Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rezultatīvais Hofmans pēc arbitrāžas lēmuma tiek pie līguma ar "Senators"

Rezultatīvais Hofmans pēc arbitrāžas lēmuma tiek pie līguma ar "Senators"
Maiks Hofmans
Foto: Francois Laplante/NHLI via Getty Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) arbitrāža lēmusi par labu viena gada un divu miljonu ASV dolāru (1,8 miljoni eiro) līgumam starp Otavas "Senators" un uzbrucēju Maiku Hofmanu.

25 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Maiks Hofmans šovasar kļuva par ierobežoto brīvo aģentu, bet viņa pārrunas ar Otavas "Senators" par jauno līgumu nokļuva strupceļā. Klubs piedāvāja 1,75 miljonus dolāru (1,6 miljoni eiro) gadā, bet spēlētājs vēlējās 3,4 miljonus dolāru (3,1 miljons eiro), un lieta tika nodota NHL arbitrāžā. Arbitrāžas lēmuma rezultātā tiks noslēgts viena gada un divu miljonu dolāru līgums, pēc kura Hofmans atkal kļūs par ierobežoto brīvo aģentu.

Hofmans pagājušajā sezonā aizvadīja pirmo pilno gadu "Senators" sastāvā un, neskatoties uz ierobežoto spēles laiku (pārsvarā ceturtā maiņa, vidēji 14 minūtes un 33 sekundes spēlē), kļuva par vienu no rezultatīvākajiem spēlētājiem. 79 spēlēs Hofmans guva 27 vārtus (labākais rezultāts komandā) un atdeva 21 rezultatīvu piespēli. Kaldera balvas (labākajam debitantam) balsojumā "Senators" uzbrucējs palika sestajā vietā.

"Senators" regulārajā sezonā ieņēma septīto vietu Austrumu konferencē, bet Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā sešās spēlēs piekāpās Monreālas "Canadiens". Otava atgriezās izslēgšanas spēlēs pēc viena gada pārtraukuma.

Izmantotie resursi:
Ottawa Senators | Sénateurs d'Ottawa
TSN

  -4 [+] [-]

, 2015-08-04 10:55, pirms 9 gadiem
kolhozs

  +2 [+] [-]

, 2015-08-04 12:13, pirms 9 gadiem
Hofmans pagājušajā sezonā aizvadīja pirmo pilno gadu "Senators" sastāvā un, neskatoties uz ierobežoto spēles laiku (pārsvarā ceturtā maiņa, vidēji 14 minūtes un 33 sekundes spēlē), kļuva par vienu no rezultatīvākajiem spēlētājiem. 79 spēlēs Hofmans guva 27 vārtus (labākais rezultāts komandā) un atdeva 21 rezultatīvu piespēli.

Tā nesūdīgi priekš 4.maiņas