painteresējies gan, jo ja to nezini, man ir pamatotas aizdomas, ka hokejs tev ir tumša bilde.

     [+] [-]

, 2017-07-05 22:54, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: P.S. Painteresēšos vai NHL Play Off tiešām nemaksā spēlētājiem, jo man ir pamatotas aizdomas, ka tie ir tavi kārtējie murgi.
How Much Do Players Get Paid in the Playoffs?

  +1 [+] [-]

, 2017-07-05 23:04, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: http://thehockeywriters.com/nhl-player-playoff-compensation/
Interesanti!
Tad jau čuhans ir satirsis, ka Play Off spēlē par baltu velti. Jo tālāk Play off tiec, jo lielākas prēmijas. Plus vel katra spēlētāja individuālie reklāmas līgumi utt/

  -1 [+] [-]

, 2017-07-05 23:17, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Interesanti!
Tad jau čuhans ir satirsis, ka Play Off spēlē par baltu velti. Jo tālāk Play off tiec, jo lielākas prēmijas. Plus vel katra spēlētāja individuālie reklāmas līgumi utt/
Hahahaha! Kādi reklāmas līgumi? Tad jau tas ko tu vinnē spēļu automātos arī skaitās tava alga?
Rīt lai būtu dārzā!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-05 23:30, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Hahahaha! Kādi reklāmas līgumi? Tad jau tas ko tu vinnē spēļu automātos arī skaitās tava alga?
Rīt lai būtu dārzā!
Tu taču satirsi, ka spēlē par baltu velti.
Un turpini tirst joprojā, To jums tur troļļu fermā tā māca?

  -1 [+] [-]

, 2017-07-05 23:42, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tu taču satirsi, ka spēlē par baltu velti.
Un turpini tirst joprojā, To jums tur troļļu fermā tā māca?
Ja es tev nemaksāšu algu, bet ļaušu savākt tukšās pudeles no mana šķūņa, tas skaitīsies, ka tu strādā par velti, vai nē?

  -1 [+] [-]

, 2017-07-05 23:50, pirms 7 gadiem
Vēl pasaki, ka ja hokejistam pieder čebureku ēstuve, un no tās ienāk kāda kapeika, tad arī skaitās, ka viņš saņem algu!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-06 00:13, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Ja es tev nemaksāšu algu, bet ļaušu savākt tukšās pudeles no mana šķūņa, tas skaitīsies, ka tu strādā par velti, vai nē?
Mani taču neinteresē ko tu dari, bet ko izmisīgi vēlies piedēvēt man.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja